Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Με αφορμή την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης

"Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
  Με βιολιά και με ζουρνάδες...
  Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες,πασάδες."
  Κωστής Παλαμάς - Ο δωδεκάλογος του γύφτου
 
       Με πραγματικό πόνο ψυχής παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα δύο απολύτως λυπηρά θεάματα. Από τη μία πλευρά θαυμάσαμε τους εθνοπατέρες να υπερψηφίζουν ένα λαοκτόνο μόρφωμα, κατ' ουσίαν ταφόπλακα της εθνικής μας ανεξαρτησίας και ακεραιότητος. Από την άλλη, το ιστορικό κέντρο των Αθηνών παραδωμένο αυτή τη φορά όχι στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών μας φίλων, αλλά στις φλόγες. Στις φλόγες που προκάλεσε η ψευτοδημοκρατική αδιαφορία όσων εξέθρεψαν το άθλιο καθεστώς ατιμωρησίας και ασυλίας που απολαμβάνουν οι πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστές, στις τάξεις των οποίων έχουν εισέλθει και αμέτρητοι λαθραίοι εισβολείς-λαθρομετανάστες. Και τις επόμενες ημέρες με ακόμη μεγαλύτερο πόνο ψυχής είδαμε πάνω στα αποκαίδια τα παλιοσίδερα που απέμειναν από τον πνευματικό μόχθο σπουδαίων αρχιτεκτόνων, να περιμαζεύονται από χιλιάδες ΡΟΜΑ. Εικόνες ντροπής απλά.
       Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί το δημόσιο "Κατηγορώ" του Πατριωτικού Ελληνικού και άλλων Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο σαφώς και θα ήταν δριμύτερο κι από εκείνο του Εμίλ Ζολά, εάν φυσικά γυρίζαμε το χρόνο λίγες δεκαετίες πίσω. Θα απευθυνθούμε πρώτα στους ανθρώπους με τα πανάκριβα κοστούμια, τις παράλογες αμοιβές και τα πολυτελή οχήματα. Κύριοι βουλευτές του ΝΑΙ. Είστε υπεύθυνοι για το ότι εκπροσωπείτε δύο κόμματα (μαζί σας και αυτοί που παραιτήθησαν,αλλά κι εκείνοι που είπαν ΟΧΙ) υπεύθυνα για την κατάντια της πατρίδος μας. Τόσα χρόνια δεν μπορούσατε να δείτε και να καταλάβετε το πού θα οδηγούσε όλη αυτή η ασυδοσία, η κατασπατάληση και οι πελατειακές σας σχέσεις με τους προσκυνημένους ακολούθους σας; "Παληκάρια" διαγεγραμμένα του "ΟΧΙ", τόσο καιρό που βλέπατε τόσα αίσχη γιατί δε μιλούσατε; Τέλος, πάντων αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα απαλλαγούμε από την παρουσία σας αφου τρεις στους τέσσερεις από τους ήδη υπάρχοντες βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν πρόκειται να εκλεγούν. Οι υπόλοιποι της αστικής Ν.Δ. όπου κι αν αναζητήσουν πολιτική στέγη (είτε στη ΔΗ.ΣΥ., είτε στο ΛάΟς) δεν πρόκειται να εκλεγούν αφού τα συγκεκριμμένα κόμματα δεν πρόκειται να εισέλθουν στη βουλή. Καλά θα κάνετε λοιπόν κ. Ροντούλη να επανέλθετε κι εσείς στη Ν.Δ. όπως πρώην ομογάλακτοι σας, αλλά και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να επανεκλεγείτε με τόσες λίγες ψήφους που λάβατε στις περασμένες εκλογές.
      Περνώντας στους "σκληροπυρηνικούς" αντιμνημονιακούς της αριστεράς και της καθόδου που οι περισσότεροι δε θυμούνται πότε κόλλησαν τα τελευταία τους ένσημα και το τι σημαίνει μεροκάματο, απευθύνουμε τα εξής. Κύριοι, με τα πούρα Αβάνας μπορείτε να καταδικάσετε ανοικτά και ξεκάθαρα αφήνοντας κατά μέρους τις πονηριές, τα όσα συνέβησαν στο κέντρο των Αθηνών, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων συμμετείχαν στα επεισόδια; Αλήθεια συμπαθέστατη κυρία Διώτη με τις δεκάδες χιλιάδες ψηφοφότους που σας στήριξαν(μήπως όχι;) και  που τόσο κόπτεστε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ποια είναι η θέση σας; Τέλος πάντων οι αντιμνημονιακές σας θέσεις κύριοι του Κ.Κ.Ε. και των λοιπών παραφυάδων του (πρώην υποστηρικτές του Τσαουσέσκου και του αιμοσταγούς Στάλιν) κολλημένου σε μονοψήφια ποσοστά κόμματός σας, είναι ύποπτες και οι χειρισμοί τους οποίους ονειρεύεστε θα μπορούσαν να αποβούν καταστρεπτικοί. Μακάρι να ήταν κι εδώ Τασκένδη, αλλά δυστυχώς δεν είναι.
       Κλείνοντας καλούμε τους τοπικούς βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχη και λοιπούς αιρετούς να ακολουθήσουν  το παράδειγμα Δύο δημάρχων της Ιταλίας, οι οποίοι προσφέρουν το μισθό τους στην Ελλάδα. Κύριοι και κυρίες που σε λίγο καιρό θα βγείτε προς άγρα ψήφων, περιμένουμε να δούμε αν θα ακολουθήσετε το παράδειγμά τους. Και κάτι ακόμη. Τώρα που το εθνικιστικό κίνημα φαίνεται να "νομιμοποιείται" και να εισέρχεται εντός του κοινοβουλίου, απλά ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.