Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΟΔΥΝΗ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκφράζει την οδύνη και την θλίψη του για τον θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου Γεωργίου ο οποίος πετούσε με το μοιραίο  Mirage 2000 που έπεσε κοντά στην Σκύρο την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, γυρνώντας προς την βάση μετά από αναχαίτιση που πραγματοποίησε σε τουρκικά αεροσκάφη.

Ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος ήταν 34 ετών παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών ηλικίας 9 και 11 ετών και η κηδεία του έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα και παρουσία πλήθος κόσμου  αλλά και στρατιωτικών αρχών στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μορφοβούνη Καρδίτσης.
Ή πτώση του αεροσκάφους, τα αίτια τα οποία διερευνώνται ήταν πράγματι περίεργη. Αυτήν την ώρα δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία διαφόρων σεναρίων.
Δυστυχώς είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με τους μογγόλους  χωρίς μέχρι τώρα να υπάρξει απάντηση.
Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές και ως απόγονοι μεγάλων ηρώων δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στην μοιρολατρία. Για αυτόν τον λόγο εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση κυρίως προς τον (Ελληνικό) λαό ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια επέλεξε να τον κυβερνάνε προδότες και δωσίλογοι πολιτικοί όλων των χρωμάτων, οι οποίοι έφεραν την πατρίδα μας στην ποιο χειρότερη κατάσταση, ίσως και σε όλο τον κόσμο για αυτό και έχουμε όλα αυτά τα περιστατικά.

Έχουμε γίνει ραγιάδες και μάλιστα χειρότεροι από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της Ελλάδος, βεβαίως και οι πολιτικοί φρόντισαν με την ανοχή του λαού να διαλύσουν και να λοιδορήσουν τον στρατό μας που κάποτε ήταν ένδοξος και είχε μεγάλες επιτυχίες στα πεδία των μαχών.
Δεν είναι άμοιροι των ευθυνών όμως η στρατιωτική ηγεσία (κυρίως αυτή). Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είδαμε έναν από τους ανωτέρους στρατιωτικούς να δηλώνει έστω και μια παραίτηση για όλες αυτές τις προδοσίες που συμβαίνουν. Δυστυχώς αν συνεχιστή αυτή η κατάσταση θα έχουμε και άλλους νεκρούς στρατιωτικούς και θα λέμε συνέχεια τι κρίμα που έφυγε το παλληκάρι.
Επιτέλους κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και αντί στο Αιγαίο μας να σκοτώνονται Έλληνες στρατιωτικοί αυτό να συμβαίνει μόνο με πτώματα μογγόλων.
Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή  να βρεθεί ένας αξιωματικός ώστε να κάνει πράξη αυτό που αναφέραμε παραπάνω.

Άξιο τέκνον της πατρίδος μας σμηναγέ Γεώργιε Μπαλταδώρε σου ευχόμαστε καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.  « Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ »

 ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ  

ΜΠΑΖΩΣΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ   

ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΡΟ, ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ