Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Π.Ε.Σ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΜΑΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ

Με το παρόν κείμενο, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν»  καταγγέλλει την πρόσφατη θρασύτατη ενέργεια των Τουρκαλβανών, με επί κεφαλής το τσιράκι των αμερικανο-σιωνιστών, τον γυμνιστή πρωθυπουργό Έντι Ράμα και με την υπογραφή του προδότη/γενιτσάρου δημάρχου της Χειμάρρας Γιώργου Γκόρου, οι οποίοι ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου του ΟΧΙ (28 Οκτωβρίου 2016) προέβησαν στην προδήλως προσχεδιασμένη αποστολή ειδοποιητηρίων εκκενώσεως 19 κατοικιών Ελλήνων της Χειμάρρας, που κρίθηκαν κατεδαφιστέες με το πρόσχημα της αστικής αναπλάσεως.  Μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν βλέπουν ότι πρόκειται για σχέδιο γενοκτονίας και ολικού ξερριζωμού των Βορειο-Ηπειρωτών από τις προαιώνια ελληνικές εστίες τους.  Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούνται Έλληνες από το αμετανόητα και απαρέγκλιτα μισελληνικό, απάνθρωπο τουρκαλβανικό κράτος. 
Ειδικά η ηρωϊκή Χιμάρα, που απελευθέρωσαν προσωρινώς –φευ!- μόνοι τους, πρώτοι, οι κάτοικοί της το 1912, αποτελεί κάρφον εν τοις οφθαλμοίς των, διότι ξέρουν καλά πως μολονότι παρανόμως δεν την αναγνωρίζουν ως μέρος της «μειονοτικής ζώνης», είναι ανέκαθεν προπύργιο του Βορειο-ηπειρωτικού Ελληνισμού και σύμβολο αντιστάσεως κατά των ξένων κατακτητών (Αλβανών).   Μέσα στην μανία του να πραγματοποιήσει εσπευσμένα την εξαφάνιση των Ελλήνων, ο ίδιος ο Έντι Ράμα προέβη σε εξωφρενικά ανιστόρητες δηλώσεις ταυτίζοντας το ελληνικότατο φύλο των Αρβανιτών με τους επήλυδες κατσαπλιάδες της δυτικής χερσονήσου του Αίμου ομοσταύλους του, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ πως επί Τουρκοκρατίας η Ακρόπολις των Αθηνών διεσώθη υπό.... Αλβανών.  Πέραν του γελοίου του πράγματος, που καταντά γραφικό, δεν κρύβεται η πραγματικότης. 
Οι από καιρού αρξάμενες συστηματικές απαλλοτριώσεις των παραλιακών κατοικιών και οικοπέδων/αγροτεμαχίων (πάντοτε και αποκλειστικώς Ελλήνων), η κατεδάφιση ή ανακατάληψη Ορθοδόξων Ιερών Ναών (πβ Ι. Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πρεμετή τον Αύγουστο του 2013, ξυλοδαρμό του 77/χρονου ιερέως πατρός Χρήστου Παππά μετά την κατεδάφιση του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους στους Αγίους Σαράντα τον Σεπτέμβριο του 2015) σε όλη την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο, εν συνδυασμώ με την τρομοκρατία ιδίως σε περιόδους εκλογών ή και ανά πάσα στιγμή (πβ. την δολοφονία του Χειμαρριώτη Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή μιλούσε ελληνικά + 12 Αυγούστου 2010), η νόθος απογραφή του 2011 με απαγόρευση δηλώσεως εθνικής καταγωγής διαφορετικής από εκείνην που υποχρεώνονταν να δηλώνουν στα πιστοποιητικά γεννήσεως επί του τρισκατάρατου Εμβέρ Χότζα όσοι ήταν εκτός των 99 μόνον χωρίων που αυθαιρέτως μέχρι σήμερα αναγνωρίζει ως ελληνικά η δολία Αλβανία, αποδεικνύουν ότι οι Αλβανοί είτε με Μπερίσα είτε με Ράμα έχουν προδιαγεγραμμένο σχέδιο και ενεργούν βάσει αυτού.
Καταγγέλλουμε όμως και την διαχρονικά αδιάφορη ελλαδική πολιτεία, που εξέδωσε απλώς δύο χλιαρές ανακοινώσεις περί μη εισδοχής της γείτονος στην Ευρωπαϊκή Ένωση (!), χωρίς να απειλήσει ευθέως την ένοχο γενοκτονίας Αλβανία.  Δεν αθωώνουμε τις προηγούμενες κυβερνήσεις.  Δεν λησμονούμε ότι επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ΥΠ.ΕΞ. Αντώνη Σαμαρά, αντί να στηριχθούν οι 450.000 Βορειο-Ηπειρώτες αφέθησαν στο έλεος των κατσαπλιάδων και τους προέτρεψαν να εγκαταλείψουν τις εστίες των.  Παράλληλα, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χορήγησαν και χορηγούν αντισυνταγματικώς ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αχαρίστων Αλβανών, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, αλλά την μισούν θανάσιμα από τα γεννοφάσκια τους. 
Βαρύνεται βεβαίως και η σημερινή κυβέρνηση γενιτσάρων Τσίπρα-Καμμένου, που ξεπουλάει τα πάντα και κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μωαμεθανών λαθρομεταναστών, ψευτο-προσφύγων, εφαρμόζοντας πλήρως τα σχέδια της νέας τάξεως πραγμάτων, από τα οποία επωφελείται και η Αλβανία.  Ας παραδειγματισθούμε από την Τουρκία, που υπερασπίζεται άφοβα πραγματικές και ανύπαρκτες τουρκικές μειονότητες μέχρι εντός της Κίνας!
Αλλά ευθύνεται η πλειονότης του ελληνικού λαού για το παρόν κατάντημα, διότι ουδέποτε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σαν τον Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα, τον ΠΑΣΥΒΑ και ολίγους ακόμη Συλλόγους, ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τους αλύτρωτους Έλληνες, που είχαν την ατυχία να βρεθούν εκτός ελληνικών συνόρων.  Αφήσαμε τα αδέρφια μας ομήρους στα χέρια των εχθρών μας, παρακολουθώντας ως θεατές την εκρίζωσή τους.  Οι πλείστοι των νεο-Ελλήνων ενδιαφέρονται για το ίδιον συμφέρον και δεν δίνουν σημασία για τον Βορειο-ηπειρωτικό, το Κυπριακό, το όνομα της Μακεδονίας, τους κινδύνους της Θράκης και εν γένει όλα τα εθνικά μας θέματα.  Δυστυχώς, ομοίως αφομοιώθηκε και η πλειονότης των Βορειο-ηπειρωτών, που συνεργάζονται σαν ζητιάνοι με ανθελληνικά αλβανικά κόμματα, αντί να ενωθούν και να διεκδικήσουν και στον πολιτικό στίβο τα δίκαιά τους ως Έλληνες.  Αγνοείται και ο Χιμαριώτης Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.
Έτσι πλην των γνωστών ελαχίστων εξαιρέσεων, ουδείς αντιδρά.  Αντί να είναι χιλιάδες Ελλήνων (με πρώτους τους εδώ Βορειο-Ηπειρώτες) στους δρόμους και στα προσωρινά σύνορα απαιτώντας να ακυρωθούν οι παράνομες κατεδαφίσεις, επικρατεί απόλυτος ηρεμία.
Οι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών (ΟΛΜΕ – ΔΟΕ) έχουν εκδώσει αναρίθμητες ανακοινώσεις για υπαρκτές (και ανύπαρκτες) παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάσης φυλής στην υδρόγειο. Συμμετείχαν σε αμέτρητα συλλαλητήρια για να φωνάξουν για αλλοεθνείς πάσης καταγωγής και αποχρώσεως.  Ουδέποτε ψέλλισαν μία λέξη για την σκλάβα Βόρειο Ήπειρο.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.  Κινδυνεύουμε σε λίγα χρόνια να εκλείψουν όλως διόλου οι Έλληνες από την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο και να γίνουν πρόσφυγες χωρίς να τους υπερασπισθεί κανείς από την ελεύθερη Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Οι Αλβανοί έφθασαν να θέτουν και θέμα επιστροφής των κακούργων δοσιλόγων - εγκληματιών πολέμου αλβανο-Τσάμηδων.  Στο θέμα αυτό, οι παρ’ ημίν επαγγελματίες «αντιφά» και «αντιναζί» ξεχνούν ότι οι καταδικασθέντες Τσάμηδες συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές επί Κατοχής, όπως και οι Βούλγαροι σε ανατ. Μακεδονία-Θράκη, διαπράττοντας ωμότητες που δεν διενοήθησαν καν οι Γερμανοί που εκδιώχθηκαν οριστικά από Τσεχοσλοβακία και Πολωνία.
Ως τόσο, παρά τις ζοφερές συνθήκες, δεν υποστέλλουμε την Σημαία του Αγώνα.  Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, και ο Θεός ευλογεί το δίκαιο.  Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παλεύουμε για την Βόρειο Ήπειρο, πιστοί στο όραμα του αειμνήστου μητροπολίτου Σεβαστιανού.  Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, θα νικήσουμε!  Το ζητά ο Πατροκοσμάς, το ζητούν οι άταφοι 7.976 πεσόντες του 1940-1941, που ακόμη δεν μας επιτρέπει να ενταφιάσουμε η σύγχρονη κομπλεξική Αλβανία.  Και θα έρθει η λύση, το ποθούμενο!

Μ.Α.Β.Η. ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!