Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ


Το ποτήρι ξεχείλισε με τους κατσαπλιάδες μπαχαλάκηδες της Λαρίσης οι οποίοι δηλώνουν αναρχικοί ύστερα και από την χθεσινή προσπάθεια τους η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, να ματαιώσουν την ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαμε στην Λάρισα για τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους στρατιωτικούς μας για τον θάνατο του Σμηναγού του μοιραίου αεροσκάφους Mirage 2000, τον οποίον ούτε και αυτόν σεβάστηκαν, αλλά και για την προκλητικότητα των Τούρκων.

Το ποιο σπουδαίο από όλα όμως ήταν μια σακούλα με αντικείμενα του Συνδέσμου (φωτογραφική μηχανή, cd με πατριωτικά τραγούδια και μπλοκ οικονομικής ενίσχυσης) την οποία έκλεψαν ως κατσαπλιάδες που είναι, άλλωστε τα ίδια έκαναν και οι παππούδες τους κατά την περίοδο 1946-1949, μία ώρα πριν την εκδήλωση μας στην ένταση που υπήρξε μεταξύ μας.
Μάλιστα το ομολογούν και οι ίδιοι και πανηγυρίζουν ως ηλίθιοι που είναι βγάζοντας τα κλοπιμαία αλλά και ένα απειλητικό κείμενο προς τον Σύνδεσμο σε ανάρτηση στην γνωστή πληρωμένη ιστοσελίδα τους του ιντιμίντια.
Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συνδέσμου έκανε καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση Λαρίσης ζητώντας την ποινική τους δίωξη τόσο για την κλοπή όσο και για την απειλή, η οποία θα μεταβιβαστεί στην εισαγγελία Λαρίσης και θα σταλεί  στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα.
Ελπίζουμε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία η οποίες έδειξαν μεγάλη ευαισθησία όταν κάηκαν κάποια στέκια ψευτοαναρχικών σε Αθήνα και Πειραιά να πράξουν το ίδιο.

Όσο αναφορά για τις απειλές σας αναρχοάπλυτοι του κερατά δεν μας αγγίζουν, εμείς δεν είμαστε χθεσινοί, είμαστε πιστοί στις ιδέες μας  και ότι για εμάς η αγάπη προς την πατρίδα τα ιδανικά και τις αξίες είναι τρόπος ζωής.
Και στο παρελθόν υπήρξαν προσπάθειες εκφοβισμού από πλευράς κατσαπλιάδων μπαχαλάκηδων ψευτοαναρχικών της Λαρίσης σε ιδιοκτήτες τεσσάρων ξενοδοχείων της Λαρίσης όπου ο Σύνδεσμος πραγματοποιούσε εκδηλώσεις, σε ιδιοκτήτη ταβέρνας, 2 φορές στον Ιερό Ναό των 12 Αποστόλων όπου εκεί βρίσκονται κάποιες ατρόμητες μοναχές και επειδή έρχονται σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου προσπάθησαν να τις εκφοβίσουν, για τα συνθήματα που έγραψαν στον χώρο της εργασίας όπου εργάζεται ο Πρόεδρος μας, για τις αντισυγκεντρώσεις που μας έχουν κάνει με αποτέλεσμα  να συρθούμε στα δικαστήρια από πλευράς Αστυνομικής διεύθυνσης Λαρίσης, για τον τραυματισμό ενός φίλου του Συνδέσμου ΒορειοΗπειρώτη πατέρα 4 παιδιών και άλλων μικρότερων περιστατικών.

Ενώ εμείς δεν σας προκαλέσαμε καμία φορά μέχρι τώρα πλήν μίας φορας το 2009 εξω από την ιατρικη σχολή, όπου υπήρχε όμως λόγος, γιατί θέλουμε να αποφύγουμε κάθε κόντρα μαζί σας αφού το σύστημα σας καλύπτει, όταν γίνεται κάτι εναντίον σας εκτός του ότι υπάρχουν χρήματα, τρέχουν κοντά σας βουλευτές κυρίως του σύριζα για υποστήριξη, ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι και δικηγόροι για να σας υποστηρίξουν.
Είναι καταγεγραμμένα όλα, ξέρουμε την κάθε σας κίνηση αλλά και τα στέκια σας και τον αρχηγό σας.
Του ότι μέχρι τώρα δεν απαντήσαμε δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα γίνει, απλά εμείς έχουμε περισσότερο μυαλό από αυτούς που σας κατευθύνουν και δεν θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο του συστήματος που επιδιώκει συγκρούσεις μεταξύ αναρχικών και Πατριωτών αλλά και Εθνικιστών. Η στάμνα πολλές φορές πάει στην βρύση , μια φορά όμως θα σπάσει.
Έτσι λοιπόν και επειδή δεν βάζετε μυαλό και κυρίως αυτοί που σας κατευθύνουν θα αποκαλύψουμε δημόσια τον αρχηγό σας και τα στέκια σας στην  Λάρισα.
Σας είπαμε και παραπάνω ότι εμείς έχουμε τρέλα για την Πατρίδα και δεν είμαστε επαγγελματίες Πατριώτες και Εθνικιστές.

Αρχηγός των ψευτοαναρχικών στην Λάρισα (αλήθεια έχουν και οι αναρχικοί αρχηγό ; )
Απάντηση: οι αναρχικοί όχι αλλά οι μπαχαλάκηδες και κατσαπλίαδες όπως αυτοί έχουν, είναι ένας ευτραφής (κύριος) βάρους 100 με 110 κιλά ηλικίας 61 ετών, έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη (από πού θα μπορούσε να είναι) στέλεχος του ΝΑΡ (Νέο Αριστερό Ρεύμα), είναι κρατικοδίαιτος αφού εδώ και χρόνια εργάζεται στον δήμο Λαρισαίων και συγκεκριμένα στην πινακοθήκη της Λαρίσης όπου στην κυριολεξία σκοτώνεται στην δουλειά και μάλιστα η πινακοθήκη βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το σπίτι του στην συνοικία Νεάπολη Λαρίσης, πριν χρόνια διατηρούσε και ταβέρνα στη συνοικία 6 δρόμων στο όνομα της γυναίκας του, διατηρεί καλές σχέσεις με την αστυνομία της Λαρίσης, όταν στριμώχνετε από κάποιους λέει ότι έχει την καρδιά του ή παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία για να τον προστατέψει.
Το μικρό του όνομα είναι Γιώργος. Το επίθετο του (εδώ θέλουμε να σας βάλουμε ένα κουίζ) είναι το αντίθετο του μισητού.
Αυτός ο κοινωνικός αγωνιστής κατά τα άλλα συναγωνιστές και συναγωνίστριες είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει τους μπαχαλάκηδες στην Λάρισα, υπάρχει και η αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λαρίσης η οποία συνεργάζεται άψογα με τους μπαχαλάκηδες.
Οι επικεφαλείς τους είναι και αυτοί κρατικοδίαιτοι και εργάζονται στο δημόσιο.
Τα ορμητήρια από όπου εξορμούν προκειμένου να τσακίσουν τους «φασίστες» είναι η κατάληψη ντουγρού, ένα τριώροφο κτίριο το οποίο βρίσκεται στην οδό Τζαβέλα 52, ανήκει στο γηροκομείο το οποίο με την σειρά του ανήκει στον δήμο Λαρισαίων και βρίσκεται υπό κατάληψη εδώ και 2 χρόνια.
Τα κορόιδα οι Λαρισαίοι πληρώνουν το ρεύμα και το νερό προκειμένου οι μπαχαλάκηδες να κάνουν τον κοινωνικό τους αγώνα.
Την ευθηνή εδώ φέρνει ο συριζαίος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος τους επιτρέπει να βρίσκονται εκεί μέσα.
Το άλλο ορμητήριο είναι η πρώην ιατρική σχολή στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου και εκεί εδώ και χρόνια έχουν κάνει κατάληψη και εδώ την ευθύνη φέρνει ο Πρύτανης της σχολής που τους επιτρέπει να βρίσκονται εκεί .
Έχουνε και άλλο ένα νόμιμο στέκι που χρησιμοποιούν ως πολύχώρο στην οδό Φαρμακίδου 4.
Άλλα στέκια στα οποία πίνουν τις μπύρες τους  είναι στην  αρχή της οδού Κενταύρων  στο λόφο του Φρουρίου της Λαρίσης και σε ένα μπαράκι που βρίσκεται στον χώρο όπου γίνεται η λαϊκή της Τετάρτης.
Υπήρχε και ένα καφενείο όπου βρίσκονταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης το οποίο όμως έκλεισε.
Υπαίθρια συγκεντρώνονται πίνοντας μπύρες στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το αρχαίο θέατρο Λαρίσης  όπου πολλές φορές από το πολύ ποτό πέφτουν κάτω, αυτό γίνεται μέχρι και τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορεί να περάσει το απορριμματοφόρο του δήμου προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια.
Τέλος οι μπαχαλάκηδες έχουν φτιάξει και ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα Μαρίνος Αντύπας η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Νομού Λαρίσης και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο. Μάλιστα την Κυριακή επειδή θέλησαν να κάνουν την αντισυγκέντρώση στον Σύνδεσμο μας  και επειδή οι λεβέντες κουράστηκαν, στο απογευματινό παιχνίδι που έπαιζαν με μια ομάδα της Ελασσόνας  έχασαν με το βαρύ σκορ 5 – 0
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί με τον Μαρίνο Αντύπα και την Γεωργία γενικότερα αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Μάλιστα έχασαν και ένα ποδοσφαιριστή τους σε ηλικία 30 ετών  δυστυχώς από ανακοπή καρδιάς στην προπόνηση της ομάδος τους.
Εδώ είναι η διαφορά μας κατσαπλιάδες. Όταν πεθαίνει κάποιος από εμάς εσείς λέτε ψόφησε ο φασίστας.
Ο Πρόεδρος μας ο οποίος είναι και μεγαλόψυχος και επειδή και εκείνος υπήρξε επί 23 χρόνια ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής όταν πέθανε ο σύντροφος σας έδωσε τα συλλυπητήρια.
Βλέπετε λοιπόν ότι όλα τα ξέρουμε, μάλιστα για να σας φύγει η περιέργεια από πού ξέρουμε τον αρχηγό σας και επειδή εσείς θα νομίζετε πως είναι η αστυνομία της Λαρίσης να σας ενημερώσουμε πως είναι ένας ακροαριστερός ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο μας και σας ξέρει από έξω και ανακατωτά και είναι μεγάλος στην ηλικία.
Θα ήταν εύκολο λοιπόν και για εμάς όπως κάνετε εσείς στις δικές μας εκδηλώσεις προκειμένου να μας δημιουργήσετε πρόβλημα να κάναμε και εμείς το ίδιο ή έξω από τα στέκια σας ή και σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδος σας. Το ότι δεν το κάναμε μέχρι τώρα σας είπαμε και στην αρχή ότι εμείς έχουμε μυαλό και δεν θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο του συστήματος. Για αυτό βάλτε επιτέλους μυαλό βγάλτε το μίσος που έχετε επάνω σας και κυρίως εάν έχετε έστω και μια φλόγα αναρχίας που δεν την έχετε, διώξτε επιτέλους αυτόν τον ευτραφή αρχηγό σας και τους άλλους μεγάλους που σας κατευθύνουν.
Επίσης σταματήστε να κάνετε διαδηλώσεις μαζί με την νεολαία του σύριζα γιατί είστε εκτεθειμένοι αφού ο σύριζα είναι κόμμα και μάλιστα εξουσίας. Να λοιπόν γιατί δεν είστε αναρχικοί και είστε μπαχαλάκηδες – κατσαπλιάδες και κυρίως όργανα του συστήματος.
Τέλος δείτε τι είπαν οι πρώην σύντροφοι σας αναρχικοί της Αργεντινής αλλά και ο πρώην σύντροφος σας Κουνταρδάς (τους αποκαλούμε πρώην γιατί όταν αποκαλύπτονται κάποια πράγματα εσείς δεν θέλετε μετά να τους ξέρετε) ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο Σιωνισμός και ο Αρχισιωνιστής Τζώρτζ Σόρος.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.