Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλεως. Κεντρικό θέμα των ομιλιών ήταν οι τρόποι απεμπλοκής της χώρας μας από το μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ., καθώς και από το πολιτικό κατεστημένο που εδώ και δεκαετίες οδηγεί τη χώρα σε μια καταστροφική κούρσα.
       Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ο οποίος καταδίκασε αρχικά την πολιτική προσκόλλησης της κυβέρνησης στις επιταγές της Τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων, με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να οδηγείται στην καταστροφή. Επίσης, κατήγγειλε το άνοιγμα καταστημάτων την ημέρα της Κυριακής, δηλώνοντας ότι πρόκειται για τακτική που καθοδηγείται από μεγάλες πολυεθνικές, ενώ δεν παρέλειψε να καταδικάσει τη στυγερή δολοφονία των Εμμανουήλ Φουντούλη και Γιώργου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
       Από την  πλευρά του ο κεντρικός ομιλητής Ιφικράτης Αμυράς, Πρόεδρος της πολιτικής κινήσεως Ι.Ε.Ρ.Α.Κ.Σ., αναφερόμενος στη γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος σε σχέση με το μουσουλμανικό τόξο, ανέδειξε τους λόγους για τους οποίους τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων επιθυμούν την Πατρίδα μας υποταγμένη σε μνημόνια και τοκογλυφικές συμβάσεις, αναλύοντας παράλληλα τους τρόπους απεμπλοκής μας από όλα τα προαναφερθέντα. Τέλος, υπογράμμισε τη σημασία δημιουργίας στρατηγικών υποδομών για την προετοιμασία εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.
        Στη συνέχεια ο συνεργάτης της αθηναϊκής εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Ησαίας Κωνσταντινίδης, σε μια ιστορική αναδρομή παρουσίασε το πως φτάσαμε στο μνημόνιο και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, καταγγέλοντας ως υπεύθυνους όλους όσοι είχαν στα χέρια τους τα ηνία της χώρας από το 1974 έως σήμερα.
        Οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την ενημερωτική και αγωνιστική τους δράση, ενώ η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.