Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ

 Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου της πόλεως, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, καθώς επίσης και ομιλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με θέμα το σύμφωνο συμβίωσης και την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην πόλη των Αθηνών.
    Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ο οποίος έκανε τον απολογισμό του παρελθόντος αγωνιστικού έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απολογισμός ήταν ιδιαίτερα πλούσιος, αφού πραγματοποιήθηκαν πάνω από τριάντα εκδηλώσεις και δράσεις ανά την ελληνική επικράτεια, ενώ παράλληλα δόθηκε στους παρισταμένους η υπόσχεση ότι ο Π.Ε.Σ. θα συνεχίσει το ίδιο έργο και το 2014, τηρώντας πάντοτε το ακομμάτιστο του χαρακτήρος του.
    Από την πλευρά του ο διακεκριμένος νομικός και ιστορικός συγγραφέας, Κωνσταντίνος Πλεύρης, αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους, παρέθεσε απόψεις καθηγητών πανεπιστημίων και ιατροδικαστών, οι οποίες επιστημονικά τεκμηριώνουν το γεγονός ότι πρόκειται περί σεξουαλικής διαστροφής, ενώ απέδειξε ταυτόχρονα ότι η όποια δράση τους είναι αντικοινωνική. Να υπογραμμιστεί ότι αναλύθηκε και το νομικό καθεστώς το οποίο ίσχυε στην Αρχαία Ελλάδα για αυτούς τους ανθρώπους, καθώς και το νομικό καθεστώς της Ρωσίας, το οποίο και απαγορεύει έστω και την παραμικρή αναφορά στον κιναιδισμό, παρουσία ανηλίκων.
    Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, κατήγγειλε την πολιτεία για το γεγονός ότι παραχωρεί ένα κληροδότημα του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους, παραθέτοντας παράλληλα μία πλειάδα κινδύνων που ελλοχεύουν πίσω από μία τέτοια εξέλιξη.
    Την εκδήλωση τίμησαν διά της παρουσίας τους οι Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, ο Υποδιοικητής του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων και φίλων Ειδικών Δυνάμεων, Καζαμίας Δημήτριος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας των Ελεύθερων Θεσσαλών, Μητσιούλης Δημήτριος, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Καλογιαννίδη Κλεόβουλο, καθώς επίσης και το παλαιό στέλεχος του ΕΝ.Ε.Κ. Δημήτριος Χατζηπλής.
     Χαιρετισμό απέστειλαν τα αδελφά σωματεία Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου και Πατριωτική Κίνηση Ημαθίας. Ακόμη, η Πατριωτικές Κίνησεις Εορδαίας, Αλεξανδρουπόλεως και Θεσσαλονίκης καθώς και ο γνωστός εθνικιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.
      Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ ο τυχερός της ημέρας ήταν ο Συναγωνιστής Δημήτριος Μπενής, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε το βιβλίο του Κων. Πλεύρη για τον Ιωάννη Μεταξά.