Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Λαρίσης, η οποία είχε ως θέμα της την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους από τον οργανισμό E.N.D. του Αρτέμη Σώρρα.
Εκατοντάδες πολίτες από πολλά μέρη της Ελλάδος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου, προκειμένου να ακούσουν αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία κεντρική ομιλήτρια ήταν η εκπρόσωπος του Ε.Ν.D. στην Ελλάδα, Βίκυ Χαραλάμπους, η οποία σημειωτέον κατάγεται από τη μαρτυρική Μεγαλόννησο. Χαιρετισμό στην εκδήλωση μέσω SKYPE, απηύθυναν, ο Πρόεδρος του οργανισμού Εμμανουήλ Λαμπράκης και ο εκπρόσωπος τύπου Βαλσαμάκης Αντώνιος. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν αναλυτικά στις προτάσεις που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας προς την ελληνική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα το δάνειο δίδεται για 100 χρόνια, με μόλις 0,5% επιτόκιο, αλλά με απαράβατους όρους την ύπαρξη λογιστικού ελέγχου, ώστε να υπολογιστεί το ακριβές ποσόν στο οποίο ανέρχεται το δημόσιο χρέος, καθώς και το να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όσοι με τις ενέργειές τους ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας. Παράλληλα, εκφράστηκε η γενική απορία σχετικά με το ότι ενώ έχουν αποσταλεί επιστολές σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων να το κάνουν θέμα στη Βουλή, κανείς τους δεν έχει απαντήσει ή έστω προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια. Επίσης, υπήρξε αναφορά στη μήνυση που υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του οργανισμού και κατά του Αρτέμη Σώρρα για δήθεν διασπορά ψευδών στοιχείων, με αποτέλεσμα φυσικά την αθώωσή τους.
Για ακόμη μία φορά δυστυχώς, οι αναρχοάπλυτοι που περιφέρονται στους δρόμους της Λαρίσης σαν βρώμικα αδέσποτα, λες και αυτούς δεν τους ενδιαφέρει το δημόσιο χρέος και τα δυσβάσταχτα μνημόνια, αφού προέρχονται από πάμπλουτες οικογένειες και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα, επιχείρησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου.
Περίπου στις 16.30 το μεσημέρι, περίπου τριάντα αποστεωμένα άτομα κατέλαβαν το χώρο όπου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, ενώ εκείνη την ώρα κατέφθανε το κλιμάκιο της Ε.N.D. για την τοποθέτηση των μηχανημάτων. Οι τεχνικοί παρεμποδίστηκαν από τα πρεζόνια τα οποία ως βασικό τους επιχείρημα είχαν το ότι την εκδήλωση πραγματοποιεί ο φασίστας ο Χάμος. Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου ενημερώθηκε για το περιστατικό και εκφράζοντας τις δικαιολογημένες απορίες του, ζήτησε από την αστυνομία να εκδιώξει τους παράνομους καταληψίες-ψευτοεπαναστάτες χωρίς αιτία, αφού ο Σύνδεσμος διέθετε την ανάλογη άδεια από το Δήμο Λαρισαίων. Συγκεκριμένα ενημέρωσε τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ότι αν δεν εκκενωθεί η πλατεία από την Αστυνομία, τότε θα φροντίσουν οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου. Ενώ η ώρα περνούσε και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έδιωχναν τους αναρχοάπλυτους, αποφασίστηκε από τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου να επέμβουν δυναμικά και αιφνιδιαστικά γύρω στις 19.15 μ.μ. βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία με πλήρη εξάρτηση, με αποτέλεσμα τα πρεζόνια να σαστίσουν και να τρομοκρατηθούν.
Στη θέα των αποφασισμένων για όλα εθνικιστών αντέδρασαν με το εμετικό και αντεθνικό τους σύνθημα "ΕΑΜ -ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" για να λάβουν την πληρωμένη απάντηση "ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ" καθώς και το γνωστό "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ". Εκείνη την ώρα και με το φόβο εκτεταμένων επεισοδίων η Αστυνομία αποφάσισε να δράσει και εξεδίωξε τους επαναστάτες της πρέζας μέχρις ενός, χωρίς φυσικά να προλάβει κανείς τους να αντιδράσει και να προβάλει την παραμικρή αντίσταση σε μία επίθεση χωρίς χημικά, ενώ να σημειωθεί ότι ποδοπατήθηκε και το ελεεινό πανί που είχαν απλώσει. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η εκδήλωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, ήταν για άλλη μια φορά οι Συναγωνιστές μας της Πατριωτικής Κίνησης Ημαθίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Θεοδώρου Γεώργιο. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν και 3 προσαγωγές αναρχοάπλυτων, μεταξύ αυτών και ενός καθηγητή 40 χρονών περίπου μέλος του Ε.Ε.Κ ( εργατικό επαναστατικό κόμμα) που έχει ως Αρχηγό τον γνωστό Εβραίο ο οποίος δηλώνει αριστερός, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.