Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία η εκδήλωση για την ιθαγένεια

Όσοι Έλληνες, στην ψυχή και στο αίμα, που παρευρέθηκαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ανθρώπους γνώστες του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και ταυτόχρονα αγωνιστές των εθνικών ιδανικών. Ενημερώθηκαν για όλες τις πτυχές του προβλήματος και τους κινδύνους που επιφέρει το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βασιλειάδης, πρόεδρος της επιτροπής ληστευθέντων, αναφέρθηκε με στοιχεία στην αναποτελεσματικότητα όλων των υπουργών και των δύο κομμάτων, που έχουν διετελέσει πολιτικοί προϊστάμενοι της αστυνομίας, και της διαλύσεως που έχουν φέρει στο αστυνομικό σώμα. Κατέδειξε την έλλειψη σχεδίου και οργανώσεως για την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την έλλειψη εκπαίδευσης των αστυνομικών. Συνέχισε, πάντοτε με παράθεση επίσημων στοιχείων, για την υψηλή συμμετοχή των λαθρομεταναστών στους δείκτες της εγκληματικότητας, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να κρυφτούν τα πραγματικά μεγέθη.

Έπειτα ο κ. Χατζάρας, δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στους μηχανισμούς προώθησης των λαθρομεταναστών στη χώρα μας και ποια παγκόσμια γεωπολιτικά συμφέροντα εξυπηρετούν. Τόνισε τον κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία από την βιομηχανία ελληνοποιήσεων που ουσιαστικά είναι το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση. Σημείωσε ότι η οικονομική χρέωση της Ελλάδος από γνωστούς διεθνείς τραπεζίτες είναι και αυτό μέρος του σχεδίου μαζί με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που έχουν σαν σκοπό την αλλαγή-αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με αλλόφυλους πληθυσμούς.

Τέλος ο εκδότης του Στόχου, συναγωνιστής Χατζηπαρασκευάς, τόνισε πως το νομοσχέδιο αυτό είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα το έθνος γιατί ακριβώς αυτό υποσκάπτει την ίδια την μελλοντική ύπαρξη των Ελλήνων. Όπως είπε σκοπός δεν είναι η αλλαγή ή αλλοίωση του πληθυσμού αλλά ουσιαστικά η εξαφάνιση των Ελλήνων. Κάλεσε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε δράση και εγρήγορση ώστε αυτό το νομοσχέδιο να μην περάσει.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Παπαδημόπουλος καθώς και μέλη του πυρήνα Χρυσής Αυγής από το Βόλο.