Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με το παρόν δελτίο τύπου εκφράζει την οργή και αγανάκτηση του για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον Έβρο όπου είχαμε την απαγωγή των 2 στρατιωτικών μας από Τουρκική περίπολο, του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριο Κουκλατζή.
Και λέμε απαγωγή αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Σύνδεσμος μας από φίλους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που υπηρετούν στην περιοχή, η τουρκική περίπολος εισηλθε σε Ελληνικό έδαφος και απήγαγε τους 2 στρατιωτικούς μας.
Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι από την περιοχή και την ξέρει πολύ καλά.

Είναι το δεύτερο σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Μογγόλοι αφού πριν λίγες ημέρες είχαμε και τον διεμβολισμό του πολεμικού μας πλοίου «Γαύδος» από αντίστοιχο τουρκικό.
Για άλλη μια φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «έπραξε το καθήκον της».
Μάλιστα το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης όπου επικεφαλής βρίσκεται ο δοσίλογος Πάνος Καμμένος και από προχτές Υφυπουργός ανέλαβε ο ψευτοαριστερός ονόματι μπαρμπαφώτης Κουβέλης ηλικίας 80 ετών (θα τρέμουν τώρα οι Τούρκοι) εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι οι στρατιωτικοί μας μπήκαν κατά λάθος σε Τουρκικό έδαφος και συνελήφθησαν, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να απελευθερωθούν (σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν).

Τα Τουρκικά μέσα μαζικής ενημερώσεως  πανηγυρίζουν και γράφουν ότι οι 2 αυτοί στρατιωτικοί μας θα γίνουν ανταλλαγή με τους 8 πραξικοπηματίες Τούρκους αξιωματικούς που έχουμε εδώ στην Ελλάδα.   
Τι να περιμένει κανείς και από τον δοσίλογο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν σύνορα.
Ένοχη είναι επίσης και η χλιαρή στάση των κομμάτων τις αντιπολίτευσης πλην ελαχίστων, ενώ ύποπτος είναι και ο ρόλος των Αμερικανών και ιδιαίτερα του πρέσβη που βρίσκετε εδώ στην Ελλάδα τους οποίους Τσίπρας και Καμένος υπηρετούν τυφλά.

Μεγάλη είναι και η ευθύνη της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού υπηρετεί τυφλά και εκείνη τους δοσίλογους που μας κυβερνάνε με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζετε ο στρατός μας και να πέφτει και το ηθικό.
Κάποτε κύριοι, ειδικά εσείς της Ηγεσίας του στρατού θα λογοδοτήσετε και αν οι πολιτικοί πρόκειται να εκτελεστούν σε ένα νέο Γουδί μία φορά, εσείς θα εκτελεστείτε δύo.
Οι κυβερνώντες έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και εσείς κάθεστε και τους κοιτάτε, φτάσατε τον ένδοξο κάποτε Ελληνικό Στρατό στο πιο χειρότερο σημείο.