Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α


Η 1η του Απρίλη του 1955 ξημέρωνε υπό το αιώνιο ελληνικό φως των αγώνων και των επαναστάσεων, συνοδεία της στεντότρειας φωνής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α., Γεωργίου Γρίβα Διγενή στο προαιώνια ελληνικό Νησί της Αφροδίτης. Το προσκλητήριο του Αγώνος λιτό, μαχητικό και με βαθύ το αίσθημα της Πίστεως στο Θεό, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις επιστολές των κρατουμένων στα φυλακισμένα μνήματα. Σ'εκείνο του κόσμου το προσκυνητάρι που σε έναν από τους τοίχους του υπάρχει η θρυλική επιγραφή "ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ", βρήκαν μαρτυρικό θάνατο άλκιμοι νέοι αντάρτες που με λιγοστά εφόδια κατέρριψαν το μύθο της παντοδύναμης βρετανικής αυτοκρατορίας, εξευτελίζοντας 4 στρατάρχες και 36.000 στρατιωτών.

Ολοκαυτώματα, απαγχονισμοί και θύελλες πάνω από τη Μεγαλόνησο επί μία τετραετία. Η Μάχη του Αχυρώνος, η Μάχη του Μαχαιρά, οι αντάρτες μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου και η πολιορκία του Ιερού Ναού της Φανερωμένης, ανάμεσα σε πόσες άλλες πράξεις πραγματικής Αντιστάσεως έμελλε να γραφούν με χρυσά γράμματα στις αναρίθμητες σελίδες δοξης της ελληνικής Ιστορίας. Δυστυχώς στον ελλαδικό χώρο (για εμάς τους Εθνικιστές, στην έως τώρα απελευθερωμένη Ελλάδα) οι καθηγητάδες της γενιάς του πολυτεχνείου με τα φιλοδημοκρατικά τους αισθήματα, ποτέ δε φρόντισαν να διδάξουν στη μαθητιώσα νεολαία το Έπος της Ε.Ο.Κ.Α. και του κυπριακού Ελληνισμού. Ουδέποτε εδίδαξαν στα παιδιά μας τις νέες Θερμοπύλες του Μαχαιρά και του Λιοπετρίου. Ουδέποτε παρουσίασαν ως λαμπρό παραδειγμα Ελληνίδων τις μάχες των κοριτσιών με τις σχολικές ποδιές, τα οποία κραδαίνοντας στο ένα χέρι τη Γαλανόλευκη με το άλλο πετροβολούσαν το γελοίο λιονταράκι του βρετανικού θηραιού, στα πρόσωπα των άγγλων "κομμάντο", φωνάζοντας το μόνο σύνθημα που η αλήθεια του αίματος επέβαλε. "ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ''

Αρνούμαστε μια μέρα σαν και αυτή να δώσουμε αξία σε κάποια σκουπίδια και αναφερθούμε έστω και λίγο στην τραγική οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Κύπρος μας και στο ποιοι ευθύνονται για αυτό. Τέτοιες ημέρες δε χωρά καμία οικονομική ανάλυση παρά μόνο η εξύμνηση εκείνων των αμούστακων νέων που ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στους τζέντλεμεν που απαγχόνιζαν 18χρονα παιδιά. Ρίπτουμε απλά τον λίθο του αναθέματος στους τάφους όσων αποφάσισαν με το γνωστό τους φλέγμα τη θανατική καταδίκη όσων πολεμούσαν και μάχονταν για την Ελευθερία τους και την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα. Δε μετακινούμαστε ούτε ένα εκατοστό από τις ιδέες μας. 58 χρόνια μετά οι Έθνικιστές ξαναφωνάζουμε για τα δίκαια του Ελληνισμού. Ζήτω ο Διγενής! Ζήτω η Ε.Ο.Κ.Α.!

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη συμπλήρωση 58 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. στην Κύπρο μας, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος (πλατεία Λαού) στη Λάρισα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν της προτομής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. και της Αντιστασιακής Οργανώσεως Χ, Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Λ.Ε.Κ. Λαρίσης, κ. Βενιζέλος Ηλίας, Ταξίαρχος ε.α., ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους πατριωτικών συλλόγων. Στη συνέχεια θα υπάρξει Προσκλητήριο Νεκρών, κατάθεση στεφάνων και πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως για τη συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου μας, τόσο από τους αποικιοκράτες Βρετανούς, όσο και από τον Αττίλα. Συγχρόνως θα δοθεί κι ένα μήνυμα προς το κράτος των Αθηνών ενάντια στην εθνική υποτέλεια που επιδεικνύουν οι κρατούντες σε ότι αφορά τα εθνικά μας θέματα. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα παραστεί και συγγενής του Γεωργίου Γρίβα ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Καλούνται άπαντες οι εθνικιστές και πατριώτες να πλαισιώσουν την εκδήλωση. ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Την εκδήλωση στηρίζουν οι εξής ακομμάτιστες πατριωτικές οργανώσεις:

ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "Ο ΠΥΡΡΟΣ"

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ

Λεωφορείο από θεσσαλονίκη για Λάρισα: τηλέφωνο 6930305959

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 1821!


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Βάλτε φωτιά στην εκκλησιά
Κάψτε τους Τούρκους μέσα
Χίλια φλουριά θα της χρωστώ
Χρυσή θα την εφτιάξω
Δημοτικό Ποίημα


Εκατόν ενενήντα δύο χρόνους μετρούμε φέτος από εκείνη την Άγια ημέρα που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωνε το Λάβαρο της Επαναστάσεως και της Εθνεγερσίας στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας. Τριγύρω του οι Αγωνιστές με τα καριοφίλια υψωμένα για τις δέουσες ευλογίες, φώναζαν με φωνές στεντόρειες <"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ>" , ξεκινώντας το μεγάλο τάμα του Έθνους που δεν ήταν άλλο από την Ελευθερία της Πατρίδος πάντοτε υπό τη σκέπη της του Χριστού Αγίας Πίστεως.
Ο δρόμος για τη λευτεριά σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολος. Μάχες επί μαχών, προδοσίες, πυρπολήσεις και αίμα ελληνικό να ποτίζει την ιερή γη των προγόνων μας, για να μπορούμε εμείς σήμερα να λέμε ότι είμεθα απόγονοι όλων εκείνων των πατέρων μας που έδωσαν το φως του πολιτισμού στο παγκόσμιο στερέωμα, ασχέτως εάν κάποια ανάξια της ιθαγένειας σταγονίδια της σκλαβιάς και της φοβέρας, αρέσκονται στο να παρακολουθούν τα όσα τα προσκυνημένα τουρκοκάναλα πλασάρουν.
Όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε τη Μνήμη των Ηρώων του Γένους που με σπαθιά και με χατζάρια έπαιρναν τα κεφάλια των βάρβαρων κατακτητών. Ο Αγώνας για οριστική εκδίωξη των ορδών των μογγόλων δε σταματά ποτέ. Μέχρι να τους φτάσουμε στη στέπα του Τουράν όπου και ανήκουν, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον φυλετικό αγώνα που επιτάσσει η αληθής Ιστορία και όχι εκείνη που επιχειρούν δια της γενικής αμάθειας να επιβάλουν οι διαστρεβλωτές της. Όποιος πιστεύει ότι ο Ιερός Αγών των Επαναστατών της Εθνεγερσίας, είχε διαφορετικά κίνητρα πέραν όσων επιβάλλει η αλήθεια του Αίματος και της Πίστεως, κινείται από νήματα τα οποία βρίσκονται στα χέρια θιασωτών της παγκοσμιοποίησης και του κτήνους της νέας τάξης πραγμάτων. Οι ύπουλοι αναθεωρητές ας φροντίσουν πρωτίστως να διαβάσουν πλέον του ενός βιβλίου και ας αφήσουν το επιστημονικό έργο σε αυτούς που πρέπει.
Το λάβαρο του Υψηλάντη περιείχε δύο φράσεις συνδυάζοντας τόσο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, όσο και εκείνον της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από τη μία πλευρά το μυθικό πτηνό του Φοίνικος έφερε τη φράση "ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ", ενώ από την άλλη το "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ" του Μεγάλου Κωνσταντίνου, θύμιζε σε όλους τη λειτουργία στην Αγιά Σοφιά που ο θρύλος θέλει να έμεινε στη μέση. Καθήκον όλων μας, με πίστη και διάθεση αγωνιστική, γρήγορα να γυρίσουμε για να τη λειτουργήσουμε. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ- ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ Ο Π.Ε.Σ.





Κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο παρέστη σήμερα το απόγευμα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Λαρίσης προς τιμήν του Αρχηγού της Εθνεγερσίας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, και με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην πλατεία Λαού όπου βρίσκεται και το άγαλμα τον γέρου του Μοριά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Βησσαρίωνος από τον πατέρα Παναγιώτη. Μετά την δέηση ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων έκανε μια σύντομη αναφορά στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη (να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν και η γιορτή του Αγίου Θεοδώρου), και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πορεύτηκαν προς το άγαλμα του γέρου του Μοριά, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Πελοποννησίων ο Μοριάς κ.Τσουκαλά-Νικόλαο και τον πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου Χάμου Αστέριου. Στην εκδήλωση παρέστη και ο επίτιμος πρόεδρος της Λ.Ε.Κ. Λαρίσης κ. Βενιζέλος Ηλίας και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Πρασσάς Γιώργος. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Π.Ε.Σ. συγχαίρει την Ιερά Μονή Εσφιγμένου για την διάθεση της «σκηνής του Ναπολέοντα»


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ συγχαίρει ολόθερμα τον Ηγούμενο πατέρα Μεθόδιο και άπασα την μοναστική Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου των ζηλωτών μοναχών του Αγίου Όρους για την ανιδιοτελή πρωτοβουλία τους να επιστρέψουν στο γαλλικό δημόσιο τα τεμάχια του χρυσοποίκιλτου αντισκήνου που ανήκε στον Βασιλέα της Γαλλίας Λουδοβίκο ΙΣΤ΄ και κατόπιν πήρε μαζί του στην εκστρατεία του στην Αίγυπτο ο Ναπολέων Βοναπάρτης, προς απόσβεσιν του δημοσίου χρέους της Ελλάδος. 
            Υπάρχουν ατίμητοι πνευματικοί ή υλικοί θησαυροί, θρησκευτικοί και εθνικοί, που δεν εκποιούνται, αλλά φυλάσσονται από αιώνων στα μοναστήρια του Άθω όπως και στην Μονή Εσφιγμένου, με κορυφαία την ησυχαστική παράδοση της νοεράς προσευχής, αλλά και έργα Ελλήνων από την αρχαιότητα ή την 1.100 χρόνων τρισένδοξη Αυτοκρατορία μας, την Ρωμανία.
            Υπάρχουν όμως και ακριβά κειμήλια που δεν έχουν καμμία ιδιαίτερη αξία για εμάς, τους Έλληνες Χριστιανούς, πλην της υλικής τοιαύτης.  Αυτά ανέκαθεν ο κλήρος είχε την αρετή της διακρίσεως να μη τα κατακρατά όπως οι φιλάργυροι, αλλά να τα διαθέτει προς ευόδωσιν των οραμάτων του Γένους ή ανακούφιση του λαού του Θεού.  Ο πατήρ Μεθόδιος και η συνοδεία του στην Μονή Εσφιγμένου αποδεικνύουν ότι είναι γνήσιοι διάδοχοι εκείνων των μοναχών που ετοίμασαν μαζί με τον ευπατρίδη Εμμανουήλ Παππά την μεγάλη Επανάσταση του 1822 στην Χαλκιδική, χωρίς να φεισθούν εξόδων και δαπανών.  Αξίζει λοιπόν κάθε έπαινος στην Μονή Εσφιγμένου διότι, όπως έκαμε γνωστό στην «ελληνική» κυβέρνηση ο πατήρ Μεθόδιος, δεν επιθυμεί ούτε ευρώ υπέρ της Μονής, αλλά θέλει η προειρημένη διάθεση της σκηνής να συντελέσει ώστε να διαγραφεί το «χρέος» μας προς την τρόικα (Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). 
            Άγιοι πατέρες, ασπαζόμεθα την δεξιάν σας και θαυμάζουμε την άδολη κίνησή σας.  Μακάρι πάντοτε έτσι να πορεύεσθε και να δίνετε το καλό παράδειγμα, ώστε σύμφωνα με την Κυριακή εντολή που ακούμε στο Ευαγγέλιο της Κυριακής της Συγχωρήσεως (17 Μαρτίου εφέτος), να μη θησαυρίζουμε «θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διορύσσουσιν καὶ κλέπτουσιν» (Ματθ. Στ΄ 19).  Όμως θα σας ζητήσουμε, με όλο τον σεβασμό, να μη εμπιστευθείτε τους πουλημένους υπαλλήλους της τρόικα, τα μίσθαρνα όργανα των τοκογλύφων σιωνιστών και των ομοίων των, που παριστάνουν την «ελληνική κυβέρνηση».  Δυστυχώς, ζούμε σήμερα την εφαρμογή όσων διέρρευσαν από τα  Πρωτόκολλα των “σοφών” της Σιών. Ούτε χρωστούμε στ' αλήθεια αυτά που μας παρουσιάζουν οι κατ' επάγγελμα ψεύτες και καταχραστές του δημοσίου χρήματος ούτε πρόκειται τέτοιοι άνθρωποι, τρόφιμοι σκοτεινών στοών και φίλοι τους, αντίχριστοι και απάτριδες, να σεβασθούν όποιο ποσόν ήθελε προκύψει από την εν λόγω κίνηση.   Προσεύχεσθε μόνον να μας λυπηθεί ο Παντοδύναμος ν' αποκτήσουμε σύντομα πραγματικά ελληνική Κυβέρνηση με φόβο Θεού και φιλοπατρία, που θα ορθώσει το ανάστημά της σε όσους απεργάζονται την γενοκτονία των Ελλήνων.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


O Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει τη μεγάλη αντίσταση των Κυπρίων αδελφών μας οι οποίοι για ακόμη μία φορά κατάφεραν ένα ακόμη χτύπημα στο αδύνατο σημείο του κτήνους της παγκοσμιοποίησης. Σύσσωμη η κυπριακή Βουλή είπε ένα ξεκάθαρο νέο ΟΧΙ, χαλώντας τα απάνθρωπα και εθνοκτόνα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και του Σόιμπλε.

Οι πετρελαϊκές εταιρείες θέλουν τους λαούς υποταγμένους σε μνημόνια για να τους οδηγούν στην εξαθλίωση, ώστε να μπορούν να απομιζούν ανενόχλητοι τον εθνικό και ορυκτό τους πλούτο που ανήκει σε όλους και όχι στους λίγους. Οφείλουμε να επικροτήσουμε τη γενναία στάση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου μας, η οποία δια του Αρχιεπισκόπου της δήλωσε ότι προτίθεται να δωρίσει ολόκληρη την περιουσία της για να σωθεί η Μεγαλόννησος. Τέτοιοι Αρχιερείς χρειάζονται και στην πολύπαθη ελεύθερη Ελλάδα και καλά θα κάνουν κάποιοι να παραδειγματίζονται από τους αδελφούς μας που παρά την παράνομη βρετανική και τουρκική κατοχή συνεχίζουν να στέκονται όρθιοι απέναντι στις σκοτεινές επιταγές της Νέας Τάξης.

Ο Ελληνισμός της Κύπρου, αυτός ο Αντάρτης των πόλεων και των βουνών με την Ε.Ο.Κ.Α., ο Επαναστάτης της Ε.Ο.Κ.Α. Β', ο μαυροφορεμένος Λεβέντης που με το τσιγάρο στο στόμα ανέβαινε στον ιστό με το παλιόπανο των μογγόλων, ο λαός που έκλαιγε μαζί με τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, συνεχίζει να μας διδάσκει ότι εκεί στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, σε μια μικρή γωνιά της ρωμιοσύνης υπάρχει ένα κομμάτι που αντιστέκεται και επιμένει όπως αρμόζει στους Έλληνες. Νήσος της Κύπρου.Πολυμαρτυρική Μεγαλόννησος. Νησί της Αφροδίτης και των Γενναίων.

Ανάξιος και Ιούδας ο Βαρθολομαίος! Καταδικάζει ο Π.Ε.Σ. την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην ενθρόνιση του αιρεσιάρχη Πάπα

Παλαιότερη φωτογραφία του Βαρθολομαίου με τον πρώην Πάπα. Ξυρίστε τον!

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ θλίβεται βαθύτατα και πενθεί μαζί με όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς για το κατάντημα στο οποίο έφθασε χθες, 19 Μαρτίου 2013, ο κ.κ. Βαρθολομαίος. Μετά την «άρση των αναθεμάτων» από τον μασώνο Αθηναγόρα, τους αμέτρητους εναγκαλισμούς και την παρουσία σε «λειτουργίες» των φραγκολατίνων του Δημητρίου και του ιδίου του τωρινού Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ζήσαμε πλέον και το ανεπανάληπτο: Χθες, στην ενθρόνιση του καινούργιου αιρεσιάρχη Φραγκίσκου, του νέου διαβολικού ποντίφηκα, που αυτο-αποκαλείται «Επίτροπος του Υιού Θεού» - Vicarius Filii Dei (!), παρέστη και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος.

Ο πρώτος μεταξύ ίσων στην Κιβωτό της σωτηρίας, στην Μία Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, δηλαδή την Ορθόδοξο, καταπατώντας το Σύμβολο της Πίστεως και τους ιερούς κανόνες, έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον αιρετικό καταληψία του θρόνου της Ρώμης, τον Πάπα.

Όταν και ο τελευταίος Χριστιανός γνωρίζει πως ο Πάπας, από το 1054 έως σήμερα, έχει τόση σχέση με την Εκκλησία του Χριστού όση π.χ. και οι Χιλιαστές, οι λεγόμενοι μάρτυρες του Ιεχωβά, ο ανάξιος διάδοχος τους Μεγάλου Φωτίου Βαρθολομαίος έσπευσε να δώσει το παρών στην ανάρρηση του εωσφοριστή εγωπαθούς που νομίζει ότι είναι αλάθητος!

Ο διάδοχος του Κυρίλλου Λουκάρεως, τον οποίο κατασυκοφάντησαν και δολοφόνησαν ως ηθικοί αυτουργοί οι Ιησουίτες, πήγε σαν άλλος Ισκαριώτης να συγχαρεί και να συνευδοκήσει με τον σημερινό Ιησουίτη.

Ο ταχθείς να ποιμαίνει την μάνδρα του Χριστού, πήγε και στάθηκε δίπλα στον αρχι-Ουνίτη, θαρρείς για να γίνει και αυτός προβατόσχημος λύκος. Όλοι ξέρουμε πως η Ουνία είναι ο κλάδος των παπικών που μασκαρεύονται για να πλανήσουν Ορθοδόξους. Κτίζουν ναούς «βυζαντινούς», φοράνε άμφια ίδια με των Ελληνορθοδόξων, ψάλλουν στα ελληνικά κατά το δικό μας τυπικό, μεταδίδουν «σώμα και αίμα», αλλά μνημονεύουν τον Πάπα. Παίζουν αυτό το θέατρο για να παρασύρουν όσο γίνεται περισσότερους Ορθοδόξους. Έτσι εκλατινίσθηκαν σταδιακά οι Ορθόδοξοι της Κάτω Ιταλίας – Σικελίας. Με παρόμοιο απατηλό τρόπο, πλήθυναν εσχάτως οι παπικοί σε πρώην κομμουνιστικές χώρες, όπως η Πολωνία, η Τσεχία και η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Ουκρανία και η Λευκορρωσία.

Ποιος κακός δαίμονας οδήγησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε τέτοια προδοσία, παραμονές μάλιστα της Κυριακής της Ορθοδοξίας; Άραγε πλησιάζουν οι ημέρες που θα αποτολμήσει το οικουμενιστικό όραμα της Πανθρησκείας, ξεκινώντας με την διαβόητη ένωση, στην ουσία υποταγή στον Πάπα;

Άδικα χάνει τον καιρό του με τα οικουμενιστικά ταξίδια και τα διαθρησκευτικά συνέδρια. Ο λαός του Θεού έχει την πληροφορία του Αγίου Πνεύματος. Διακρίνει τους ποιμένες από τους λύκους. Η Εκκλησία θα βγάλει νέους Γρηγορίους Παλαμάδες και Μάρκους Ευγενικούς, που θα κατατροπώσουν τους ψεύτες λόγω και έργω. Ο ανάξιος προδότης Βαρθολομαίος και όσοι τον ακολουθούν θα έχουν τα τέλη των υπογραψάντων την ψευδο-ένωση στην ληστρική σύνοδο Φερράρας – Φλωρεντίας (1438-1439).

Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!



Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ...



Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η Ιστορία του χαιρετισμού δια ανατάσεως της χειρός


Ο ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.



Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Π.Ε.Σ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΙΔH


Με το παρόν κείμενο ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θέλει να εκφράσει την απορία του για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά τον χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη, προς τους φιλάθλους της, ύστερα από το γκόλ που πέτυχε εναντίον της Βέροιας.Για τον Πατριωτικό Σύνδεσμο ο χαιρετισμός αυτός είναι Ελληνικός, τον χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες κατά την αρχαιότητα, και τον είχε θεσπίσει και ο Εθνάρχης μας Ιωάννης Μεταξάς το έτος 1936.Τον Ελληνικό αυτόν χαιρετισμό τον είχαν κλέψει οι Ρωμαίοι, αλλά και ο εγκληματίας Ναζιστής Χίτλερ.Εδώ την ευθύνη φέρουν οι άνθρωποι των γραμμάτων, η Ακαδημία Αθηνών και οι αυτοί που γνωρίζουν ιστορία, οι οποίοι έπρεπε να αποκαταστήσουν την αλήθεια για τον χαιρετισμό αυτόν.Βγήκε σύσσωμη η Αριστερά και με πολύ χολή, ζητάει την κεφαλή του Γιώργου Κατίδη.Η επίσημη ΑΕΚ κάλεσε την Τρίτη σε απολογία τον ποδοσφαιριστή και μιλάει για διακοπή συμβολαίου,οι αναρχοάπλυτοι οπαδοί της ORIGINAL ζητάνε την απομάκρυνση του από την ΑΕΚ, αλλά και η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον απέκλεισε για πάντα από τις Εθνικές ομάδες.Οι ψευτοδεξιοί της Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ δεν πήραν ξεκάθαρη θέση, για να μην δυσσαρεστήσουν και χάσουν ψήφους από τους αριστερούς.Είναι αυτοί οι παραπάνω που επέτρεψαν στην αριστερά να αλλωνίζει από το 1974 μέχρι και σήμερα.Όλοι οι παραπάνω που αναφέραμε, και ειδικά η ΕΠΟ αποφάσισαν να τιμωρήσουν ένα παιδί 19 ετών, παρόλο που ζήτησε συγνώμη,απόφαση που ίσως οδηγήσει, και στη μη συνέχιση της καριέρας του, και έτσι το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα χάσει έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή.Αλήθεια κύριοι της ΕΠΟ και της ΑΕΚ, εάν ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποιούσε τον κομμουνιστικό χαιρεστισμό ( υψώνοντας την αριστερή γροθιά), εξυμνούσε τον Στάλιν, τον Λένιν, τον Μαο, τους Αμερικανούς, Εγγλέζους και Ισραηλινούς αρχιδολοφόνους θα κάνατε το ίδιο;Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δηλώνει την συμπαράσταση και την συμπάθεια προς το πρόσωπο του Γιώργου Κατίδη,και δηλώνει πως όταν θα σχηματιστεί Ελληνική κυβέρνηση θα αποκαταστήσει και τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον Ελληνικό αυτόν χαιρετισμό.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη συμπλήρωση 58 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. στην Κύπρο μας, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος (πλατεία Λαού) στη Λάρισα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν της προτομής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. και της Αντιστασιακής Οργανώσεως Χ, Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Λ.Ε.Κ. Λαρίσης, κ. Βενιζέλος Ηλίας, Ταξίαρχος ε.α., ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους πατριωτικών συλλόγων. Στη συνέχεια θα υπάρξει Προσκλητήριο Νεκρών, κατάθεση στεφάνων και πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως για τη συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου μας, τόσο από τους αποικιοκράτες Βρετανούς, όσο και από τον Αττίλα. Συγχρόνως θα δοθεί κι ένα μήνυμα προς το κράτος των Αθηνών ενάντια στην εθνική υποτέλεια που επιδεικνύουν οι κρατούντες σε ότι αφορά τα εθνικά μας θέματα. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα παραστεί και συγγενής του Γεωργίου Γρίβα ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Καλούνται άπαντες οι εθνικιστές και πατριώτες να πλαισιώσουν την εκδήλωση. ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Την εκδήλωση στηρίζουν οι εξής ακομμάτιστες πατριωτικές οργανώσεις:

ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "Ο ΠΥΡΡΟΣ"

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ


Λεωφορείο από θεσσαλονίκη για Λάρισα: τηλέφωνο 6930305959

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, μέσω του παρόντος δελτίου Τύπου, εκφράζει τη συμπαράστασή του προς το μαχητικό σωματείο της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, τα γραφεία του οποίου εδέχθησαν άνανδρη επίθεση τα ξημερώματα της 13ης Μαρτίου. Από τη Λάρισα δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση ότι οι βομβιστικές ενέργειες υποκειμένων που δρούν υπό το σκότος της νυκτός, ούτε τη μαχητικότητα μας μπορούν να κάμψουν, αλλά ούτε να ακυρώσουν τους αγώνες που δίνουμε στους δρόμους για το συμφέρον της Πατρίδος και του Έθνους. Η αλληλεγγύη μας στο αδελφό σωματείο της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας είναι δεδομένη. Ελπίζουμε οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΚΑΤΑ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


\
Με μία αιφνιδιαστική κίνηση μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου προχώρησαν σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου σε μία παράσταση διαμαρτυρίας κατα του βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη και κατά της τρικομματικής-μνημονιακής κυβερνήσεως έξω από το ξενοδοχείο Διόνυσος, όπου η τοπική ΝΟ.Δ.Ε. πραγματοποιούσε εκδήλωση με κύριο ομιλητή το προαναφερθέν στέλεχος. Περίπου 40 εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει καμία ανακοίνωση, ώστε να διατηρηθεί ο αιφνιδιαστικός χαρακτήρας της διαμαρτυρίας, η οποία έλαβε χώρα υπό την παρακολούθηση ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων.

Να σημειωθεί ότι στο χώρο βρέθηκαν και αρκετοί φοιτητές οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το σχέδιο ''ΑΘΗΝΑ'' του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και περίπου 20 άτομα του ακροαριστερού και αναρχικού χώρου που κινήθηκαν στα όρια της γραφικότητας. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα με ευθείες βολές εναντίον του ανθρώπου που πούλησε το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, αφού ο κ. Βορίδης διετέλεσε αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου και στο παρελθόν διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Ζαν Μαρί Λεπέν, για να καταντήσει σήμερα βουλευτής της δεξιάς. Αρκετά στελέχη της τοπικής Ν.Δ. εξέρχοντο του ξενοδοχείου απορημένοι έως και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά φοβισμένοι, αφού αυτή τη φορά απέναντί τους είχαν και τους Έλληνες Εθνικιστές. Παράλληλα αποδοκιμάστηκαν και οι δύο τοπικοί γαλάζιοι βουλευτές, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας. Φυσικά, δεν έλειψε η καταδίκη τόσο του Δ.Ν.Τ., όσο και της Ε.Ε., ενώ στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αναρχοάπλυτους που επί σειρά ετών μας κατηγορούν ως το μακρύ χέρι του συστήματος. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ρίγη συγκινήσεως διαπέρασαν τους παρισταμένους, αλλά και απλούς πολίτες που είχαν σταματήσει να δούνε το τι συμβαίνει, όταν οι εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου, έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ





Τριακόσιοι και πλέον Εθνικιστές και Πατριώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'', ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Η εκδήλωση είχε την πλέρια στήριξη των ακομμάτιστων Συλλόγων της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας, της Πατριωτικής Ορθόδοξης Κίνησης Αλεξανδρουπόλεως, των Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών και του Ιερού Λόχου 2012.

   
 Ενώ σε όλη τη χώρα οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, ο Θεός της Ελλάδος επενέβη ώστε στη Λάρισα να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η εκδήλωση των Εθνικιστών στην οποία παιάνιζαν διαρκώς τα εμβατήρια από τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ενώ οι συγκεντρωμένοι φρόντιζαν διαρκώς να ακούγονται συνθήματα όπως το γνωστό ''Έχω μια αδελφή-κουκλίτσα αληθινή'' και ''Ελληνικά κομμάντα στους Άγιους Σαράντα''.

Ομιλίες υπήρξαν από τον Αντιπρόεδρο της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας, Δημητριάδη Δημήτριο, τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας, Γεώργιο Τσεπίλη, τον Αντιπρόεδρο της Πατριωτικής Ορθόδοξης Κίνησης Αλεξανδρουπόλεως ,Δαγκάκη Δημήτριο,τον εκπρόσωπο των Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών, Κάρολο Γεροβασιλείου, τον εκπρόσωπο του Ιερού Λόχου 2012, Γουλιδάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών Νομού Αχαίας, Σταύρο Γκίνο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'', Μπόρο Οδυσσέα καθώς και από τον εκπρόσωπο του Εθνικού Κόμματος των Βορειοηπειρωτών ''MEGA'', Κολλίλα Μόντη, ο οποίος να σημειωθεί ότι τυγχάνει γαμπρός του υπό των αλβανών φονευθέντος Αριστοτέλη Γκούμα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο Αρχηγός του Βορειοηπειρωτικού Αγώνος, Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Κονίτσης και Δρυινουπόλεως, κ.κ. Ανδρέας, το αδελφό σωματείο του Πατριωτικού Συνδέσμου Μονάχου, η εφημερίδα Στόχος, οι Δεσμοί Ελλήνων και η Εθνική Αλληλεγγύη.
Όλες οι ομιλίες κινήθηκαν γύρω από την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, η οποία φέτος συμπλήρωσε 99 έτη, στο λησμονημένο Πρωτόκολλο της Κερκύρας, στα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και στις συντάξεις του Ο.Γ.Α. που το διεφθαρμένο καθεστώς προτίθεται να παύσει να χορηγεί. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα ζητώντας να σταματήσει ο διαχωρισμός μεταξύ Βορείας Ηπείρου και Ελεύθερης, αφού η Ήπειρος είναι μία, ενιαία και ελληνική. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνον αν προσαρτήσουμε όλα τα εδάφη όπου συναντάται το ελληνικό στοιχείο. Ταυτόχρονα έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον διακονάρη (όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά), Σαλί Μπερίσα, αλλά και στο μειοδοτικό πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών.
Με το πέρας των ομιλιών ένα γαλανόλευκο ποτάμι με εκατοντάδες ελληνικές Σημαίες ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλεως, τραβώντας την προσοχή των περαστικών, ενώ δεν έλειψαν και οι επιδοκιμασίες από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η μεγαλύτερη εθνικιστική πορεία τερμάτισε στο αρχικό σημείο εκκίνησης, στην κεντρική πλατεία, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.






Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ


Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν σήμερα βροντερό παρόν στην εκδήλωση που έγινε στη Λάρισα για την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού ήταν η μεγαλύτερη Εθνικιστική εκδήλωση σε όγκο και σε παλμό που έγινε ποτέ στην Πόλη.Περισσότερες λεπτομέριες,φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο τις επόμενες ώρες!