Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    Ας πει κάποιος στον «Χριστιανό» (τρομάρα του!) Σαμαρά –αυτόν που λέει το «Πάτερ ημών» διαβάζοντάς το από μέσα, αυτόν ντε, που πηγαίνει και προσκυνάει δήθεν στα μοναστήρια του Αγίου Όρους–, ότι «το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον» είναι «συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον»! Είναι (αν δεν το γνωρίζουν οι νεοταξίτες Σαμαροβενιζέλοι) το τρίτο πρόσωπο της Θεότητος για εμάς, τους Χριστιανούς.  Είναι Θεός το Πνεύμα το Άγιο, να τους πει κάποιος.
     Συνεπώς, η αργία την ημέρα της εορτής του τρίτου προσώπου της αγίας και ομουσίου και συναϊδίου και αδιαιρέτου και ασυγχύτου Τριάδος είναι αυτονόητη, όπως είναι αυτονόητη, λ.χ., η αργία των Χριστουγέννων.
     Κανείς να μη ψωνίσει, κανείς να μη πάει σε τράπεζα σήμερα! Όλοι στην εκκλησία, ώστε να καταλάβουν οι σιωνιστές ότι η τεχνητή κρίση τους δεν θα μας κάνει να αρνηθούμε την Πίστη μας.  Δεν έχει καμμιά σχέση με τις «παραγωγικότητες» και άλλα τροϊκανά η σημερινή Εορτή και Πανήγυρις.  Άραγε τί ανακοινώσεις θα εξέδιδε ο εσμός των φαρισαίων της δήθεν «θρήσκας» Νέας Δημοκρατίας, αν προέβαινε σε παρόμοια νομοθετική κατάργηση ο δεδηλωμένα αντίχριστος ΣΥΡΙΖΑ;
     Συγχαίρουμε προφρόνως όσους Εμπορικούς Συλλόγους αψηφούν το αντίχριστο καθεστώς και εδήλωσαν ήδη ότι τα μέλη τους δεν θ’ ανοίξουν τα καταστήματά τους σήμερα.  Η απόφασή τους συνιστά αληθινή πράξη Χριστιανικής και Εθνικής Αντιστάσεως.  Αποτελεί δε ράπισμα σε όσους ονειρεύονται να καταργήσουν σταδιακά τις Χριστιανικές Αργίες προκειμένου να τις αντικαταστήσουν με ισλαμικές, εβραϊκές, «παγκόσμιες ημέρες» και άλλες αλλοτριωτικές πλάνες.
     Ευχόμαστε καλή φώτιση και κάθε χάρισμα του Παρακλήτου!