Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.


Οι ψευτοαριστεροί, κατσαπλιάδες και μπολσεβίκοι του Σύριζα δίνουν γη και ύδωρ στους Αμερικανούς, τους οποίους όταν ήταν στην αντιπολίτευση πραγματοποιούσαν διαδηλώσεις και έκαιγαν αμερικανικές σημαίες.
Για τα συνεταιράκια τους τους, ΑΝΕΛ  δεν γίνετε θέμα αφού ο αρχηγός τους ονόματι Πάνος Καμένος ήταν πάντα υπέρ των Αμερικανών.

Συγκεκριμένα οι μπολσεβίκοι του Σύριζα έχουν γίνει πιστά όργανα τόσο των Αμερικανών που κάποτε τους φώναζαν «φονιάδες των λαών» και της εταιρία δολοφόνων του ΝΑΤΟ αφού ετοιμάζονται να παραχωρήσουν νέες βάσεις στους φονιάδες των λαών, ύστερα από απαίτηση τους στην 110 πτέρυγα μάχης της Λαρίσης, στην Σύρο αλλά και στην Κάλυμνο για πλοία.
Αυτό γίνεται γιατί οι Αμερικανοί  λόγο της ψυχρότητας που υπάρχει με την Τουρκία σκέπτονται να αποσύρουν την βάση που έχουν στο Ινσιρλίκ.
Μάλιστα ήδη στην 110 Π.Μ έχουν έρθει 2 drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 Reaper) ενώ αναμένονται και άλλα.

Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεση μας σε ότι έχει να κάνει με βάσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζητούμε την άμεση κατάργηση τους. Ουδέποτε οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ το οποίο είναι ο εκτελεστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων βοήθησαν την Ελλάδα μας. Δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα συμπεριλαμβανομένης και των κατσαπλιάδων του Σύριζα εξυπηρετούσαν τα σχέδια αυτών και είχαν περάσει στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να ανήκουμε στη δύση και να έχουμε συμμάχους τους συγκεκριμένους δολοφόνους.
Για εμάς τους Εθνικιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου δεν πρέπει να ανήκει ούτε στην δύση ούτε στην ανατολή.  
Η Ελλάδα θα πρέπει να ανήκει μόνον στους Έλληνες. Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που κυβέρνησαν την χώρα από το 1949 μέχρι και σήμερα και κυρίως στους μπολσεβίκους του Σύριζα ότι ο μόνος που σήκωσε το ανάστημα και είπε όχι στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, αν και τότε υπήρχαν βάσεις στην Ελλάδα, ήταν ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος κατά τον Αραβοισραιλινό πόλεμο δεν επέτρεψε τον έκτο Αμερικανικό στόλο που βρισκόταν στην Ελλάδα για να βοηθήσει τα φιλαράκια τους το Ισραήλ  αλλά και να χρησιμοποιήσουν την βάση της Σούδας στην Κρήτη για τον ίδιο σκοπό.
Αυτό το γεγονός και παράλληλα με τα πετρέλαια που έβγαλε σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος είχε ως αποτέλεσμα να τον ανατρέψουν μέσω του Ιωαννίδη.
Είναι ο μοναδικός ηγέτης στην Ελλάδα από το 1949 που μας έχουν υπό τον έλεγχο οι Αμερικανοί ο οποίος τόλμησε να πει όχι. 



ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ