Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιωθήκαμε ως προς αυτό που λέγαμε πριν από χρόνια και κάποιοι μας χαρακτήριζαν υπερβολικούς και γραφικούς. Εδώ και αρκετά χρόνια ενημερώνουμε τους Έλληνες ότι υπάρχουν στη χώρα μας θύλακες αλβανών ουτσεκάδων εγκληματιών, με ισχυρούς δεσμούς οργανώσεως, οπλισμό και στρατιωτική εκπαίδευση, γεγονός που επαληθεύθηκε απολύτως, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα με τους πρώην κλεφτοκοτάδες αλβανούς δραπέτες, οπού επί δεκαέξι ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούσε να στριμώξει το τετράποδο κτήνος Κόλα, που ευτυχώς πλέον αποτελεί παρελθόν.
Για την όλη κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, ευθύνεται αποκλειστικά η κρατική ανυπαρξία. Πέρα από την ανεμπόδιστη εισροή πάσης φύσεως λαθραίων αλλοδαπών στοιχείων στην πατρίδα μας, η ατιμωρησία και η χαλαρή εκ του μακρόθεν παρακολούθηση, δίνουν την ευκαιρία σε κάθε εγκληματία ποινικό να αλωνίζει, είτε μέσα, είτε έξω από τα σωφρονιστικά ιδρύματα. Πρόσφατο παράδειγμα η έκρηξη σε πολυκατοικία πλησίον του κέντρου της πόλεως της Λάρισας, όπου ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα. Το τελευταίο αποτελεί περίτρανη απόδειξη για το πόσο έχει χαθεί ο έλεγχος, αφού ο κάθε ποινικός που σε άλλα θρυλικά καθεστώτα θα έσπαγε πέτρες στα καταναγκαστικά έργα από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, τώρα απειλεί ανά πάσα στιγμή ανθρώπινες ζωές.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγγείλουμε για ακόμη μια φορά την άθλια αριστερά της δυσωδίας και της απλυσιάς, αφού δεν πήρε την παραμικρή θέση για τον τραυματισμό του αστυνομικού των ΕΚΑΜ, αλλά ούτε κατηγόρησε τους ουτσεκάδες εγκληματίες. Πώς να γίνει αυτό όμως, όταν ο Γλέζος ύψωνε τη σοσιαλιστική του γροθιά κατά τη διάρκεια της κηδείας του σφαγέα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού Εμβέρ Χότζα; Σιγά να μη νοιαστούν οι κομμουνιστές για λίγες ζωές αθώων πολιτών, μπροστά στις διεθνιστικές τους ιδέες. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι γραφικοί παλιμπαιδίζοντες ηλικιωμένοι με τα χαϊμαλιά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίοι δια του αρχιγραφικού γέροντα Πέτρου Κωνσταντίνου επιμένουν ότι οι θάνατοι των αρχιδολοφόνων ουτσεκάδων πρώην ζωοκλεπτών από πυρά της ΕΛ.ΑΣ. είναι καθαρά εκδικητικοί. Πιστεύουμε ότι αν ο Κωνσταντίνου εξέφραζε τις ίδιες απόψεις στο μόρφωμα του Κοσσόβου, θα είχε εντελώς διαφορετική τύχη από αυτή που έχει σήμερα, αμειβόμενος από τον Έλληνα φορολογούμενο και τα βραχιόλια και τα περιλαίμια που φορά στο λαιμό και στα χέρια, θα είχαν καταλήξει σε άλλο γνωστό σημείο του σώματός του.
Τέλος, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τον αστυνομικό των ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της 16ήμερης επιχείρησης και του εύχεται άμεση επάνοδο στο καθήκον.