Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ψηφίστηκε στην ροζ και ανθελληνική βουλή από 148 διεστραμμένους, βιαστές της φύσεως, ανθέλληνες και δοσίλογους βουλευτές το επίμαχο νομοσχέδιο περί φύλου.

Οι βουλευτές που ψήφισαν ήταν 140 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 6 από το ρυάκι (ποτάμι) ένας από την δημοκρατική συμπαράταξη (Θεοχαρόπουλος ) και ένας από τους ΑΝΕΛ ο γνωστός μουρλοέξυπνος Κώστας Ζουράρης.

Να σημειωθεί ότι στα θεωρία στήθηκε και πανηγύρι από φούστηδες με επικεφαλής κάποιον Γρηγόρη Βαλιανάτο, 2 ταχυτήτων και άλλους ανώμαλους αφού η ροζ βουλή τους επέτρεψε να παραβρίσκονται στα θεωρία.

Η ξευτίλα σε όλο το μεγαλείο της.

Για ακόμα μια φορά αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο δεν θα ψηφίζονταν εάν υπήρξε ένας άξιος Αρχιεπίσκοπος και άξιοι Μητροπολίτες.

Οι  συγκεκριμένοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι που πέρασε το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο αφού θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν τον λαό βγάζοντας τον στο δρόμο έξω από την βουλή ώστε να μην περάσει ποτέ αυτό το νομοσχέδιο.

Επίσης οι ανθέλληνες και δοσίλογοι ψήφισαν και την τροπολογία υπέρ της Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων και η υφυπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ από την οποία ο πατέρας της ήταν πρόεδρος στο κόμμα της Βασιλικής Ένωσης.

Ακόμη και το  ΚΚΕ δεν ψήφισε για τούρκικη ένωση Ξάνθης αλλά όμως το ψήφισε η συγκεκριμένη κυρία που υποτίθεται ότι είναι και δεξιών αποχρώσεων.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος προς το παρόν αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση και δηλώνει ότι όταν θα σχηματιστεί πραγματική Εθνική κυβέρνηση από Έλληνες όλα αυτά τα κατάπτυστα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν θα καταργηθούν στο λεπτό και όσοι τα ψήφισαν θα λογοδοτήσουν.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ