Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ανάξιος και Ιούδας ο Βαρθολομαίος! Καταδικάζει ο Π.Ε.Σ. την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ενθρόνιση του αιρεσιάρχη Πάπα

Παλαιότερη φωτογραφία του Βαρθολομαίου με τον πρώην Πάπα. Ξυρίστε τον!

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ θλίβεται βαθύτατα και πενθεί μαζί με όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς για το κατάντημα στο οποίο έφθασε χθες, 19 Μαρτίου 2013, ο κ.κ. Βαρθολομαίος. Μετά την «άρση των αναθεμάτων» από τον μασώνο Αθηναγόρα, τους αμέτρητους εναγκαλισμούς και την παρουσία σε «λειτουργίες» των φραγκολατίνων του Δημητρίου και του ιδίου του τωρινού Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ζήσαμε πλέον και το ανεπανάληπτο: Χθες, στην ενθρόνιση του καινούργιου αιρεσιάρχη Φραγκίσκου, του νέου διαβολικού ποντίφηκα, που αυτο-αποκαλείται «Επίτροπος του Υιού Θεού» - Vicarius Filii Dei (!), παρέστη και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος.

Ο πρώτος μεταξύ ίσων στην Κιβωτό της σωτηρίας, στην Μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, δηλαδή την Ορθόδοξο, καταπατώντας το Σύμβολο της Πίστεως και τους ιερούς κανόνες, έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον αιρετικό καταληψία του θρόνου της Ρώμης, τον Πάπα.

Όταν και ο τελευταίος Χριστιανός γνωρίζει πως ο Πάπας, από το 1054 έως σήμερα, έχει τόση σχέση με την Εκκλησία του Χριστού όση π.χ. και οι Χιλιαστές, οι λεγόμενοι μάρτυρες του Ιεχωβά, ο ανάξιος διάδοχος τους Μεγάλου Φωτίου Βαρθολομαίος έσπευσε να δώσει το παρών στην ανάρρηση του εωσφοριστή εγωπαθούς που νομίζει ότι είναι αλάθητος!

Ο διάδοχος του Κυρίλλου Λουκάρεως, τον οποίο κατασυκοφάντησαν και δολοφόνησαν ως ηθικοί αυτουργοί οι Ιησουίτες, πήγε σαν άλλος Ισκαριώτης να συγχαρεί και να συνευδοκήσει με τον σημερινό Ιησουίτη.

Ο ταχθείς να ποιμαίνει την μάνδρα του Χριστού, πήγε και στάθηκε δίπλα στον αρχι-Ουνίτη, θαρρείς για να γίνει και αυτός προβατόσχημος λύκος. Όλοι ξέρουμε πως η Ουνία είναι ο κλάδος των παπικών που μασκαρεύονται για να πλανήσουν Ορθοδόξους. Κτίζουν ναούς «βυζαντινούς», φοράνε άμφια ίδια με των Ελληνορθοδόξων, ψάλλουν στα ελληνικά κατά το δικό μας τυπικό, μεταδίδουν «σώμα και αίμα», αλλά μνημονεύουν τον Πάπα. Παίζουν αυτό το θέατρο για να παρασύρουν όσο γίνεται περισσότερους Ορθοδόξους. Έτσι εκλατινίσθηκαν σταδιακά οι Ορθόδοξοι της Κάτω Ιταλίας – Σικελίας. Με παρόμοιο απατηλό τρόπο, πλήθυναν εσχάτως οι παπικοί σε πρώην κομμουνιστικές χώρες, όπως η Πολωνία, η Τσεχία και η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία και η Λευκορρωσία.

Ποιος κακός δαίμονας οδήγησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε τέτοια προδοσία, παραμονές μάλιστα της Κυριακής της Ορθοδοξίας; Άραγε πλησιάζουν οι ημέρες που θα αποτολμήσει το οικουμενιστικό όραμα της Πανθρησκείας, ξεκινώντας με την διαβόητη ένωση, στην ουσία υποταγή στον Πάπα;

Άδικα χάνει τον καιρό του με τα οικουμενιστικά ταξίδια και τα διαθρησκευτικά συνέδρια. Ο λαός του Θεού έχει την πληροφορία του Αγίου Πνεύματος. Διακρίνει τους ποιμένες από τους λύκους. Η Εκκλησία θα βγάλει νέους Γρηγορίους Παλαμάδες και Μάρκους Ευγενικούς, που θα κατατροπώσουν τους ψεύτες λόγω και έργω. Ο ανάξιος προδότης Βαρθολομαίος και όσοι τον ακολουθούν θα έχουν τα τέλη των υπογραψάντων την ψευδο-ένωση στην ληστρική σύνοδο Φερράρας – Φλωρεντίας (1438-1439).