Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ) ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Για Τρίτη συνεχόμενη φορά 25 παλιόπαιδα της Λαρίσης ηλικίας 18 – 25 ετών οι οποίοι δηλώνουν αντιφασίστες και αντιφασίστριες (στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι) θέλησαν να δείξουν την επαναστατικότητα τους στο να εκφοβίσουν τις ατρόμητες μοναχές του Πατρίου ημερολογίου οι οποίες βρίσκονται στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων της Λαρίσης.

Συγκεκριμένα και όπως πληροφορηθήκαμε καθυστερημένα τα 25 αυτά παλιόπαιδα (ψευτοπαλληκαράδες) την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 2 και μισή το μεσημέρι μετέβησαν με ξύλα, ρόπαλα και κράνη έξω από την εκκλησία των 12 Αποστόλων η οποία βρίσκεται στην οδό Κοραή στο κέντρο της Λαρίσης ανενόχλητοι, αφού η αστυνομική διεύθυνση για ακόμη μία φορά έκλεισε τα μάτια, προκειμένου να εκφοβίσουν τις 4 ατρόμητες μοναχές που βρίσκονται εκεί, γιατί όπως λένε τα παλιόπαιδα έχουν το θράσος να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας και τις αποκαλούν φασίστριες.

Επί 15 λεπτά ήταν έξω από την εκκλησία χτυπώντας στον τοίχο της εκκλησίας με τα παλούκια τους ενώ έβριζαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τις μοναχές.
Ήταν κάτι παραπάνω από δαιμονισμένα αφού ούτε με προσευχές αλλά ούτε και με το σταύρωμα δεν έφευγαν. Εάν ήταν δαιμόνια σίγουρα θα είχαν φύγει…και οι δαίμονες ακόμη σε αυτοί την περίπτωση σηκώνουν τα χέρια ψηλά.  
Οι ψευτοπαλληκαράδες αυτοί κατά τα άλλα κοινωνικοί επαναστάτες κατευθύνονται από μεγαλύτερα άτομα σε ηλικία εδώ στην Λάρισα. Πίσω από όλη αυτή την κατάσταση βρίσκεται η (περίφημη) αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λαρίσης αλλά και άλλα άτομα, δημόσιοι υπάλληλοι ως επί το πλείστον οι οποίοι έχουν μέσα τους άσβεστο μίσος ενάντια σε κάθε Εθνικό και Θρησκευτικό σύμβολο.
Επίσης είναι και ένας πρώην ευτραφής ιδιοκτήτης ταβέρνας  βάρους 120 κιλών.

Βέβαια δεν θα παραλείψουμε να πούμε πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τους καλύπτει αλλά και ο Συριζαίος δήμαρχος των Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος είναι ένοχος αφού πριν βγει δήμαρχος συμμετείχε σε πορείες μαζί με τους μπαχαλάκηδες,  οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, αλλά κυρίως γιατί δεν επεμβαίνει στο υπό κατάληψη κτίριο που έχουν κάνει οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια το οποίο βρίσκεται στην οδο Τζαβέλα 52 (κατάληψη ντουγρού 3όροφο κτίριο), εδώ οι μπαχαλάκηδες χρησιμοποιούν και τούρκικες λέξεις.
Το κτίριο αυτό ανήκει στο γηροκομείο και είναι δημοτικό. Τα κορόιδα οι Λαρισαίοι πληρώνουν και την ψευτοεπαναστατικότητα των μπαχαλάκηδων, ρεύμα, νερά και άλλα.

Οι μεγάλοι της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας δεν έχουν κάνει κατάληψη βέβαια σε κάποιο κτίριο  αλλά συγκεντρώνονται στο στέκι που έχουν (κοινωνικός χώρος Paratodos) το οποίο βρίσκεται στην οδό Φαρμακίδου 4.
Αυτά είναι τα 2 κυρίως ορμητήρια από όπου σχεδιάζουν το πώς θα τσακίσουν τους (φασίστες) αλλά και άλλους που μιλάνε για Πατρίδα και Θρησκεία.
Ας μην ξεχνούμε πώς υπάρχει και η πρώην ιατρική σχολή που βρίσκεται στην πλατεία ταχυδρομείου.
Υπάρχουν και κάποια άλλα στέκια τα οποία είναι μαγαζιά. Επίσης οι μπαχαλάκηδες δημιούργησαν και ποδοσφαιρική ομάδα « Μαρίνος Αντύπας» οι οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας Λαρίσης και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο. Τώρα τη σχέση μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα αυτά παλιόπαιδα με τον Μαρίνο Αντύπα και την Γεωργία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Ο Μαρίνος Αντύπας μπαχαλάκηδες ουδέποτε θα τα έβαζε με γυναίκες όπως κάνατε εσείς και ειδικότερα με Μοναχές.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι οι ατρόμητες Μοναχές δεν φοβούνται, δεν τρομοκρατούνται και αντιθέτως έχουν πεισμώσει περισσότερο παρά τις 3 απόπειρες εκφοβισμού που κάνατε. Αυτές είναι πραγματικά επαναστάτριες.

Να ξέρετε μπαχαλάκηδες ψευτοεπαναστάτες ότι υπάρχει Θεός, Τριαδικός ο οποίος βλέπει. Κοιτάξτε τι έπαθε η συντρόφισσα σας δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά η οποία τιμωρήθηκε ανάλογα, έτσι θα τιμωρηθείτε και εσείς αλλά και τα αφεντικά σας Σιωνιστές με επικεφαλής τον Τζόρτζ Σόρος η οποίοι σας χρηματοδοτούν και σας χρησιμοποιούν.

Σας παραθέτουμε και τις καταγγελίες που έκαναν οι σύντροφοι σας από την Αργεντινή για το ιντιμίντια το οποίο χρηματοδοτείτε από το αφεντικό σας Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρος (αυτοί τουλάχιστον ξύπνησαν), αλλά και από τον πρώην σύντροφο σας Νίκο Κουνταρδά ο οποίος κατήγγειλε πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι Σιωνιστές.
Να σας θυμίσουμε πως κάποτε γράφατε στους τοίχους λευτεριά στον Κουνταρδά, μετά όμως από τις αποκαλύψεις που έκανε κατάπιατε την γλώσσα σας, μάλλον όχι, θα λέγαμε βγήκατε και είπατε (εδώ γελάει ο κόσμος)  ότι τον έβαλαν οι αστυνομικοί μέσα από την φυλακή να τα πει αυτά.
Άλλα και άλλοι όμως πραγματικά αναρχικοί τα είπαν δίνοντας συνέντευξη σε κανάλια ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε μπαχαλάκηδες.
Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι για όλα υπάρχει η νομοτέλεια και σας αφιερώνουμε το τραγούδι του Άξιου Έλληνα τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη

«ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ»