Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Στα χέρια του καθεστώτος, αυτή τη φορά με κυβέρνηση μπολσεβίκων κατσαπλιάδων και ψευτοδεξιών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπεσαν 3 συναγωνιστές αφού συνελήφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη από πραιτωριανούς της ανθελληνικής και αντίχριστης αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Οι συναγωνιστές συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από Πατριωτικούς και Θρησκευτικούς φορείς έξω από το Αριστοτέλειο θέατρο όπου παιζότανε η ακατανόμαστη θεατρική παράσταση όπου προσβάλει τα Ιερά και τα Όσια της Ορθόδοξης θρησκείας μας.  

Οι πραιτωριανοί της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης άσκησαν υπερβολική βία προς τους συλληφθέντες και μάλιστα με μεγάλη μανία και ακατανόμαστες βρισιές προς αυτούς λες και ήταν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του κόσμου.
Μάλιστα οι ψευτόμαγκες ματατζήδες οι οποίοι πληρώνονται κυριολεκτικά με τρεις και εξήντα δεν δίστασαν να χτυπήσουν βάναυσα και Ιερείς που ήταν στην εκδήλωση, πράγμα που δεν το βλέπουμε όταν πρόκειται για μπαχαλάκηδες (αναρχικούς)
Εκεί ψευτόμαγκες με τα πράσινα δεν τολμάτε να κάνετε τα ίδια που κάνατε στους Εθνικιστής, Πατριώτες αλλά και στους ρασοφόρους αφού υπάρχουν εντολές άνωθεν να μην πειράζουν τα παιδιά, αλλά όμως δεν σας είδαμε να το καταγγείλατε πουθενά.
Το μόνο που μπορεί να γίνει τουλάχιστον τώρα για εσάς τους απλούς αστυνομικούς αλλά και για τους ανωτέρους σας που σας δίνουν τις εντολές, οι οποίοι προκειμένου να είναι αξιωματικοί έχουν πουλήσει και την ίδια τους την μάνα προκειμένου να παίρνουν προαγωγές, είναι το ανάθεμα.
Κάποια μέρα θα λογοδοτήσετε και εσείς, εάν όχι σε εμάς, στον Τριαδικό μας Θεό όμως σίγουρα.

Συγκινητική ήταν η παρουσία των λίγων αλλά εκλεκτών συναγωνιστών που βρέθηκαν στην διαδήλωση, ενώ την τιμή του κλήρου έσωσαν για ακόμα μία φορά ο γνωστός ανά το πανελλήνιο για την δράση του Πατήρ Κλεομένης, οι άξιοι Ιερείς Πατήρ Ιωάννης και Πατήρ Ευθύμιος και οι ατρόμητες Μοναχές από τη Λάρισα  του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων και Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι συναγωνιστές του Ιερού Λόχου 2012, η Εθνικιστική Νεολαία της Θεσσαλονίκης, ο Ορθόδοξος Σύλλογος Θεσσαλονίκης Άγιος Βασίλειος, ο Αγωνιστής της Ορθοδοξίας Ιωάννης Λαζάκης, ενώ το παρών έδωσαν και μεμονωμένα μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας από Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι μέλος του Συνδέσμου μας ο οποίος συνελήφθει και χωρίς να φταίει σε κάτι.
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του το Δ.Σ προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο για τον Συναγωνιστή μας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την Δευτέρα όπου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας εάν θα τους δικάσει στο αυτόφωρο ή θα τους ορίσει τακτική δικάσιμο.

Ελπίζουμε να συμβεί το δεύτερο ώστε όταν θα γίνει το δικαστήριο, τις κατηγορίες που τους έχει φορτώσει το καθεστώς (αυτή τη φορά των μπολσεβίκων) να πέσουν στο κενό και να αθωωθούν.