Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Για την ελληνική εθνικιστική Πρωτομαγιά

 Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικιστικής Πρωτομαγιάς, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στέλνει αγωνιστικό μήνυμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδος και στην επιχειρούμενη εθνοκτονία η οποία υποκινείται από σκοτεινά κέντρα λήψεως αποφάσεων με συγκεκριμένο όνομα και προέλευση.
       Η εφετινή επέτειος της θεσμοθετημένης αργίας που πρώτος εισήγαγε και θέσπισε ο εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, βρίσκει μία Ελλάδα τσακισμένη και γονατισμένη έμπροσθεν των οικονομικών δυναστών που κινούν τα νήματα στις εγχώριες μαριονέτες. Ο ελληνικός λαός,ο οποίος φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών, παρακολουθεί τον ασφυκτικό κλοιό της ανεργίας να τον περιβάλλει ολοένα και πιο βίαια. Κάποτε οι κομμουνιστές τάιζαν το λαουτζίκο με τσιτάτα του τύπου οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Δυστυχώς για αυτούς σήμερα η πατρίδα έχει πολλούς προλετάριους τη στιγμή που οι καταθέσεις των πρώην και νυν λαθρομεταναστών αυξάνονται διαρκώς στις τράπεζες των χωρών προέλευσής τους. Παρακολουθούμε από το σοσιαλιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη δεξιά Ν.Δ. να επιδίδονται σε ένα διαρκή αγώνα αντιλαικής πολιτικής με ρητορική που θυμίζει λύκο ντυμένο με προβιά αμνού. Τα κόμματα της αριστεράς συνεχίζουν να παριστάνουν τους προστάτες και συμπαραστάτες των λαθρομεταναστών, υποκρινόμενα ότι δεν ακούν τη φωνή της κοινωνίας που διαρκώς φωνάζει <<Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ>>. Δυστυχώς για αυτούς σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που οι καταστροφικές ιδεολογίες θα τοποθετηθούν στο συρτάρι της ιστορίας.
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στέλνει στους Έλληνες μήνυμα αντίστασης και πάλης ενάντια στα αντεθνικά σχέδια των κομμάτων που χειρίζονται τις τύχες της Πατρίδος μας από το 1974 κι εντεύθεν. Αυτή την Πρωτομαγιά ζητούμε ακόμη δυνατότερα την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και ταυτόχρονα κατεβαίνουμε στο δρόμο με ένα κεντρικό εθνικιστικό μήνυμα. <<ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ>> . Για να μπορέσουμε και πάλι να κάνουμε όνειρα για εμάς και τις οικογένειές μας. Για να αποκτήσουμε και πάλι τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και το δικαίωμα να πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά.