Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει την οικογένεια Σκλαβενίτη, που έχει την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αφού αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους 2 στρατιωτικούς μας που βρίσκονται αιχμάλωτοι στους Τούρκους (Μογγόλους) να κάνει αποκλεισμό σε Τουρκικά προϊόντα.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ αποδεικνύεται ότι εκτός από καλοί εργοδότες, είναι και πάρα πολύ καλοί Έλληνες, αλλά και καλοί Χριστιανοί αφού δεν ανοίγουν καμία Κυριακή του χρόνου πλην μίας που είναι πριν τα Χριστούγεννα και είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ίσως είναι από τους ελάχιστους επιχειρηματίες στην Ελλάδα που σκέπτονται και πράττουν Ελληνικά, σε αντίθεση με τους περισσότερους οι οποίοι προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Η οικογένεια Σκλαβενίτη θυμίζει κάπως τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές της Εθνεγερσίας του 1821 οι οποίοι έδιναν τα υπάρχοντα τους στον αγώνα.

Τέτοιους επιχειρηματίες θα πρέπει οπωσδήποτε να τους στηρίζουμε, αφού για την παγκοσμιοποίηση που φαίνεται ότι επικρατεί σήμερα, η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι το κόκκινο πανί.
Φανταστείτε και άλλοι Έλληνες επιχειρηματίες να σκέπτονταν όπως η παραπάνω οικογένεια, πόσο καλύτερα θα ήταν η πατρίδα μας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες δεν μπορούν να το χωνέψουν, δημοσιεύουν πως δεν ισχύει ο αποκλεισμός των Τούρκικων προϊόντων από τα συγκεκριμένα σουπερ μάρκετ.
Εμείς όμως  με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε από τουλάχιστον 3 σουπερ μάρκετ των Αθηνών, ισχύει και με το παραπάνω.
Απλά οι ιδιοκτήτες για ευνόητους λόγους, αφού παραμονεύει η παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ