Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ‏

 Το Σάββατο 11 Αυγούστου αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χάμο Αστέριο επισκέφθηκε το σύγχρονο ήρωα Σταύρο Λάλα στην περιοχή της Κεραμωτής όπου και φιλοξενείται τη θερινή περίοδο.  Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κλιμάκιο που μετέβη στη Βόρειο Ελλάδα συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του παραρτήματος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Μονάχου, Άκης Πατούλιας, ο οποίος ταξίδεψε από τη Γερμανία, για να επισκεφθεί έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα στον ελληνισμό και πλήρωσε την αγάπη του για την πατρίδα με την ίδια του την ελευθερία.
         Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για ακόμη μία φορά στάθηκε στο πλευρό ενός ανθρώπου που αφέθηκε στην τύχη του και ξεχάστηκε ηθελημένα από την ελληνική πολιτεία.  Τόσο η υλική όσο και η ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρουν οι εθνικιστές στον μεγάλο ΄Ελληνα, του δίνουν δύναμη να συνεχίσει  να στηρίζει την οικογένειά του που στερήθηκε επί δεκατέσσερα συναπτά έτη.  Ας μην ξεχνούμε ότι ο Σταύρος Λάλας αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη του συνδέσμου, αφού ο σύνδεσμος υπήρξε ο πρώτος φορέας που συνέδραμε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
        Από την πλευρά του ο Σταύρος Λάλας ευχαρίστησε τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου και δήλωσε ότι η ομοψυχία και η αγωνιστικότητα των Ελλήνων είναι αναγκαίες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  Με υπομονή και πίστη στο Θεό της Ελλάδος ο ελληνισμός θα ανακάμψει εφόσον πάντοτε οι Έλληνες θα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, όντες έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση.