Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όχι στους χώρους υποδοχής λαθρομεταναστών

Αλγεινή και μόνο εντύπωση προκάλεσε τόσο στις τάξεις του Πατριωτικού Συνδέσμου, όσο και στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο η εξαγγελία του Υπουργού μη Προστασίας του Πολίτη και παλαιού μας γνώριμου, κ. Χρυσοχοίδη, περί της δημιουργίας χώρων υποδοχής και διαβίωσης λαθρομεταναστών, τους οποίους φυσικά θα τροφοδοτεί και θα συντηρεί ο κυρίαρχος λαός. Αυτός ο άθλιος ο λαουτζίκος που στα χρόνια του Ανδρέα και της πασοκικής κοσμοκρατορίας νόμιζε ότι ανερχόταν στην εξουσία, τώρα καλείται να πληρώσει από τη γεμάτη τσέπη του το φαγητό, την υγιεινή, τη διασκέδαση και τη θρησκευτική λατρεία του κάθε παράνομου εισβολέα Αφγανού, Πακιστανού, Αλβανού, Μπαγκλαντεσιανού και Σριλανκέζου  που χωρίς άδεια και ιατρικές εξετάσεις καταργεί κάθε έννοια δικαίου και συνόρων, αποφασίζοντας να εισβάλει παράνομα στη χώρα μας.
        Στα σχέδια του κορυφαίου μας υπουργού λοιπόν συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία λαθρομεταναστευτικού κέντρου στην περιοχή της Καρδίτσας, δηλαδή εντός της θεσσαλικής περιφέρειας. Φυσικά ο κ. Χρυσοχοίδης χρύσωσε το χάπι για αυτούς που θα προέβαλαν κάποιες αντιστάσεις κάνοντας λόγο για τη δημιουργία 1000 θέσεων σε κάθε κέντρο "φιλοξενίας" (εμείς θα τα χαρακτηρίζαμε υπερπολυτελή θέρετρα για τα δεδομένα της Καμπούλ) τις οποίες θα καλύψουν άνεργοι. Εμπρός λοιπόν καλοί μας κομματάρχες, πολιτικάντηδες σταυροφόροι- ψηφοφόροι και λοιποί δημοκρατικοί πολίτες να τις τάξετε μήπως και πάρετε κανένα ψηφαλάκι. Δε ρωτήθηκε όμως ο αγαπητός μας υπουργός, ο οποίος ίσως μετά τις νέες εκλογές να μην επανεκλεγεί, το κατά πόσο νομιμοποιείται η ανεπιθύμητη από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού κυβέρνηση Παπαδήμου να προχωρά σε τέτοιες ενέργειες με μπροστάρη κάποιον που εκπροσωπεί ένα κόμμα που παραπαίει προ της οριστικής διαλύσεως του εις τα εξ ων συνετέθη.Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που διαβιούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που αναφέρουν οι καθεστωτικοί. 
        Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πάρα πολλοί διότι αφ' ενός μεν ουδείς γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία και το ποιόν των λαθρομεταναστών (δεν αναφέρουμε καν το θέμα της δημόσιας υγείας), αφ' ετέρου δε σκεφθείτε τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που οι κοσμοαγάπητοι λαθρομετανάστες νιώσουν καταπιεσμένοι στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζει ο κ. Χρυσοχοίδης. Πρόκειται για πραγματική ωρολογιακή βόμβα όπως χαρακτήρισε την όλη κατάσταση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και ως εκ τούτου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.
        Πάγια θέση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου είναι η τέλεια φύλαξη των ηπειρωτικών και θαλασσίων συνόρων μας και η ολοκληρωτική ναρκοθέτηση των προσωρινών μας ορίων με την Τουρκία. Επίσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση εφαρμογή του νόμου και δη η απέλαση του κάθε παράνομου αλλοδαπού όπως και η επανεξέταση κάθε άδειας παραμονής που έχει χορηγηθεί μέχρι σήμερα. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και σαφώς δεν μπορούμε να τον εξηγήσουμε δημόσια (προς το παρόν). Επιπλέον προτείνουμε τα χρήματα που επιθυμούν να δοθούν για τέτοιου είδους εγκαταστάσεις και τη συντήρησή τους να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κατοικιών που θα στεγάσουν φτωχούς 'Ελληνες. Πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουν κάποιοι ανεγκέφαλοι ότι η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες. Και κλείνουμε με ένα σύνθημα αφιερωμένο σε όλους τους υποτιθέμενους αντιρατσιστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής καθώς και της ροζ αριστεράς. 

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.