Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Βάλτε φωτιά στην εκκλησιά
Κάψτε τους Τούρκους μέσα
Χίλια φλουριά θα της χρωστώ
Χρυσή θα την εφτιάξω
Δημοτικό Ποίημα


Εκατόν ενενήντα δύο χρόνους μετρούμε φέτος από εκείνη την Άγια ημέρα που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωνε το Λάβαρο της Επαναστάσεως και της Εθνεγερσίας στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας. Τριγύρω του οι Αγωνιστές με τα καριοφίλια υψωμένα για τις δέουσες ευλογίες, φώναζαν με φωνές στεντόρειες <"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ>" , ξεκινώντας το μεγάλο τάμα του Έθνους που δεν ήταν άλλο από την Ελευθερία της Πατρίδος πάντοτε υπό τη σκέπη της του Χριστού Αγίας Πίστεως.
Ο δρόμος για τη λευτεριά σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολος. Μάχες επί μαχών, προδοσίες, πυρπολήσεις και αίμα ελληνικό να ποτίζει την ιερή γη των προγόνων μας, για να μπορούμε εμείς σήμερα να λέμε ότι είμεθα απόγονοι όλων εκείνων των πατέρων μας που έδωσαν το φως του πολιτισμού στο παγκόσμιο στερέωμα, ασχέτως εάν κάποια ανάξια της ιθαγένειας σταγονίδια της σκλαβιάς και της φοβέρας, αρέσκονται στο να παρακολουθούν τα όσα τα προσκυνημένα τουρκοκάναλα πλασάρουν.
Όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε τη Μνήμη των Ηρώων του Γένους που με σπαθιά και με χατζάρια έπαιρναν τα κεφάλια των βάρβαρων κατακτητών. Ο Αγώνας για οριστική εκδίωξη των ορδών των μογγόλων δε σταματά ποτέ. Μέχρι να τους φτάσουμε στη στέπα του Τουράν όπου και ανήκουν, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον φυλετικό αγώνα που επιτάσσει η αληθής Ιστορία και όχι εκείνη που επιχειρούν δια της γενικής αμάθειας να επιβάλουν οι διαστρεβλωτές της. Όποιος πιστεύει ότι ο Ιερός Αγών των Επαναστατών της Εθνεγερσίας, είχε διαφορετικά κίνητρα πέραν όσων επιβάλλει η αλήθεια του Αίματος και της Πίστεως, κινείται από νήματα τα οποία βρίσκονται στα χέρια θιασωτών της παγκοσμιοποίησης και του κτήνους της νέας τάξης πραγμάτων. Οι ύπουλοι αναθεωρητές ας φροντίσουν πρωτίστως να διαβάσουν πλέον του ενός βιβλίου και ας αφήσουν το επιστημονικό έργο σε αυτούς που πρέπει.
Το λάβαρο του Υψηλάντη περιείχε δύο φράσεις συνδυάζοντας τόσο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, όσο και εκείνον της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από τη μία πλευρά το μυθικό πτηνό του Φοίνικος έφερε τη φράση "ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ", ενώ από την άλλη το "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ" του Μεγάλου Κωνσταντίνου, θύμιζε σε όλους τη λειτουργία στην Αγιά Σοφιά που ο θρύλος θέλει να έμεινε στη μέση. Καθήκον όλων μας, με πίστη και διάθεση αγωνιστική, γρήγορα να γυρίσουμε για να τη λειτουργήσουμε. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ- ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ