Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


O Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει τη μεγάλη αντίσταση των Κυπρίων αδελφών μας οι οποίοι για ακόμη μία φορά κατάφεραν ένα ακόμη χτύπημα στο αδύνατο σημείο του κτήνους της παγκοσμιοποίησης. Σύσσωμη η κυπριακή Βουλή είπε ένα ξεκάθαρο νέο ΟΧΙ, χαλώντας τα απάνθρωπα και εθνοκτόνα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και του Σόιμπλε.

Οι πετρελαϊκές εταιρείες θέλουν τους λαούς υποταγμένους σε μνημόνια για να τους οδηγούν στην εξαθλίωση, ώστε να μπορούν να απομιζούν ανενόχλητοι τον εθνικό και ορυκτό τους πλούτο που ανήκει σε όλους και όχι στους λίγους. Οφείλουμε να επικροτήσουμε τη γενναία στάση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου μας, η οποία δια του Αρχιεπισκόπου της δήλωσε ότι προτίθεται να δωρίσει ολόκληρη την περιουσία της για να σωθεί η Μεγαλόννησος. Τέτοιοι Αρχιερείς χρειάζονται και στην πολύπαθη ελεύθερη Ελλάδα και καλά θα κάνουν κάποιοι να παραδειγματίζονται από τους αδελφούς μας που παρά την παράνομη βρετανική και τουρκική κατοχή συνεχίζουν να στέκονται όρθιοι απέναντι στις σκοτεινές επιταγές της Νέας Τάξης.

Ο Ελληνισμός της Κύπρου, αυτός ο Αντάρτης των πόλεων και των βουνών με την Ε.Ο.Κ.Α., ο Επαναστάτης της Ε.Ο.Κ.Α. Β', ο μαυροφορεμένος Λεβέντης που με το τσιγάρο στο στόμα ανέβαινε στον ιστό με το παλιόπανο των μογγόλων, ο λαός που έκλαιγε μαζί με τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, συνεχίζει να μας διδάσκει ότι εκεί στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, σε μια μικρή γωνιά της ρωμιοσύνης υπάρχει ένα κομμάτι που αντιστέκεται και επιμένει όπως αρμόζει στους Έλληνες. Νήσος της Κύπρου.Πολυμαρτυρική Μεγαλόννησος. Νησί της Αφροδίτης και των Γενναίων.