Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι σήμερον τιμώμενοι Άγιοι Απόστολοι του Χριστού μας, ακολούθησαν την εντολή ιεραποστολής του Κυρίου μας «πορευθέντες [...] μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος.» (Ματθ. κη΄ 19). Χάρη σ' αυτούς και στον χθές εορτάζοντα Απόστολο των Εθνών Παύλο, γνωρίσαμε και 'μεις την αλήθεια του Ευαγγελίου. Πανηγυρίζουμε την ιερά μνήμη τους και επικαλούμαστε τις πρεσβείες τους όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το Γένος μάλιστα των Ελλήνων ευλογήθηκε ιδιαίτερα, διότι προηγήθηκε της Σαρκώσεως του Θεού και Λόγου ο εξελληνισμός της τότε γνωστής οικουμένης, που ξεκίνησε επί Αλεξάνδρου Γ΄ του Μεγάλου και συνεχίστηκε επί των Διαδόχων του. Εξ ου και οι μεν Ο΄ [Εβδομήκοντα] μετέφρασαν ήδη από τον 2ο π.Χ. στα ελληνικά τας γραφάς [την Παλαιά Διαθήκη], η δε Καινή Διαθήκη πρωτογράφηκε εξ ολοκλήρου στην ελληνική. Παράλληλα, τα δόγματα της Πίστεώς μας, διατυπώθηκαν με την καταλληλότερη προς αυτό γλώσσα, την ελληνική. Έτσι πραγματοποιήθηκε η προφητεία του Χριστού και Σωτήρος μας «Ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.» (Ἰω. ιβ΄ 23), την οποία διετύπωσε όταν Του ανήγγειλαν οι μαθητές Του Απόστολοι Φίλιππος και Ανδρέας πως ζητούν να Τον ιδούν και να Τον γνωρίσουν κάποιοι Έλληνες. Οι Έλληνες αποδείχθηκαν λαμπροί Χριστιανοί και τήρησαν στο ακέραιο την εντολή του Δεσπότου. Σε αντίθεση με τους εκπεσόντας της χάριτος Ιουδαίους, οι οποίοι κρατούν -ευτυχώς, βέβαια!- την σφαλερή, δαιμονική πίστη τους μόνον για τον εαυτό τους, θεωρώντας ανάξιους να σωθούν όσους δεν ανήκουν στο σκολιώτατον γένος των Εβραίων ή δεν παντρεύονται μέ ενα εξ αυτών, οι Έλληνες ανταπέδωσαν την ευλογία και την Χάρη, εκχριστιανίζοντας ειρηνικά με την βοήθεια του Θεού και με εργαλείο την ελληνίδα γλώσσα, όλους τους γειτονικούς λαούς εδώ και 2.000 χρόνια, συνεχίζουν δε να το πράττουν και σήμερα, με τις αναρίθμητες ιεραποστολικές προσπάθειες, στις οποίες πρωτοστατούν Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Έτη πολλά σε όλους και ιδίως τους εορτάζοντες

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια ( 27 Ιουνίου 1999 ) έφυγε από την ζωή ο ΗΓΕΤΗΣ της 21ης Απριλίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου νοσηλεύονταν επί 3 χρόνια από σπάνια αρρώστια.  Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά την μνήμη αυτού του μεγάλου Ανδρός, ο οποίος στην κυριολεξία έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στους Νεοέλληνες εκείνης της εποχής.  Ήταν αυτός που αναγέννησε την Ελλάδα ηθικά, στρατιωτικά και οικονομικά.  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ! Η κηδεία του μεγάλου ηγέτη έγινε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 1999 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στις 5 το απόγευμα.  Παρά το εργάσιμο της ημέρας και τους 38 βαθμούς που είχε, πάνω από 15 χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρών αυθόρμητα στην τελετή, κυρίως νέοι σε ηλικία.  O Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Χάμος Αστέριος είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον μεγάλο Ηγέτη Γεώργιο Παπαδόπουλο, αφού τον επισκεπτόταν τακτικά τόσο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου τον κρατούσαν οι ψευτοδημοκράτες, από το 1993 έως το 1996 λίγο πριν αρρωστήσει, όσο και στην εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου από το 1996 έως το 1999 (τελευταία φορά, έναν μήνα πριν να πεθάνει).  Μάλιστα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ( Πρόεδρος τότε του Πατριωτικού Συνδέσμου Θεσσαλίας ) ναύλωσε με δική του πρωτοβουλία λεωφορείο από τη Λάρισα για την κηδεία. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ...ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Ψηφίστηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή με 172 ψήφους η Ανθελληνική Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για χορήγηση Ελληνικής Ιθαγένειας σε Αλλοδαπούς.Το νομοσχέδιο επίσης ψήφισε το ΠΑΣΟΚ το ΠΟΤΑΜΙ και ο ιδιόρρυθμος Ζουράρις.Το νομοσχέδιο δεν ψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά δεν τόλμησαν όμως να ρίξουν την Κυβέρνηση.Φαίνεται Κύριε Καμμένε ότι η καρέκλα του Υπουργείου Αμύνης είναι πολύ βαριά.Η μια προδοσία μετά την άλλη, από την Ανθελληνική Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει σκοπό να αποτελειώσει ότι Ιερό έμεινε σ'αυτόν τον τόπο.Καμία αντίδραση ούτε από την Νέα Δημοκρατία ούτε από την Χ.Α παρότι δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο.Για ακόμη μια φορά την παρτίδα έσωσαν Χριστιανικά και Πατριωτικά σωματεία του Νέου και του Πατρίου Ημερολογίου διαδηλώνοντας στην Αθήνα κατά του Νομοσχεδίου. ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ...... Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑ....ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Άλλη μια ξεφτίλα για την Ελλάδα μας.Η φωτογραφία είναι από την παρέλαση των ομοφυλοφίλων που έγινε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.Θα νόμιζε κανείς ότι γίνεται σε κάποια άλλη χώρα, αλλά δυστυχώς γίνεται στην ορθόδοξη Ελλάδα μας.Με αγρυπνίες σεβασμιότατε Μητροπολίτη Άνθιμε δεν γίνεται τίποτα.Εάν ήταν ο Καντιώτης η ο Σεβαστιανός άλλα πράγματα θα γίνονταν.Καμία αντίδραση από πουθενά,λίγες δεκάδες μόνο από Πατριώτες και Εθνικιστές από την Θεσσαλονίκη έσωσαν την κατάσταση μοιράζοντας φυλλάδια στους περαστικούς κατά της παρέλασης των Ομοφυλοφίλων. ΕΞΩ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ!

 Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) Eλληνοκρατείν» εκλήθη προσφάτως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης.  Ο λόγος; Να δοθούν ανωμοτί καταθέσεις λόγω της προκατακτικής ερεύνης την οποία διέταξε η Εισαγγελία Λαρίσης για να διαπιστωθεί εάν ετελέσθησαν τα «αδικήματα» που προβλέπει ο ανελεύθερος, αντισυνταγματικός Ν. 4285/2014 περί παροτρύνσεως σε «ρατσιστικό» μίσος, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, όταν μέλη του Συνδέσμου μας έρριψαν προκηρύξεις σε χωριά της περιοχής κατά της επαπειλούμενης από την «Γενική Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής» (!) εγκαταστάσεως λαθρο-εισβολέων εποίκων σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα και κατασκηνώσεις στην περιφερειακή ενότητα Λαρίσης.
     Ο κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για νεο-εποχίτικης χαμερπούς υφής, κλιμακούμενη, συντονισμένη εκστρατεία εκφοβισμού του Δ.Σ. αλλά και όλων των μελών του Συνδέσμου.  Υπενθυμίζουμε πως προηγήθηκαν α) ανάλογη προκαταρκτική εξέταση τον Οκτώβριο του 2014, με εντολή της Εισαγγελίας Κομοτηνής, για φυλλάδια κατά της παρανόμου δράσεως του εκείσε τουρκικού προξενείου, που ερρίφθησαν τον παρελθόντα Αύγουστο και β) η προ μηνός ανεκδιήγητη καταδίκη του προέδρου μας Αστερίου Χάμου σε διετή φυλάκιση (με 3/ετή αναστολή) για παρακίνηση σε πρόκληση επεισοδίων στην εκδήλωση του 2010 για την Ε.Ο.Κ.Α. και την Ένωση της Κύπρου μας με την Ελλάδα.  Τώρα, πρώτη φορά, αντί να κληθεί απλώς ο κατά νόμον υπεύθυνος πρόεδρος του Συνδέσμου, ζητήθηκε να προσέλθει στην Αστυνομία εν σώματι το Διοικητικό Συμβούλιο. Προδήλως, το ανθελληνικό καθεστώς που μας κυβερνά δεν αρκείται στο να καθιστά ξέφραγο αμπέλι την απελευθερωθείσα με ποταμούς αιμάτων Πατρίδα μας καταπατώντας το Σύνταγμα, αλλά θέλει και να φιμώσει όποιον αντιδρά, ώστε να μη υπάρχει κανένας έλεγχος των προδοτικών κυβερνητικών ανομιών.  Αίφνης, η ευαίσθητη Εισαγγελία Λαρίσης έσπευσε να διερευνήσει αν προσβάλαμε τους ξένους ισλαμιστές με τις χιλιάδες δολλάρια και τα iPhone, που περνούν ανενόχλητοι από 2-3 μωαμεθανικές χώρες, και κατόπιν σκηνοθετούν ναυάγια βυθίζοντας οι ίδιοι τα σκάφη που τους οδηγούν στην απόβαση επί των ελληνικών νήσων κατά χιλιάδες για να ζητήσουν άσυλο ως «πρόσφυγες».  Δεν έδειξε παρόμοια ευαισθησία για να δει αν εφαρμόστηκε ποτέ ως έδει υπό των Αρχών η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 350/03-05-2011, ήτις ακύρωσε ως αντισυνταγματικό τον λαθρονόμο Ραγκούση (Ν.3838/2010) και τους εξ αυτού παρανόμως χορηγηθέντες τίτλους ιθαγενείας αλλά και της παραποιήσεως των εκλογικών καταλόγων.  Δεν βλέπουμε γενικώς τους παχυλότατα αμειβομένους δικαστικούς να μας προστατεύουν από τον έμπλεω διαφθοράς και ανηθικότητος βούρκο των τελευταίων 41 ετών.
     Όπως και να έχει, όσοι ονειρεύονται ότι θα πτοηθούν οι πατριώτες και οι εθνικιστές είναι μακράν γελασμένοι.  Αποτελούμε αρραγές, ανυποχώρητο μέτωπο πραγματικής Εθνικής Αντιστάσεως, που θα συνεχίσει να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις εναντίον κάθε ανθελληνικής μεθοδεύσεως.  Είμαστε απόγονοι Ηρώων και Μαρτύρων, οι οποίοι δεν έχυσαν άδικα το αίμα τους, για να μη τολμούμε εμείς σήμερα να πούμε ελεύθερα την γνώμη μας, ούτε για να υποδουλωθούμε στα στίφη των οπαδών του ψευδο-Προφήτη και την μυσαρά ημισέληνο.  Δεν μας πρέπει να δούμε πραγματοποιούμενο το εφιαλτικό όραμα του τούρκου πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ, όστις εδήλωσε την δεκαετία του 1980 πως η Ελλάδα θα καταληφθεί δια της δημογραφικής αλλοιώσεως χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά.   Λογοδοτούμε για τις πράξεις μας στους προγόνους μας, στα παιδιά μας, στην συνείδησή μας και προ πάντων στον Παντοδύναμο Τριαδικό Θεό μας, ο Οποίος πιστεύουμε πως δεν θα εγκαταλείψει το Γένος μας.
     Παρεμπιπτόντως, ως εθνικιστές, θέτουμε και πάλι το πάγιο αίτημά μας, που πρέπει να γίνει επιδίωξη όλων των συνειδητοποιημένων Ελλήνων για ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, η οποία θα επιτευχθεί μόνον όταν η Ελλάς αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική, βιώσιμη πρόταση, όχι μόνον για λόγους οικονομικούς, αλλά κυρίως για λόγους ηθικούς.  Δεν είναι δυνατόν να είμαστε επαρχία μιας Ομοσπονδίας-τέρατος, που έχει 500 εκατομμύρια έστω κατ’ όνομα χριστιανούς, όμως δεν αναφέρει πουθενά τον Χριστιανισμό στα κείμενά του, αλλ’ απεναντίας νομιμοποιεί κάθε είδους διαστροφή και ανωμαλία (π.χ. κόμματα παιδεραστών, «γάμοι» αρσενοκοιτών κ.τ.ό.).
     Οι δε ΣΥΡΙΖΑίοι κυβερνώντες, αν είναι πραγματικά αριστεροί, ας αξιώσουν επί τέλους την άμεσο αποχώρησή μας και από το σιωνιστικό, αμερικανο-κρατούμενο Βορειο-Ατλαντικό Σύμφωνο.  Διαφορετικά, ας παύσουν να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για κύματα «προσφύγων», που δεν προκαλούνται ειμή από τις επιθέσεις, τους βομβαρδισμούς, τα πραξικοπήματα, τον εξοπλισμό τζιχαντιστών και τις πορτοκαλί «επαναστάσεις» της «αραβικής ανοίξεως» τη επινεύσει του ΝΑΤΟ.
     Επανερχόμενοι στην ιταμή εισαγγελική εντολή περί διεξαγωγής ερεύνης, που δεν μας προκάλεσε καμμία ταραχή αλλά μόνον θλίψη, δηλώνουμε ευθαρσώς ότι εμείς θα εξακολουθήσουμε συν Θεώ να πράττουμε το καθήκον μας.  Θα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τις άκρως επικίνδυνες συνέπειες των αφύλακτων συνόρων.  Ήδη επιβεβαιωθήκαμε –φευ!– για την εύλογη ανησυχία μας.  Προ πενθημέρου στην Λέσβο, κατά τις εκτεταμένες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ Σύρων και Αφγανών οι οποίοι απέδρασαν από ένα των πολυ-διαφημιζομένων «κέντρων φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν ταπεινωτικά εγκλωβισμένοι και περικυκλωμένοι σε εμπορευματοκιβώτιο (container), ανήμποροι να αντιδράσουν.  Ελπίζουμε ότι οι δικαστές δεν θα πέσουν στο κατάντημα εκείνων των Αθηναίων ομολόγων τους, οίτινες δεν κατεδίκασαν τους ριψάσπιδες πολιτικούς και στρατιωτικούς που εγκατέλειψαν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας κατά την Ιωνική Επανάσταση (499-493 π.Χ.) εναντίον των Περσών, αλλά τον τραγικό ποιητή Φρύνιχο, επειδή με το έργο του «Μιλήτου ἅλωσις» «ὑπέμνησεν [αὐτοῖς] οἰκεῖα κακά», περιέγραφε δηλαδή τα δεινά που υπέστησαν οι αφεθέντες στο έλεος του Δαρείου Έλληνες._


Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Μια από τις παροιμίες, που έβγαλε ο σοφός λαός μας είναι ( εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι ). Αυτή ακριβώς η παροιμία ταιριάζει και στον βουλευτή της Χ.Α Γεώργιο Γερμενή ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον του Προέδρου μας Χάμου Αστερίου για ψευδή μήνυση, που του έκανε τον Δεκέμβριο του 2013 για ξυλοδαρμό και εξύβριση μαζί με τον Συνάδελφο του Ιωάννη Λαγό στα γνωστά γεγονότα που έγιναν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013 στον Μελιγαλά λίγο μετά το τέλος της Εκδηλώσεως.Δυστυχώς Κύριοι για ακόμη μια φορά παραμένετε αμετανόητοι.Στον Εθνικισμό υπάρχει και η λέξη συγνώμη.Στη μήνυση που σας έκανε ο Πρόεδρος μας δεν ζήτησε Χρήματα ούτε υλικές απολαβές, αλλά επειδή το θέμα είναι ηθικό σας ζήτησε να ζητήσετε Συγνώμη για να αποσυρθεί η μήνυση.Αλλά που ξέρετε εσείς από ηθική.Δυστυχώς για εσάς σας διαψεύδουν τα γεγονότα.Συγκεκριμένα το εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου νοσηλεύτηκε ο Πρόεδρος μας και αναφέρει τον τραυματισμό του, οι μάρτυρες που υπάρχουν όταν έγινε ο Ξυλοδαρμός, οι συνομιλίες που έχει καταγράψει η Ε.Υ.Π και υπάρχει στο φάκελο της δικογραφίας όπου κατηγορούνται συνολικά για άλλα θέματα οι παραπάνω Βουλευτές ( Συνομιλία του Κατηγορούμενου Μέλος της Χ.Α Γεώργιου Τσακανίκα με τον πρώην οδηγό του Κυρίου Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκο, ο Καίδας του πάταγε το κεφάλι σαν σκουλίκι και ήρθε και ο Λαγός και του έριξε δύο μπουνίδια). Υπάρχει και το σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδος Καθημερινής στις 21 Σεπτεμβρίου του 2014 και η συνομιλία υπάρχει και στο διαδίκτυο όπως τέλος και η μαρτυρία του Πρώην Βουλευτού της Χρυσής Αυγής Λαρίσης Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, τον οποίον πήρατε τηλέφωνο 2 μέρες μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο Πρόεδρος μας για να του ζητήσετε να μεσολαβήσει να αποσυρθεί η μήνυση.Υπάρχει και Θεός Κύριε Γερμενή, υπάρχει και Θεία δίκη. Εάν εσείς πιστεύεται έστω και λίγο στον Τριαδικό Θεό μας, σας καλούμαι να ζητήσετε έστω και τώρα μια συγνώμη και να αφήσετε στην άκρη τη μήνυση σας με την οποία γελάει όλη η Ελλάδα και δείχνει κίνηση πανικού.Αν νομίζεται ότι με τον τρόπο αυτό ο Πρόεδρος μας θα φοβηθεί και θα αποσύρει την μήνυση είστε μακράν γελασμένος.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η 13η Ιουνίου θα έπρεπε να διδάσκεται στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως μία ημέρα η οποία όχι μόνο ανήκει στη μακραίωνη ελληνική Ιστορία, αλλά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της παγκοσμίου ιστορίας. Πρόκειται για το παγκόσμιο ορόσημο το ταυτιζόμενο με το θάνατο του μεγαλυτέρου Στρατηλάτου όλων των εποχών. Ήταν η ημέρα που το 323 π.Χ. ο Αλέξανδρος ο Μέγιστος Πάντων των Ελλήνων ξεκινούσε για το μεγάλο ταξίδι της Αθανασίας, από την πομπική οδό της Βαβυλώνος στους ελληνικούς αιώνες που ακολούθησαν.
Ο θάνατος του Αλεξάνδρου πέρα από τη γέννηση ενός θρύλου που ακόμη και σήμερα σε πάμπολλες περιοχές αυτού του πλανήτη δοξάζεται ως θεός και οι μύθοι που περιβάλλουν το όνομά του περνούν ευλαβικά και με ιεροτελεστική τάξη από γενιά σε γενιά, σηματοδότησε χωρίς αμφιβολία τη γέννηση μιας νέας εποχής με τεράστια σημασία για τον ελληνικό πολιτισμό. Το 323 π.Χ. είναι το σημείο αναφοράς και ενάρξεως της ελληνιστικής εποχής, δηλαδή της εποχής των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των βασιλείων που αποτέλεσαν τους καθοδηγητικούς φάρους του ανθρωπίνου πνεύματος. Η ελληνιστική περίοδος είναι η περίοδος εκείνη κατά την οποία το ελληνικό πνεύμα αποκτά οικουμενική διάσταση και η Κοινή ελληνική κατακτά κάθε ανθρώπινη υπόσταση η οποία θέλει να αποκτήσει το στοιχειώδη πολιτισμό, μιμούμενη τους Έλληνες.Περνώντας όμως κανείς στο σήμερα, δυστυχώς τίποτα δε θυμίζει εκείνες τις ημέρες της ελληνικής κοσμοκρατορίας και της κυριαρχίας στον τότε γνωστό κόσμο με δίκαιο κι ατσάλι. Η σημερινή κατάντια του ελληνικού έθνους αντικατοπτρίζεται πλήρως στη διχόνοια που διέσπειραν οι μέχρι πρότινος απολίτιστοι και ανάξιοι της ανθρώπινης υπόστασης βάρβαροι. Σε εποχές δύσκολες σαν και αυτή που διανύουμε, είναι η επιτακτική ανάγκη η παρουσία ενός ανθρώπου αναλόγου μεγέθους με εκείνο του Αλεξάνδρου, ο οποίος θα φέρει την ομόνοια και θα μας οδηγήσει μέσω μιας νέας Πανελληνίας Συμμαχίας στην κατάκτηση όσων μας ανήκουν και όσων στερηθήκαμε, ξεχνώντας μια για πάντα όρους που δεν αρμόζουν στους Έλληνες
.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Τιμήθηκε την Κυριακή 7/6/2015 στο χώρο του μνημείου που βρίσκεται μπροστά στο Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Καρδίτσης, η μνήμη των πεσόντων αξιωματικών και στρατιωτών του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων οι οποίοι θυσιάστηκαν για την τιμή και την αξιοπρέπεια τους αρνούμενοι να παραδώσουν την Σημαία του Συντάγματος στους Γάλλους εισβολείς στην Θεσσαλία. Η μάχη που ακολούθησε στην περιοχή Μεζούρλο-λίγο έξω από την Λάρισα- έλαβε χώρα το 1917 στην κορύφωση του Εθνικού Διχασμού και ονομάστηκε «Μάχη της Σημαίας». Επιπλέον, οι «σύμμαχοι» με την ανοχή της κυβερνήσεως του κράτους της Θεσσαλονίκης υπό τον Ε,Βενιζέλο, προέβησαν σε εξευτελισμούς εναντίον των κατοίκων της Λάρισας επιδεικνύοντας μία καθαρά αποικιοκρατική συμπεριφορά. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Ν.Καρδίτσας και την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και Παράδοσης ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δ. Παπαδημόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο των «Ελεύθερων Θεσσαλών» κ. Δ. Μητσιούλη και τον πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου κ. Στέλιο Χάμο. Ακολούθησε ομιλία και αναφορά στο ιστορικό της μάχης από τον δικηγόρο κ.Κ.Τάταρη ο οποίος επεσήμανε ότι όταν οι Έλληνες είναι διχασμένοι τότε ακολουθεί Εθνική καταστροφή ενώ αντίθετα ενωμένοι θριαμβεύουν. Αναφέρθηκε τις δραματικές ομοιότητες με την σημερινή ιστορική συγκυρία και έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος να τεθεί αυτή η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου και της αρμόδιας στρατιωτικής αρχής για να αναδειχθεί ως σύμβολο ενότητας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο.




Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

 Την προσεχή Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, η κακή τη τύχη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. επαναφέρει ξεδιάντροπα προς συζήτηση στην «Διαρκή Επιτροπή  δημοσίας διοικήσεως, δημοσίας τάξεως και δικαιοσύνης» το νομοσχέδιο-βρυκολάκιασμα του ανθελληνικού λαθρονόμου Ραγκούση (Ν. 3838/2010), ο οποίος έχει ήδη κριθεί ως κατ’ εξοχήν αντισυνταγματικός, χάρις στον τιτάνιο αγώνα του γενναίου δικηγόρου Ιωάννου Ανδριοπούλου (syntagmagr.blogspot.com), με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 350/03-05-2011.  Σημειωτέον ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας λειτούργησε με κρίσιμη, σημαντική, ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΗ καθυστέρηση, αλλά τουλάχιστον κατέληξε τόσο το Τμήμα Δ΄ όσο και αμετακλήτως η Ολομέλειά του, σε ορθή απόφαση.
     Εάν υπερψηφιστεί το άθλιο νομοσχέδιο, θα πρόκειται για μνημείο καταπατήσεως του Συντάγματος, δεδομένου ότι ο Νόμος Ραγκούση κρίθηκε πως αντίκειται σε εννέα (9) άρθρα του Συντάγματος και συγκεκριμένα,
1)     παραβιάζει την ίδια τη μορφή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι μη αναθεωρητέα, διότι αντίκειται στο άρθρο 1 παρ.2 (Λαϊκή κυριαρχία) & 3 (Εξουσίες υπέρ του Λαού & του Έθνους),
2)     παραβιάζει τα ατομικά & κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, διότι αντίκειται στα άρθρα 4 παρ. 3 (Καταστρατήγηση των προσόντων του Έλληνα πολίτη) 16 παρ. 2 (Ελληνική παιδεία) 21 παρ. 1 (Προαγωγή του Έθνους) & 25 παρ. 4 (Εθνική αλληλεγγύη)
3)     παραβιάζει την ανάδειξη των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, διότι αντίκειται στα άρθρα 51 παρ. 2 (Αντιπροσώπευση του Έθνους) & 52 (Ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας),
4)     παραβιάζει τη διοίκηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) διότι αντίκειται στο άρθρο 102 παρ. 2 (Εκλογή αρχών Ο.Τ.Α.)
5)     παραβιάζει τέλος & τις ειδικές διατάξεις του Συντάγματος, διότι αντίκειται στο άρθρο 108 (Μέριμνα για όλες τις δυνάμεις του απανταχού ελληνισμού).
     Η αντισυνταγματικότητα του νόμου και η ενσυνείδητη παρανομία ΟΛΩΝ των εθνικώς ασυνειδήτων κυβερνήσεων που ακολούθησαν (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Βενιζέλου-Σαμαρά και Τσίπρα-Καμμένου) επιτείνεται από το γεγονός ότι δεν ελήφθη καμμία απολύτως μέριμνα ώστε να αρθεί η αντισυνταγματικώς χορηγηθείσα ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, δυνάμει του εκτρώματος Ραγκούση. 
     Οι βουλευτές, τα μέλη των κυβερνήσεων, αλλά και οι δήμαρχοι που δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση του ΣτΕ, βαρύνονται ήδη ως συνεργοί και με την αυξανόμενη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδος άμα δε και την εισαγόμενη εγκληματικότητα ποινικής ή θρησκευτικής φύσεως.
  Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» καταγγέλλει εντονότατα:
Α) τους παχυλώς αμειβομένους δικαστικούς και εισαγγελείς, οι οποίοι παρορούν τα τελεσθέντα αδικήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Έθνους και δεν ενεργούν προς άμεσον αποκατάστασιν της δικαιοσύνης, καθιστάμενοι και αυτοί συνεργοί των ανωτέρω κακουργημάτων,
Β) τους μισέλληνες προδότες, λαθρολάγνους βουλευτές όλων των κομμάτων που σκέφτονται να υπερψηφίσουν το εν λόγω αντισυνταγματικό και ανθελληνικό νομοσχέδιο,
Γ) ειδικά τον πρόεδρο του κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές του, διότι προτίθενται χάριν καρέκλας να διαδραματίσουν και πάλι τον ρόλο του ουτιδανού Ποντίου Πιλάτου, όπως έπραξαν ήδη με την τραγική τροπολογία για τα μωαμεθανικά τεμένη, λησμονώντας τις προεκλογικές «κόκκινες γραμμές»  για τα εθνικά θέματα.  Αν έχουν ψήγμα –έστω– πατριωτισμού, πρέπει να απειλήσουν ότι θα ρίξουν την αντεθνική κυβέρνηση.  Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν αρκούν, ευτυχώς, οι ψήφοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..  Ο νόμος-έκτρωμα δεν θα περάσει, ΜΟΝΟΝ εάν δεν το επιτρέψουν οι ΑΝ.ΕΛ..  Είναι ολοκληρωτικά στο χέρι τους.  Αν γίνει ψηφοφορία και απλώς καταψηφίσουν, αλλά ο νόμος περάσει με ψήφους των ξενόδουλων βουλευτών Ν.Δ./Ποταμιού/Κ.Κ.Ε./ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα φέρουν ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για κάθε μελλοντικό τζιχαντιστή, που θα έχει ελληνικό δελτίο ταυτότητος και δικαίωμα ψήφου, και θα έχουν αιωνίως το κρίμα στο λαιμό τους.
Γ) όσους δημοσιογράφους αντί να ενημερώνουν για τις τερατώδεις συνέπειες αφανισμού των Ελλήνων, παραπληροφορούν με προπαγανδιστικές ανταποκρίσεις παρουσιάζοντας ψευδώς τους αλλοφύλους εισβολείς και τα τέκνα των συλλήβδην ως πρόσφυγες και συγχέοντας το καθεστώς πρόσφυγος με το άσυλο και την ιθαγένεια, ενώ πρόκειται για τρεις σαφέστατα διαφορετικές και διακριτές περιπτώσεις.
     Διαμαρτυρόμεθα εντόνως και προς τους Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας τόσο του νέου όσο και του πατρίου Ημερολογίου, οι οποίοι σιωπούν αιδημόνως και δεν καλούν τον πιστό λαό να βγεί αμέσως στους δρόμους, για να υπερασπίσει την εναπομείνασα σχετικώς ελεύθερη ελληνική επικράτεια.
     Αν χάσουμε το εθνικό μας κράτος και γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα, κανείς δεν μας εγγυάται την Ελευθερία μας.  Ούτε θα μας αφήσουν να θρησκεύουμε ελεύθερα, ούτε να διδασκόμαστε την γλώσσα μας στα σχολεία μας, ούτε να στελεχώνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με Έλληνες.  Ήδη το τελευταίο το χάσαμε με την άκριτο προσχώρηση στην Ε.Ε..  Αν πέσουμε στα χέρια των αλλοπίστων και αλλοεθνών που μας κατέκλυσαν και τους δώσουμε και ιθαγένεια, μόνον και μόνον επειδή τα κατάφεραν να περάσουν τα ΑΦΥΛΑΚΤΑ σύνορα και να τεκνοποιήσουν εδώ, θα γίνουμε σύντομα σκλάβοι τους, αν δεν εξοντωθούμε σε μια νέα γενοκτονία.  Και τότε, τα κροκοδείλια δάκρυα δεν θα ωφελούν σε τίποτε.  Τώρα είναι η ώρα για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ._

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν το παρών,την Κυριακή 7 Ιουνίου του 2015 και ώρα 11 το πρωί στην Εκδήλωση που θα γίνει στη Λάρισα και διοργανώνουν η επιτροπή ιστορικής μνήμης και παράδοσης και ο Σύλλογος φίλων Ιστορίας του Νομού Καρδίτσης για την επέτειο της μάχης της σημαίας ( 31 Μαίου 1917 ). Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν του μνημείου που έχει κατασκευαστεί για το λόγο αυτό, το οποίο βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λαρίσης Καρδίτσης και μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων της μάχης αλλά και όλων των πολεμιστών που συμμετείχαν σε αυτή, θα ακολουθήσει ομιλία για το ιστορικό της μάχης, κατάθεση στεφάνων και θα κλείσει με τον  Εθνικό Ύμνο.