Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

AΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Κ.κ. βουλευτές,
αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα ποιο από τα προβλήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων τους απασχολεί περισσότερο, θ’ άκουγε ίσως την αγωνία μας για την ανεργία, την απελπισία και την ανέχεια. Μπορεί να μη σας μιλούσε αμέσως για εθνική ανεξαρτησία, αλλά σίγουρα, κανείς δεν θ’ απαντούσε ότι το βασικότερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι φυλετικές ή οι εθνικές διακρίσεις.  Θα ήταν σαν η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων να εξέταζε το ενδεχόμενο απειλής από... εξωγήινους.  Και όμως, νά που βρισκόμαστε να σας ακούμε να συζητάτε ένα σχέδιο νόμου με θέμα την καταπολέμηση του...  «ρατσισμού» και της ξενοφοβίας!
     Σας καλούμε την ύστατη στιγμή να καταψηφίσετε συνολικά όλα τα άρθρα αυτού του κατάπτυστου νομοσχεδίου, γιατί α) υπονομεύει την κτηθείσα με ποταμούς αιμάτων Ελευθερία μας, β) καταργεί στην πράξη την ισονομία, γ) καλλιεργεί περαιτέρω το έδαφος για διώξεις λόγω πολιτικών φρονημάτων και δ) διότι σε εναντία περίπτωση, αν δηλαδή υπερψηφίσετε το εν λόγω έκτρωμα, τα ονόματά σας θα γραφούν στην Ιστορία μαζί με εκείνα των υπολοίπων μοιραίων για τον ελληνισμό γενιτσάρων τύπου Αριστείδη Στεργιάδη, σεις δε θα επενέγκετε επί των κεφαλών σας το ανάθεμα της δικαίας αγανακτήσεως από κάθε Έλληνα και Χριστιανό, ως επί του Ιούδα Ισκαριώτη, τον οποίο τόσο υπερασπίζονται οι σιωνιστές και οι συνοδοιπόροι τους.
     Δεν είναι δυνατόν σ’ ένα κράτος που θέλει να λέγεται κράτος δικαίου να τιμωρείται και μάλιστα με βαρύτατες ποινές όχι όποιος διαπράττει συγκεκριμένο αδίκημα, αλλά –παραθέτουμε το κείμενο του νομοσχεδίου- «όποιος με πρόθεση [...] παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε μίσος».  Τέτοια διάταξη-λάστιχο μόνο σε ολοκληρωτικό και απολυταρχικό καθεστώς θα υπήρχε, κύριοι και κυρίες που λέτε πως είστε δημοκράτες.  Με ποιο κριτήριο και με ποιο αντικειμενικό μέτρο θα κρίνουν τα δικαστήρια αν υπάρχει τέτοια πρόθεση; Και όλ’ αυτά, τη στιγμή που δεν δίνεται καν ακριβής ορισμός του  «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας»  στο νομοσχέδιο και ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πως μερικοί συγχέουν σκοπίμως την εθνική υπερηφάνεια και την εθνική ανεξαρτησία με το ρατσισμό και την ξενοφοβία.  Και πώς θ’ αποδεικνύει ο κατηγορούμενος ότι δεν είχε καμμιά τέτοια πρόθεση, δηλαδή ότι δεν είναι ελέφαντας; Καταλαβαίνετε ότι έτσι ανοίγεται ο δρόμος στους αδίστακτους συκοφάντες;
     Έπειτα, αναρωτηθείτε: Ποιό κράτος δικαίου προβλέπει ότι ένας, παραδείγματος χάριν, που σκοτώνει αξίζει καλύτερης ή χειρότερης μεταχείρισης για το φόνο που διέπραξε, με βάση το εάν δέχεται αν υπήρξαν θάλαμοι αερίων κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ή πόσους Τούτσι έσφαξαν οι Χούτου στη Ρουάντα; Είναι ο φόνος ειδεχθές έγκλημα, που πρέπει να κολάζεται ποινικά, ανεξάρτητα από τη θρησκευτική πίστη, την καταγωγή ή την κοσμοθεωρία του δράστη ναι ή όχι; 
     Τέλος, για φανταστείτε: Αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αντί να καταπολεμά την παιδική πορνογραφία ή να πασχίζει να γλιτώσει κάποιον απελπισμένο συνάνθρωπό μας που σκέφτεται ν’ αυτοκτονήσει, θα ξημεροβραδιάζεται στο facebook και το twitter, γυρεύοντας κάποιον που μπορεί ν’ ανεβάσει ένα... σύνθημα ή ένα ανέκδοτο, απ’ αυτά που δεν γράφονται τοις μετρητοίς ούτως ή άλλως, για να παραπεμφθεί σε δίκη για ακραίο ρατσισμό!
     Θέλετε και το πιο ρατσιστικό από όλα; Δεν υπάρχει καμμιά πρόβλεψη για όποιον αμφισβητεί π.χ. τη συστηματική γενοκτονία των Μικρασιατών ή των Ποντίων αδελφών μας τον περασμένο αιώνα, την παράνομη εισβολή και συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα κατοχή της μισής Κύπρου από τους Τούρκους. Επίσης, δεν υπάρχει καμμία διάταξη που να προστατεύει τους Έλληνες από κακόβουλες προτροπές εις βάρος τους.  Δηλαδή, αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, θα συνεχίζουν ανενόχλητοι «Έλληνες» και ξένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κυβερνητικοί και τραπεζιτικοί αξιωματούχοι και απλοί πολίτες να μας κατηγορούν ως τεμπέληδες, διεφθαρμένους, αποτυχημένους και επικίνδυνους, αλλά κανείς δεν θα ενδιαφέρεται αν έχουν πρόθεση να κάνουν τον κόσμο να μας μισήσει.  Μόνο για ξενοφοβία θα μπορεί κάποιος να κάτσει στο σκαμνί, για Ελληνοφοβία κανένας! Θα είναι ή δεν θα είναι αυτό ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων;
     Κύριοι βουλευτές,
πριν από 200 και 100 περίπου χρόνια, η Πατρίδα μας, απελευθερώθηκε έστω και μερικώς από τον τουρκικό ζυγό.   Οι προ-πάπποι και οι παππούδες μας πολέμησαν για να μπορούμε να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας σε ένα κυρίαρχο, ανεξάρτητο εθνικό κράτος, την Ελλάδα μας.
     Εσείς θα δειλιάσετε και θα παραχωρήσετε το δικαίωμά μας αυτό σε ξένα δικαστήρια; Και μάλιστα με προτεραιότητα στους λαθρο-εποίκους εισβολείς ώστε να καταθέτουν αγωγές και μηνύσεις ΧΩΡΙΣ παράβολο και ΧΩΡΙΣ να ελέγχονται αν εισήλθαν νομίμως στην χώρα; Θα μας κάνετε δούλους των στιφών που μπήκαν με το «έτσι θέλω» στην Ελλάδα; Μέχρι εκεί θα καταντήσετε;
     Μη επιβαρύνετε και άλλο την θέση, την υπόληψη και την υστεροφημία σας, γιατί εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε το μίσος και το ψέμμα, αλλά την αγάπη και τη φιλαλήθεια στην καρδιά μας.  Όμως κανένας κακόψυχος και κακοπροαίρετος δεν έχει δικαίωμα ν’ αμφιβάλλει ούτε για τον πατριωτισμό μας ούτε για την απέχθεια μας προς το άδικο.  Μην υποκύψετε, και αυτή την φορά, στον ψυχολογικό εκβιασμό ότι θα σας κολλήσουν την ταμπέλα του «ρατσιστή» άμα διαφωνήσετε με το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.  Πείτε ΟΧΙ στη φαλκίδευση της ελευθερίας του λόγου, ΟΧΙ στην καταπίεση και την τρομοκράτηση των Ελλήνων! Φερθείτε γενναία και τίμια, διότι αλλιώς, τίποτε δεν θα σας προστατεύσει από την οργή του Θεού, που θα εκφραστεί από την φωνή του Ελληνικού Λαού. 
     Σε όσους ονειρεύονται επανάληψη των οργίων του Ντισραέλι και του Πατσίφικο, απαντούμε, για να θυμηθούμε και το τετριμμένο, χιλιο-ειπωμένο κλισέ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Και εμείς το εννοούμε απολύτως!