Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαρτίου στο δυναμικό συλλαλητήριο που έγινε για την Μακεδονία μας στη κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.
Η εκδήλωση είχε διαφημιστεί μέσω του φέισμπουκ  από ακομμάτιστους πολίτες της Μακεδονίας μας και συγκέντρωσε εκατοντάδες Έλληνες  πατριώτες από πολλές πόλεις.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνουν ομιλίες αλλά ο ανθέλληνας δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης δεν έδωσε την άδεια για μικροφωνική, έτσι λοιπόν αποφασίστηκε και ύστερα από πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας και σε συνεννόηση με τους ακομμάτιστους φορείς που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, να πραγματοποιηθεί πορεία από το κέντρο του Πολυκάστρου μέχρι την Εθνική οδό που οδηγεί στα προσωρινά σύνορα με τα Σκόπια στους Ευζώνους, προκειμένου να κλείσουμε τον δρόμο προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας μας που θέλουν να πουλήσουν οι δοσίλογοι των Αθηνών.

Η ανθελληνική αστυνομία όμως κατόπιν εντολής που είχε από τα ανώτατα στελέχη τα οποία υπακούουν τυφλά στον ανθέλληνα υπουργό μη προστασίας του πολίτη Τόσκα, ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει να φτάσουμε στην Εθνική οδό και ότι θα γίνει μόνο μία μικρή πορεία πράγμα που εμείς ουδέποτε δεχτήκαμε και έτσι ξεκίνησε η πορεία μας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις μας σταμάτησαν στα 500 μέτρα και μας είπανε πως αν συνεχίσουμε θα γίνουν συλλήψεις.
Να σημειωθεί ότι επικεφαλείς της πορείας ήταν τα πανό του Συνδέσμου μας και συντονιστής των συνθημάτων ήταν ο Πρόεδρος μας Χάμος Αστέριος.
Εμείς λοιπόν δεν ακούσαμε τις εντολές της ανθελληνικής αστυνομίας παρακάμπτοντας τον κεντρικό δρόμο, πήγαμε από άλλα δρομάκια προς την έξοδο της πόλεως προκειμένου να φτάσουμε στην Εθνική οδό, γελοιοποιήσαμε την ανθελληνική αστυνομία αφού για αρκετό χρόνο υπήρχε κλεφτοπόλεμος.

Σε αυτό το διάστημα ήρθαν και άλλες ενισχύσεις και προκειμένου να μην πέσουμε στα χέρια του καθεστώτος αποφασίσαμε να γυρίσουμε την πορεία ξανά στο κέντρο του Πολυκάστρου, όπου κατέληξε έξω από το Δημαρχείο και το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε τόσο προς τον Δήμαρχο αλλά και προς την Αστυνομική αρχή, όπου η πολύ ωραία και δυναμική εκδήλωση έκλεισε με το Μακεδονία Ξακουστή, το τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας ύμνο.

Για άλλη μία φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σταμάτησε τους Έλληνες Πατριώτες και δεν τους επέτρεψε να διαμαρτυρηθούν εκεί που ήθελαν, εν αντιθέσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων η οποία επέτρεψε την διαδήλωση που είχε προγραμματιστεί εκεί την ίδια ημέρα κατά την επίσκεψη του ανθέλληνα υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος Νίκου Κοτζιά, ο οποίος επισκέπτονταν τα Σκόπια προκειμένου να συνομιλήσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων για το όνομα.

Από όλα τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την Μακεδονία μας αυτό ήταν το καλύτερο και το πιο ποιοτικό που έγινε μέχρι σήμερα.