Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο Π.Ε.Σ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 15 Απριλίου στην ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος στην Λάρισα και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Βισαρίωνος, για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς μας Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτριο Κούκλατζη οι οποίοι εδώ και 45 ημέρες περίπου βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια των Μογγόλων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανουπόλεως, για την προκλητικότητα που δείχνουν τον τελευταίο καιρό οι Τούρκοι έναντι της Πατρίδος μας που είχε ως αποτέλεσμα τον διεμβολισμό από Τουρκικό πλοίο στο Ελληνικό πλοίο μας Γαύδος, την αιχμαλωσία των 2 στρατιωτικών μας  και κορυφώθηκε πριν 3 ημέρες με τον θάνατο του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, αλλά και την προδοτική στάση που δείχνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Να σημειωθεί ότι μία ώρα πριν την εκδήλωση 25 μπαχαλάκηδες της Λαρίσης οι οποίοι παριστάνουν τους αναρχικούς, πληρωμένοι εγκάθετοι του συστήματος προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση μας χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Για το συγκεκριμένο συμβάν θα αναφερθούμε αναλυτικά εντός της εβδομάδος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου όπου η λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΣ  δονούσε την ατμόσφαιρα.
Ακολούθησε η πύρινη ομιλία του Προέδρου μας Χάμου Αστερίου για την προκλητικότητα της Τουρκίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήρθε η ώρα να απαντήσουμε και η θάλασσα του Αιγαίου μας να γεμίσει με πτώματα μογγόλων, κατηγόρησε την προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία ξεπουλάει την Πατρίδα μας και δείχνει τον ραγιαδισμό ενάντια στην Τουρκία, όπως έδειξαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις που κυβέρνησαν το τόπο από το 1974.

Κατηγόρησε τους υποτιθέμενους συμμάχους μας, Αμερικανούς, ΝΑΤΟ και
Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζήτησε την κατάργηση όλων των βάσεων στην Ελλάδα και την άμεση αποχώρηση από την εταιρία δολοφόνων του ΝΑΤΟ και την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή ένωση  η οποία είναι πιστό όργανο των Αμερικανών και των Σιωνιστών.
Κατήγγειλε την επίθεση των Δυτικών κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας του Άσσαντ τον οποίο ο ΠΕΣ στηρίζει ανεπιφύλακτα, ενώ στο πλευρό του πολεμούν και 2 με 3 εκατομμύρια Χριστιανοί Ορθόδοξοι που βρίσκονται εκεί.
Τέλος έκανε και μία οργισμένη αναφορά για τους μπαχαλάκηδες (αναρχικούς) οι οποίοι προσπάθησαν να χαλάσουν μια τέτοια εκδήλωση, χωρίς να σεβαστούν ούτε τον νεκρό Σμηναγό.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Ορθόδοξου Συλλόγου Άγιος Μάξιμος Ομολογητής από τον Βόλο Κωνσταντίνου Καραγιώργου ο οποίος με άλλα μέλη του Συλλόγου είχαν το θάρρος να δώσουν το παρών στην εκδήλωση. Κάτι που δεν έκαναν αν και είχαν δηλώσει πως θα βρίσκονται στην εκδήλωση Πατριωτικοί αλλά και Εκκλησιαστικοί φορείς της Λαρίσης.
Για άλλη μία φορά εμείς οι λίγοι αλλά εκλεκτοί και πιστοί στις ιδέες μας πράξαμε το καθήκον μας και έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας. Ραγιάδες δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και το τη Υπερμάχω