Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δείγματα γραφής στελεχών της "συντηρητικής" παράταξης για το θέμα της ιθαγένειας

Τα παρακάτω δύο γεγονότα είναι αφιερωμένα στους καλούς Έλληνες πατριώτες που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στην δήθεν εθνικόφρονα συντηρητική παράταξη. Πριν τα Χριστούγεννα η δημοτική αρχή της Λάρισας σε συνεργασία με το σύλλογο Αλλοδαπών Μεταναστών πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση σε δημοτική αίθουσα για τα παιδιά των μεταναστών. Μάλιστα ο κ. Τζανακούλης, δήμαρχος Λάρισας, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στους μετανάστες και στον σύλλογό τους, μίλησε για την ανάγκη πλήρους ενσωμάτωσής τους στην τοπική κοινωνία, ενώ δεσμεύτηκε για ανάλογες μελλοντικές δραστηριότητες που θα έχουν κεντρικό πρόσωπο τον μετανάστη της Λάρισας. Και η δεύτερη είδηση έρχεται από το γνωστό γαλάζιο στέλεχος και αγροτοπατέρα κ. Κοκκινούλη που σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας σε ερώτηση για το αν θα υπέγραφε για να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας στους μετανάστες απάντησε: "Όχι βέβαια. Εγώ έχω τρεις κουμπάρους Αλβανούς για τους οποίους έχω εξασφαλίσει ήδη την ψήφο τους για τη ΝΔ. Χαζός είμαι να υπογράψω;".
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι πολιτικοί όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ που φέρνει το νομοσχέδιο που παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, αλλά και της Ν.Δ στρέφουν την προσοχή τους στους νέους ψηφοφόρους. Αδιαφόρουν για την εθνική συνοχή της πατρίδας μας και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ήδη η ελληνική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση Δεν τους καίγεται καρφί. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους. Πώς θα εκλεγούν. Σημασία για αυτούς έχει να βγαίνουν τα κουκιά. Ας είναι ελληνικοί, ας είναι αλβανικοί, ας είναι αφρικάνικοι οι ψήφοι. Αρκεί να είναι ψήφοι υπέρ τους.
Αφού τα δύο κόμματα διαχείρισης της εξουσίας διέλυσαν τον ελληνικό λαό, αφαιρώντας του την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του, τα ιδανικά του και αφού τον έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους σε δημογραφικό αφανισμό, τώρα στρέφονται στους καινούργιους πελάτες για να διατηρηθούν στην εξουσία. Δυστυχώς όμως για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μάθει στη ζωή να αξιολογούν μόνο μετρώντας ψήφους, ευρώ και διάφορους άλλους οικονομικούς δείκτες δεν είναι όλα τα πράματα στη ζωή μετρήσιμα. Οι ιδέες και οι αξίες του ελληνισμού δε μετριούνται. Ζουν και βασιλεύουν μέσα στις ψυχές μας. Και οι ψυχές μας είναι άπαρτα κάστρα. Με εφαλτήριο αυτά τα κάστρα θα αγωνιστούμε ενάντια εθνοκτόνο νομοσχέδιο ώστε ο ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει και να εμποδίσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει.