Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ένα αστειάκι το οποίο κυκλοφορεί σε ευρεία κλίμακα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στάθηκε αρκετό για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας του στίβου, Βούλας Παπαχρήστου, από την ολυμπιακή αποστολή. Αυτό ίσως στοιχίσει στη χώρα μας ένα ακόμη μετάλιο. Σίγουρα όμως θα στοιχίσει πολύ περισσότερα σε μία αθλήτρια η οποία θυσίασε την προσωπική της ζωή, προετοιμαζόμενη για να εκπροσωπήσει όλους τους Έλληνες φέροντας το εθνόσημο.
      Δυστυχώς ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. και σύζυγος της Θεοδώρας Μπακογιάννη- Μητσοτάκη,κ. Κούβελος, αποφάσισε ότι το συγκεκριμένο αστείο ήταν ρατσιστικό ( τώρα που είδε τις φυλετιστικές προεκτάσεις είναι άλλο θέμα) και ότι αντίκειται στα ιδεώδη του Ολυμπιακού Πνέυματος. Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούβελος πριν λίγο καιρό είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πόσες πιέσεις μπορεί να δέχτηκε από την αριστερά ο συγκεκριμένος κύριος για να ξεχάσει ότι το ολυμπιακό πνεύμα εξάρει την υπεροχή τόσο του σώματος, όσο και του πνεύματος. Μήπως ξεχνά ότι στην αποικιοκρατική Γαλλία του Βαρόνου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν, εμπνευστή των συγχρόνων Ολυμπιακών Αγώνων, τα ανέκδοτα και τα αστεία που αφορούσαν τους συμπαθείς Αφρικανούς ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα; Οφείλουμε επίσης να καταγγείλουμε το σύνδεσμο ολυμπιονικών, διότι με τη νερόβραστη ανακοίνωση τους σιγοντάρουν στην ουσία τους σταλινιστές που ζητούν την κεφαλή της πρωταθλήτριας μας επί πίνακι.
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στηρίζει την αθλήτρια και Ελληνίδα Βούλα Παπαχρήστου, ελπίζοντας στο μέλλον να αποκατασταθεί και να αποζημιωθεί από εκείνους που εξ εμφανίσεως και μόνο δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το ολυμπιακό ιδεώδες και τον αθλητισμό. Ας ασχοληθούν λοιπόν κάποιοι με όσους άδειασαν τα ταμεία των αθλητικών σωματείων και ρήμαξαν τις εγκαταστάσεις στο ολυμπιακό χωριό, αφήνοντας κατά μέρους τις εξυπνάδες περί ρατσισμού και λοιπών γελοιοτήτων.