Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Εκδήλωση για την ΕΟΚΑ



Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Διώξεις εθνικιστών και στα Χανιά

Από http://oex-xania.blogspot.com

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ
Κάποιοι ξεχνάνε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα και προσπαθούν να συνδέσουν όλες τις παραβατικές πράξεις που γίνονται από διάφορους στον τόπο μας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χθες το απόγευμα μέλη του κινήματος μας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το νομοσχέδιο και τις ελληνοποιήσεις χιλιάδων αλλοδαπών, ασκώντας καθόλα νόμιμη πολιτική δράση. Στη Ελλάδα όμως του 2010, φαίνετε ότι έχουμε κόκκινη χούντα και οι ιδέες τελικά διώκονται. Έτσι λοιπόν οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοαριστεριστές που κάθε τόσο σπάνε και καίνε, αποφάσισαν παραβαίνοντας το σύνταγμα και τους νόμους αυτού του κράτους, να μας επιτεθούν στο καφενείο που καθίσαμε στην συνέχεια. 150 άτομα με μπροστάρηδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχικών, με μαχαίρια λοστούς κράνη και κουκούλες έσπασαν το μαγαζί και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τους φίλους του κινήματος μας έχοντας δολοφονικές τάσεις. Οι αρχές που έφτασαν επί τόπου παρακολουθούσαν με απάθεια μπροστά από το κατεστραμμένο μαγαζί τον μαινόμενο όχλο με τα κράνη τις κουκούλες και τα λοστάρια και αντί να συλλάβουν αυτούς, προσήγαγαν τους φίλους της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι κατατέθηκε μήνυση (ψευδή) ότι… οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!


ΑΠΟ ΘΥΜΑ ΘΥΤΗΣ


Η συνταγή δοκιμασμένη. Λασπολογία και ψευδείς μηνύσεις ότι οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν δήθεν με… μαχαίρια σε αριστεριστές στο κέντρο των Χανίων Τρίτη απόγεμα μέσα στον κόσμο! Η αλήθεια είναι ότι με την ανοχή των αρχών αναρχοαριστεριστές επιτέθηκαν με κράνη μαχαίρια και λοστούς σε εθνικιστές, κατάστρεψαν ένα μαγαζί και όλα αυτά στο όνομα της «επανάστασης» τους εναντίον του… φασισμού και του εθνικισμού! Αρκετά σας ανεχτήκαμε ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και να δούμε ποιοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις.


ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Νίκη κατά της κόκκινης τρομοκρατίας, νίκη κατά των σταλινοτσολιάδων του νομού μας επετεύχθη σήμερα. Νόμιζαν ότι θα δουν στα δικαστήρια μια θλιβερή ομαδούλα «ακροδεξιών» ασπόνδυλων όπως συνηθίζουν να λένε, που θα έμπαιναν να δικαστούν σαν τα πρόβατα που τα πάνε στη σφαγή. Αντίθετα η παρουσία των εθνικιστών έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μας ότι σκευωρία και να κατασκευάσουν. Με δυναμική παρουσία εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, με πολυμελή δικηγορική εκπροσώπηση που έκανε τους… φασιστοφάγους να μην ξέρουν τι λένε. Η συνέχεια την Τρίτη με την αναμενόμενη αθώωση των συναγωνιστών μας. Και φυσικά στην συνέχεια θα μας δουν και από την άλλη όταν θα καθίσουν οι… «καθωσπρέπει» αριστερούληδες και οι συνοδοιπόροι τους αναρχοπρεζάκηδες στο σκαμνί κατηγορούμενοι για ένα σωρό αδικήματα. Είναι ώρα να τους κοπεί ο αέρας και να μάθουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύσκολος αντίπαλος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Για τη συγκέντρωση των πατριωτών έξω απο τη βουλή κατα την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια

Παρά το εργάσιμο της ημέρας, αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Συνδέσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, έξω από τη βουλή την ώρα που συζητιόταν μέσα το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Στη συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος Ελλήνων και πατριωτικών φορέων.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί αποφάσισαν πλέον να παραχωρήσουν την Ελλάδα, σε κάθε Αφρικανό και Ασιάτη που παράνομα εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια. Χαρίζοντας του την ιθαγένεια, κάνουν κάθε κακοποιό, τριτοκοσμικό και φορέα αντιλήψεων και ηθών ξένων προς την ελληνική παιδεία, ίσο και όμοιο με όλους τους Έλληνες των οποίοι οι πρόγονοι στην κυριολεξία μάτωσαν για να ελευθερώσουν και να δημιουργήσουν σε αυτόν τον τόπο. Τα αποτελέσματα της λαθρομεταναστευσης ήδη τα νιώθει ο Ελληνας στην καθημερινότητα του. Εγκληματικότητα, ανεργία, χαμηλά μεροκάματα, ξεχασμένες ασθένειες, υποβάθμιση περιοχών. Σε όλη αυτή την εικόνα συνυπεύθυνος είναι όμως και ο ελληνικός λαός. Γιατί επέλεξε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έφερε αυτό το καταπτυστο νομοσχέδιο και γιατί δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Η στάση της ΝΔ αναμενόμενη. Φοβούμενη τους χαρακτηρισμούς και έχοντας απωλέσει εδώ και χρόνια την όποια ιδεολογική της σχέση με τις αξίες του ελληνισμού επέλεξε να καταψηφίσει και να πεί ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο όταν(!) βγει κυβέρνηση. Η ροζ αριστερά φυσικά και υπερψήφισε το νομοσχέδιο ως ένθερμη υποστηρίκτρια του διεθνισμού που ισοπεδώνει την παραδοσιακή έννοια του έθνους-κράτους, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών αν και η γραμμή του είναι υπέρ των αλλοδαπών.
Η μεγάλη απογοήτευση όμως προέρχεται από το κόμμα του ΛΑΟΣ που δεν υποστήριξε τις κινητοποιήσεις που έγιναν αλλά αντίθετα μάλιστα καταδίκασε μέσω του ίδιου του προέδρου, τις αποδοκιμασίες του πλήθους στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Παγκαλο όταν αυτός εισερχόταν στο κτίριο της βουλής. Αλήθεια για κάποιον που είναι υπεύθυνος για τη νύχτα των Ιμίων και την παράδοση του Οτσαλάν τι αρμόζει? Χειροκροτήματα και επευφημίες? Μπορεί τώρα ο λαλίστατος κ. Γεωργίαδης που δήλωνε ότι το κόμμα του θα διοργάνωνε μεγαλειώδες συλλαλητήριο να απαντήσει για την απουσία του επίσημου κόμματος του από αυτή τη μάχη?
Η πατρίδα εισέρχεται σε μία σκοτεινή και δύσκολη περίοδο. Η Ελλάδα δεν χάθηκε όσο υπάρχει κι ένας μόνο Έλληνας που εμφορείται από τα εθνικά ιδανικά και μάχεται για αυτά.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Κάλεσμα εθνικής αντίστασης

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

και

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ και δικαιοσύνη

Διαβάστε και αηδιάστε!

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, απλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν το παρακάτω ΦΕΚ είχε βγει επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας…
Καλή σας διασκέδαση…
.

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 100
16 Φεβρουαρίου 2010
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων,
αποφασίζουμε:

Χαρίζεται:
1 .Το υπόλοιπο της ποινής του Καρακωνσταντή Μιχαήλ του Στέργιου, που του έχει επιβληθεί με την απόφαση αριθμός 47655/14−9−2007 του Τριμελούς Πλημμελειο− δικείου Αθηνών σε ποινή καθείρξεως είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 154.937 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δέκα (10) έτη που εκδόθηκε κατά προσαρμογή της υπ’ αριθ. 33/1995 απόφασης του Κακουργιοδικείου Παλέρμο Ιταλίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 300.000.000 λιρετών Ιταλίας και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αίρονται:
1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΓΑΛΕΡΑΚΗ Θεοδοσίου του Σπυρίδωνα με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 901/6−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Κρήτης, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και ενός (1) μηνός για κατοχή, πώληση ινδικής κάνναβης, κατοχή πυρομαχικών β) 140/9−2−1979 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών για αγορά, πώληση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών γ) 87/7− 2−1977 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και δ) 858/23−4−1973 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) ημερών μετατραπείσα για παράβαση υγειονομικού κανονισμού προκειμένου να διοριστεί στην Δήμο Ρεθύμνης.
4. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημητρίου του Ιωάννη με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 203/17−4−1989 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, Χ.Π. 100.000 δρχ., μετατραπείσα για πώληση κοκαΐνης από τοξικομανή β) 7777/24−6−1992 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 1729/87 (περί ναρκωτικών) γ) 281/4−5−1992 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών μετατραπείσα για διάθεση ναρκωτικών ουσιών από τοξικομανή και δ) 2721/6−10−1988 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα, Σ.Π.Δ. για έξη (6) μήνες για παράβαση Ν.5422/1932, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.
7. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ Σάββα του Λεωνίδα με την απόφαση αριθμ. 22SKT 2JS 99/94/29−10−1994 του Πρωτοδικείου KREFELD, σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για από κοινού παράνομη εισαγωγή κατά συρροή με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε μικροποσότητες, κατά συρροή με οδήγηση χωρίς άδεια, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.
8. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΚΥΠΡΙΩΤΗ Παναγιώτη του Σπυρίδωνος με την απόφαση αριθμ.25−26/10−1−2006 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης έξη (6) μηνών με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως και απάτη σε βάρος του Δημοσίου, προκειμένου να δύναται να επαναλειτουργήσει το φαρμακείο του στη Γαστούνη Ηλείας.
9. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ Ιωάννη του Ρούσσου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 2378/13−10−1995 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών μετατραπείσα για κλοπή και β) 687/26−1−1993 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών μετατραπείσα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 Π.Κ.), προκειμένου να προσληφθεί ως χειριστής μηχανημάτων στο Δήμο Ακρωτηρίου Χανίων, στο Δημόσιο, Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ.
10. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ Χαράλαμπου του Νικολάου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 1461/28−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού και β) 1462/28−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού. Οι ανωτέρω συγχωνεύτηκαν στην υπ’ αρ. 1462Α/28−9−1993 συγχωνευτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σε ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών μετατραπείσα, προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την ανανέωση της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης− Αποχέτευσης Αργοστολίου.
11. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΜΕΜΑΚΗ Χαράλαμπου του Εμμανουήλ με την απόφαση αριθμ. 44/24−2−2000 του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και δέκα (10) μηνών με πενταετή αναστολή και Σ.Π.Δ. για τρία (3) έτη για ζωοκλοπή από κοινού, παράνομη κατοχή φυσιγγίων, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του ή την πρόσληψη του σε Ο.Τ.Α.
12. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Χαράλαμπου του Χρήστου με την απόφαση αριθμ. 97/30−6−1994 του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών με τριετή αναστολή για λιποταξία στο εσωτερικό, προκειμένου να ανακτήσει τα πολιτικά του δικαιώματα και να αποκτήσει δίπλωμα θερμικού μηχανήματος.
13. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες της ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ Μπριγκίττας το γένος Μ. ΛΕΒΗ με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 120158/22− 10−2003 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης έξη (6) μηνών μετατραπείσα γιαπαράβαση αγορανομικού κώδικα β) 17999/24−2−2003 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για παράβαση αγορανομικού κώδικα γ) 91066/20−9−1994 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών μετατραπείσα για παράβαση Ν. 614/77 και δ) 42793/10−3−1987 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών μετατραπείσα, Χ.Π. 10.000 δρχ. για παράβαση Ν.Δ. 9/35, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και των Εταιρειών "ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε." και "ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΗΣ Ανώνυμη−Εμπορική−Τεχνική − Εκπαιδευτική και Ναυτιλιακή Εταιρεία" που αυτή εκπροσωπεί σε διαγωνισμούς του Δημοσίουκαι για την ίδρυση από την ίδια Εταιρείας υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τις κάθε είδους έννομες συνέπειες αυτών.
14. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΠΑΠΑΔΑΚΗ Μαρίνου του Γεωργίου με την απόφαση αριθμ. 31/27−2−2003 του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και τεσσάρων (4) μηνών με τριετή αναστολή για κατοχή, αγορά αποθήκευση και χρήση ναρκωτικών με ελαφρυντικά, προκειμένου να διορισθεί στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης στον τομέα καθαριότητας.
16. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΠΕΤΣΙΤΗ Δημητρίου του Γεωργίου με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 86/11−1−1996 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών μετατραπείσα για απάτη κατ’ εξακολούθηση β) 1415/15−5−1995 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνώνμετατραπείσα για απόπειρα κλοπής. Οι ανωτέρω ομού με την 10158/95 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης συγχωνεύθησαν στην υπ’ αριθμ. 2840/14−8−1998 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών και δέκα (10) ημερών, προκειμένου να αποκτήσει ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου.
17. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του ΣΤΑΜΕΛΟΥ Κωνσταντίνου του Βασιλείου με την απόφαση αρ.371/15−3−2001 του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα ληστείας από κοινού, προκειμένου να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.
18. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του TARUSHA (ΤΑΡΟΥΣΙΑ)ARJIR (ΑΡΓΥΡΗ) του JORCAO(ΓΕΩΡΓΑΚΗ) με την απόφαση αριθμ. 506/17− 11−2000 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γαστούνης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, μετατραπείσα Χ.Π. 50.000 δρχ. για παράβαση άρθρου 3 παρ. 6, 9 και περ. β του Ν.2168/93, προκειμένου να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια και να δύναται να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς εργολαβίαςδημοσίων έργων.
21. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της ΧΑΤΖΑΚΟΥ Μαρίας του Κωνσταντίνου με την απόφαση αριθμ. 8544/6−2−2006 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση άρθρου 30 Αγορανομικού κώδικα, προκειμένου να μην υφίσταται κώλυμα για την συμμετοχή της Εταιρείας "ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε." της οποίας τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. σε διαγωνισμούς για την προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων.
22. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ Χρήστου του Ευθυμίου με τις αποφάσεις υπ’ αριθμ.: α) 8751/14−2−1986 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών μετατραπείσα για κλοπή από κοινού και β) 62933/30−9−1994 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης ενός (1) μηνός μετατραπείσα για κλοπή, προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια εργασίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. [...]

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ


πηγή: http://gianniotis.blogspot.com

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Επιστολή στο Γιώργο.

Γιώργο γειά σου,

Πήρα το θάρρος να σου γράψω επειδή δεν μπορώ να σε συναντήσω στο δρόμο όπως εκείνος ο κυριούλης τις προάλλες. Βλέπεις οι δρόμοι μας ποτέ δεν συναντήθηκαν και ούτε πρόκειται. Ελπίζω να καταλαβαίνεις δεν έχω χρόνο για να έρθω να σε βρώ. Δεν προλαβαίνω Γιώργο τελευταία. Στην πρώτη μου δουλειά μας έκαναν μείωση των ωρών εργασίας απ΄το Νοέμβριο. Αναγκάστικα να βρώ και δεύτερη δουλειά στο supermarket στη γειτονιά 3ώρες καθημερινά. Τελευταία δουλεύω και ταχυμεταφορέας σε φαγάδικο εδώ πιο κάτω. Βλέπεις δεν άκουσα τη γυναίκα μου που επέμενε ότι το 2ο παιδί είναι πολυτέλεια.

Γιώργο επειδή ξέρω ότι κουράζεσαι στα ταξίδια σου, (τόσα που κάνεις για μας) να ξέρεις συμπάσχω. Γι’ αυτό θέλω να σου δώσω και κάτι από μένα κάτι να βοηθήσω, ένα μισθό 13ο – 14ο διάλεξε και πάρε. Και αν θέλει και η Αγγέλα να βοηθηθεί εδώ είμαι εγώ… άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ μπορεί η Hochtief, o Σκαραμαγκάς, τα στραβά υποβρύχια, οι 4 γενιές Leopard τα Lidl, Aldi, Media Markt, τα Γερμανικά αυτοκίνητα και τόσα άλλα να είναι λίγα αλλά να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ Γιώργο μου. Μη πάνε χαμένοι οι κόποι μας, και πάνω απ’ όλα των Φουκαράδων Γερμανών.

Να μη σε κουράζω Γιώργο μου είναι και το jet lag από τα πολλά ταξίδια, δεν το’χω πάθει αλλά πρέπει να κάνει βαρύ κεφάλι. Σου στέλνω χαιρετίσματα και θέτω τα έσοδα από τον καθημερινό μου μόχθο στη διάθεσή σου. Αν χρειαστείς και κάτι άλλο μη διστάσεις να μου το ζητήσεις. Θα είμαι εδώ για σένα για ότι χρειαστείς.

Ειλικρινά δικός σου.

Το …συνεταιράκι σου στην τσέπη μου.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Το πείραμα της Ελλάδας για την οικονομία και η νέας μορφής τρομοκρατία των media

Είναι γεγονός πως στην εποχή της πληροφορίας και της ψηφιακής πραγματικότητας, η υπερβολική πληροφόρηση γίνεται παραπληροφόρηση. Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε ανήμποροι να αντιδράσουμε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια των λεγόμενων διεθνών κέντρων εξουσίας να πλήξουν την παγκόσμια οικονομία με όχημα το Ελληνικό δημόσιο χρέος. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η παγκόσμια κοινή γνώμη βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από ειδήσεις αναφορικά με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.Πλέον οτιδήποτε «προέρχεται» από Ελλάδα τίθεται στο μικροσκόπιο.

Ενδεικτικά παραθέτουμε το μικρό απόσπασμα που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2009 «η CIA ουσιαστικά ετοιμάζει έναν νέο, τύπου 1967, πραξικόπημα στην Ελλάδα με σκοπό την πτώση μίας μη φιλικά διακείμενης προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ελληνικής κυβέρνησης»[1]

Και το συγκρίνουμε με το πιο πρόσφατο : «Εάν η Ελλάδα φύγει από την Ε.Ε, «το νέο ανεξάρτητο νόμισμά της (δηλαδή η δραχμή), θα καταρρεύσει, τα επιτόκιά της θα εκτοξευτούν, θα της είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος και πράγματι θα χρεοκοπήσει, όπως έχει γίνει συχνά στο παρελθόν. Θα ξαναγίνει μια χρεοκοπημένη χώρα –και ένα στρατιωτικό πραξικόπημα θα είναι πολύ πιθανό για να αντιμετωπιστεί η κρίση. » [2]

Αντικειμενικός στόχος να κάμψουν την οποιαδήποτε θετική αντίδραση των αγορών και να αποτρέψουν κάθε επιχειρηματική προσπάθεια σε αδύναμες και ευμετάβλητες οικονομίες αρχικά, όπως η Ισλανδία, Ιρλανδία, Ελλάδα και στη συνέχεια να «υποδουλώσουν» τους λαούς με υπέρογκα χρηματικά δάνεια. «Η Ελλάδα ήδη πληρώνει 2% παραπάνω τόκο για το χρέος της από ότι η Γερμανία. Με άλλα λόγια, σε συνολικό χρέος 270 δισεκατομμύρια ευρώ, η Ελλάδα θα πληρώνει 5 δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω τόκο, από τη Γερμανία.» [3]

Τα κίνητρα είναι λίγο έως πολύ γνωστά :
1)χρεοκοπία των κρατών ώστε να προχωρήσουν στην παγκόσμια κυβέρνηση των πολυεθνικών.
2)εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας ώστε η πελατεία της να στραφεί στις Αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων πολυεθνικές.
3)μείωση του κόστους εργασίας και κατάργηση βασικών δικαιωμάτων του πολίτη και του εργαζομένου.[4]

Σε άλλες χώρες όπως η φτωχή αλλά τρίτη στον κόσμο στην παραγωγή ουρανίου χώρα του Νίγηρα εφαρμόζουν την γνωστή μεθοδολογία της δια των όπλων ανατροπής των πολιτευμάτων και ηγετών που τολμούν να σηκώσουν κεφάλι και να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. [5] Ακόμα και την Αργεντινή μια από τις πλουσιότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής και χώρα μοντέλο του νεοφιλελευθερισμού ώθησαν σταδιακά στη χρεοκοπία, με αποτέλεσμα την στάση πληρωμών το 2001. Φήμες ακόμα και για το DUBAI με τα τεράστια αποθέματα και κοιτάσματα πετρελαίου επιστράτευσαν οι διεθνείς συνομοσιωλόγοι για να πλήξουν την οικονομία του αλλά και τις άλλες οικονομίες της Μέσης Ανατολής που χρησιμοποιούν το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με αποτέλεσμα τον βίαιο κλυδωνισμό των χρηματιστηρίων της Άπω Ανατολής τον περασμένο Νοέμβριο.

Συνήγοροι στην προσπάθεια και οι γνωστοί πλουτοδημοκράτες του τόπου: «Πρόσφατα, η ελληνική κυβέρνηση είχε την ιδέα να χαρτογραφηθούν οι καταθέσεις στην ελληνική επικράτεια και να υποχρεωθεί ο κάθε πολίτης να καταθέσει «πόθεν έσχες» για να δικαιολογήσει τις καταθέσεις αυτές. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό και πολλά άλλα να αποσυρθούν από τις τράπεζες και να μπουν σε θυρίδες. Η κυβέρνηση από τότε δεν έχει αναφερθεί ξανά στο θέμα.»[6]

«Η Ελλάδα είναι πλέον το κράτος πιλότος, μέσω του οποίου θα αλλάξουν σε όλη την Ευρώπη και τον ανεπτυγμένο Δυτικό κόσμο οι εργασιακές σχέσεις, θα καταργηθούν τα όποια εργασιακά δικαιώματα, θα μειωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, θα αυξηθούν τα χρόνια εργασίας, θα συρρικνωθεί το κράτος πρόνοιας και δικαίου, θα εκχωρηθούν κυριαρχικά διακονήματα, θα καταστρατηγηθεί το Σύνταγμα αναφορικά με ελευθερίες του ατόμου, αλλά και σε θέματα ισονομίας, θα ιδιωτικοποιηθούν τα σώματα ασφαλείας, η παιδεία, η ασφάλιση, οι οργανισμοί κοινής ωφελείας (ενέργεια, νερό κ.α), η περίθαλψη και όλα αυτά θα γίνουν με την δική μας συναίνεση (για την οποία γίνεται πολύς λόγος) και φυσικά προς όφελος της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.» [4]

Εν κατακλείδι, Δεν είμαστε ο πρώτος αλλά ούτε και τελευταίος λαός ο οποίος καταδυναστεύεται κατ΄αυτό τον τρόπο, είμαστε όμως ένα από τα λίγα Εθνικά Κράτη που μπορούν να αντιδράσουν, γι’ αυτό και τιτλοφορούμε το άρθρο μας «Το πείραμα της Ελλάδας»

[1] Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr 07-01-2009
[2] Will Hutton, The Observer, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010
[3] http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,665679,00.html
[4] http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4210 Δευ Φεβ 15, 2010, ΕΛΛΑΣ- ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
[5] http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133925 Νίγηρας: Στρατιωτικό πραξικόπημα, 18 Φεβρουαρίου 2010
[6] http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=25140 Γιώργος Καισάριος , 14 Δεκ.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο και ο μεγάλος αδελφός

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να κλείσει τις τρύπες του δημοσίου χρέους, ενός χρέους που δημιούργησαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης με την λεηλασία και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, δέχεται τον έλεγχο και την επιβολή μέτρων που εκπονούνται από ξένα κέντρα αποφάσεων. Παραμένοντας απλοί εντολοδόχοι και διαχειριστές της εξουσίας, οι κυβερνώντες, επιβάλλουν νέα φορολογικά μέτρα με πρόσχημα μάλιστα τον κίνδυνο μείωσης της εθνικής κυριαρχίας όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Μέτρα που φυσικά θα αναλάβει να εκπληρώσει πάλι ο απλός Έλληνας φορολογούμενος και όχι οι πλουτοκράτες. Λαμβάνονται κρισιμότατες αποφάσεις που υποθηκεύουν το ήδη δυσοίωνο μέλλον του ελληνικού λαού. Ενός λαού συνυπεύθυνου της καταστάσεως που υπάρχει, βυθισμένου στα προβλήματα που του έχουν δημιουργήσει και χωρίς κριτική ικανότητα να αντιληφθεί ότι τα νέα οικονομικά δεσμά που θα του φορέσουν δε θα πλήξουν μόνο την τσέπη του αλλά μακροπρόθεσμα την ίδια του την ελευθερία. Ψιλά γράμματα για ένα λαό που έχει σαν πρώτο του θέμα το "εθνικό" διαζύγιο που εξελίσσεται στις τηλεοράσεις.

Έτσι στην ανακοίνωση των νέων φορολογικών μέτρων της κυβέρνησης όλοι στάθηκαν στο θέμα των αποδείξεων, στο ποιες μετράνε και ποιες όχι και πόσο θα είναι το όριο για το αφορολόγητο ανάλογα με την τάξη του εισοδήματος. Ο αρμόδιος υπουργός εξήγγειλε όμως και ένα ακόμη μέτρο. Παράνομες θα θεωρούνται οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 1500 ευρώ μας είπε ο Παπακωνσταντίνου. Από 1-1-2011 θα γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και δίγραμμες επιταγές.

Οι πρώτες άμεσες επισημάνσεις που ακούστηκαν έχουν να κάνουν με ενστάσεις όπως ότι δεν έχουν όλοι κάρτες, ότι κάποιοι δεν μπορούν να εκδώσουν κάρτα διότι λόγω οφειλών είναι στις μαύρες λίστες των τραπεζών και ότι έτσι στην αγορά θα λιγοστέψει το ήδη δυσεύρετο ρευστό χρήμα. Από την άλλη πλευρά οι φωνές υποστήριξης ισχυρίζονται ότι έτσι θα χτυπηθεί το λεγόμενο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος και η φοροδιαφυγή.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη πτυχή αυτού του ζητήματος που δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή και αφορά το θέμα των καρτών και της ηλεκτρονικής καταγραφής των αγορών. Στα πλαίσια των πλεονεκτημάτων που εμφανίζει όπως λένε οι υποστηρικτές του μέτρου αυτού θα μπορούσε να προταθεί η επέκταση των αγορών με κάρτες για όλα τα είδη και προϊόντα όσο χαμηλού κόστους και αν είναι. Πλέον η τεχνολογία μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία ενός τέτοιου συστήματος. Θα μπορούσαν όλες οι επιχειρήσεις να λειτουργούν με τερματικά καρτών και όχι με ρευστό. Άλλωστε θα πουν οι υποστηρικτές έτσι θα μειωθεί και η εγκληματικότητα (που το σύστημα είναι ανίκανο να αντιμετωπίσει ή επίτηδες αφήνει ανεξέλεγκτη?). Τι θα κλέψει ένας ληστής όταν όλες οι συναλλαγές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω καρτών? Έτσι όλες οι αγορές από ένα κουτί καραμέλες ή ένα πακέτο τσιγάρα από το περίπτερο, τα καθημερινά ψώνια ενός νοικοκυριού, τα είδη ένδυσης και υπόδησης από τα εμπορικά καταστήματα μέχρι και η πληρωμή παροχής υπηρεσιών σε αντίστοιχους ειδικότητες (π.χ τεχνικούς, γιατρούς, δικηγόρους κ.α) μπορεί να γίνει με κάρτες. Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που τα τερματικά καρτών μπορούν να είναι και φορητά.



Και εδώ ακριβώς εμφανίζεται η έννοια του μεγάλου αδερφού, του προφητικού συγγραφέα όπως φαίνεται Τζορτζ Όργουελ. Η ευρεία χρήση ενός τέτοιου συστήματος συναλλαγών με κάρτες απαιτεί την μηχανογράφηση και κωδικοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών που ήδη υπάρχει σε υψηλό ποσόστο (barcode). Η ελευθερία και τα προσωπικά δεδομένα του ατόμου πλήττονται όμως έτσι διότι αγορές προϊόντων και χρήση υπηρεσιών θα καταχωρούνται σε κάποιο κεντρικό σύστημα που θα είναι προσβάσιμο σε ορισμένα άτομα που θα το χειρίζονται. Έτσι η αγορά ενός ειδικού φαρμάκου θα συνεπάγεται ότι ο αγοραστής ή κάποιο οικείο του πρόσωπο πάσχει από κάποια συγκεκριμένη ασθένεια. Αυτή η πληροφορία που είναι γνωστό ως ιατρικό απόρρητο και ήταν ανάμεσα μόνο στον ασθενή και τον γιατρό του, τώρα θα είναι προσβάσιμη και σε αυτούς που θα χειρίζονται το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών με κάρτες.

Το θέμα όμως αφορά κυρίως τις πολιτικές ελευθερίες και πεποιθήσεις. Με τον ίδιο τρόπο θα καταχωρούνται οι αγορές των εφημερίδων, των περιοδικών και των βιβλίων. Και φυσικά το σύστημα δε το ενδιαφέρει να μάθει από την εφημερίδα που αγοράζει κάποιος τις οπαδικές του προτιμήσεις αλλά τις πολιτικές. Η αγορά μίας εθνικιστικής-πατριωτικής εφημερίδας, ενός βιβλίου με αντισιωνιστικό - αντιπαγκοσμιοποιητικό περιεχόμενο κατευθείαν θα κατατάσσει τον αγοραστή σε μία ομάδα ανθρώπων "επικίνδυνων" για το σύστημα. Το φακέλωμα θα γίνεται με πλάγιο τρόπο χάριν της πάταξης της φοροδιαφυγής η οποία άλλωστε έχει αναγορευθεί σε πατριωτικό καθήκον από τον πρωθυπουργό. Ήδη οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος (αναρχοαριστεροί) με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που προκαλούν στις διαμαρτυρίες τους έχουν αποτελέσει την πρόφαση για να πληθύνουν οι κάμερες παρακολούθησης στα αστικά κέντρα. Λες και οι κάμερες θα αποτρέψουν τον εγκληματία ή τον βάνδαλο να κλέψει ή να τα σπάσει. Βάζει μία κουκούλα, αλλάζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και η κάμερα απλά θα καταγράψει τα γεγονότα. Οι κάμερες δεν σταματούν τους εγκληματίες ή τους βανδάλους, οι κάμερες όπως και η επιβολή των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι για να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς εχθρούς του συστήματος, αυτούς που αντιδρούν στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης, που αντιστέκονται στη βαβελοποίηση της κοινωνίας, που προτάσσουν ως κώδικα ζωής την τιμή, την πίστη και την παράδοση, τους εθνικιστές.

Το σύστημα δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που έχει το ίδιο δημιουργήσει θα περισφίξει τον κλοιό στις φωνές της αλήθειας και της αντίστασης. Πάντοτε βέβαια όλες οι ενέργειες του γίνονται με ένα "δημοκρατικό" μανδύα, ο οποίος κρύβει με έντεχνο τρόπο την πλήρη στρέβλωση των εννοιών και της πραγματικότητας, δήθεν για να υπηρετήσουν τον "κυρίαρχο" λαό.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία η εκδήλωση για την ιθαγένεια

Όσοι Έλληνες, στην ψυχή και στο αίμα, που παρευρέθηκαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ανθρώπους γνώστες του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και ταυτόχρονα αγωνιστές των εθνικών ιδανικών. Ενημερώθηκαν για όλες τις πτυχές του προβλήματος και τους κινδύνους που επιφέρει το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βασιλειάδης, πρόεδρος της επιτροπής ληστευθέντων, αναφέρθηκε με στοιχεία στην αναποτελεσματικότητα όλων των υπουργών και των δύο κομμάτων, που έχουν διετελέσει πολιτικοί προϊστάμενοι της αστυνομίας, και της διαλύσεως που έχουν φέρει στο αστυνομικό σώμα. Κατέδειξε την έλλειψη σχεδίου και οργανώσεως για την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την έλλειψη εκπαίδευσης των αστυνομικών. Συνέχισε, πάντοτε με παράθεση επίσημων στοιχείων, για την υψηλή συμμετοχή των λαθρομεταναστών στους δείκτες της εγκληματικότητας, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να κρυφτούν τα πραγματικά μεγέθη.

Έπειτα ο κ. Χατζάρας, δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στους μηχανισμούς προώθησης των λαθρομεταναστών στη χώρα μας και ποια παγκόσμια γεωπολιτικά συμφέροντα εξυπηρετούν. Τόνισε τον κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού σώματος και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία από την βιομηχανία ελληνοποιήσεων που ουσιαστικά είναι το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση. Σημείωσε ότι η οικονομική χρέωση της Ελλάδος από γνωστούς διεθνείς τραπεζίτες είναι και αυτό μέρος του σχεδίου μαζί με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που έχουν σαν σκοπό την αλλαγή-αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με αλλόφυλους πληθυσμούς.

Τέλος ο εκδότης του Στόχου, συναγωνιστής Χατζηπαρασκευάς, τόνισε πως το νομοσχέδιο αυτό είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα το έθνος γιατί ακριβώς αυτό υποσκάπτει την ίδια την μελλοντική ύπαρξη των Ελλήνων. Όπως είπε σκοπός δεν είναι η αλλαγή ή αλλοίωση του πληθυσμού αλλά ουσιαστικά η εξαφάνιση των Ελλήνων. Κάλεσε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε δράση και εγρήγορση ώστε αυτό το νομοσχέδιο να μην περάσει.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Παπαδημόπουλος καθώς και μέλη του πυρήνα Χρυσής Αυγής από το Βόλο.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα αφρικανικά κράτη που δεν σέβονται την "διαφορετικότητα"

Το 1985 η Νιγηρία προέβει σε απέλαση ένος εκατομμυρίου μεταναστών, κυρίως Γκανέζων. Οι έλεγχοι των συνόρων έχουν εντατικοποιηθεί για να αποτρέψουν την είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα τους.

Ο τότε υπουργός εσωτερικών επίσης ανακοίνωσε μέτρα που θα αποτελέσουν το νομοθετικό πλαίσιο εργασίας των ξένων στη χώρα. Δεν μπορούν να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εάν υπάρχουν Νιγηριανοί με τα ίδια προσόντα, και οι άδειες παραμονής όσων τις κατέχουν δεν θα ανανεωθούν αυτομάτως. Το υπουργείο απασχόλησης της χώρας εκτιμά πως 1.5 εκατομμύριο Νιγηριανοί με τα τυπικά προσόντα παραμένουν άνεργοι. Tον Μάρτιο του 1994 εκδίδεται εκ νέου ανακοίνωση από την υπηρεσία μεταναστών της Νιγηρίας πως με τον Ιούνιο του ιδίου έτους οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν. [1]

Τη χρονιά που μας πέρασε στη Ζιμπάμπουε ο υφυπουργός εσωτερικών της χώρας ξεκινά τεράστια επιχείρηση απέλασης Δυτικο Αφρικανών, συμπεριλαμβανομένων Νιγηριανών.[2]

Η Λιβύη ξεκίνησε απελάσεις λαθρομεταναστών “commenced massive deportation of Nigerians in the last five days” 08/09/2009 [3]

Όλα αυτά συμβαίνουν από το 1985, το 1994, έως σήμερα στη Νιγηρία στην υποσαχάρια Αφρική, στην Λιβύη και τη Ζιμπάμπουε.
Πως δεν το πήρε χαμπάρι ο Σύριζα, ο επίσημος αυτόκλητος προστάτης των λαθρομεταναστών να σπεύσει και εκεί.

[1]"Nigeria to flush out illegal immigrants," The Xinhua General Overseas News, April 1994
[2] Govt to deport illegal immigrants,Sunday News Reporter
[3] http://allafrica.com/stories/200909080571.html

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Εκδήλωση κατά του νομοσχεδίου απόδοσης ιθαγένειας και ψήφου σε αλλοδαπούς

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας (ομιλία) κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και απόδοσης ιθαγένειας. Επίσης θα διατρανωθεί το πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα. Ομιλητές θα είναι η διακεκριμένη καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τζάνη Μαρία, ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου ληστευθέντων πολιτών κ. Βασιλειάδης Βασίλειος, ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY κ. Χατζάρας Σπύρος και ο εκδότης της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ, κ. Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους και δε θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.



Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Κάποιοι έχασαν το μέτρημα.



απο το αστείρευτο σε έμπνευση indy.

"Στο Μαξιμου καλουν οι φασιστες για τα Ιμια για να αποφυγουνε το κεντρο
από @ 10:32μμ, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009"

"ναι ρε το κρατανε μυστικο
από και 10:56μμ, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009"

"από ANTIFASISTAS 5:43μμ, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009
TO MONO POY MPOREI NA GINEI EINAI ANTIFASISTIKI SYGENTRWSH STA PROPYLAIA THN IDIA MERA KAI WRA WSTE NA TOUS APAGOREYSOUME ME TON TROPO AYTO NA KANOUN POREIA STHN OMONOIA OPWS LENE KAI NA MEINOUN EKEI STHN SYGENTRWSH POU EXOUN"

"από Billys 8:31μμ, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009
Πολύ καλή η ιδέα του απο πάνω, αλλά θα ναι τόσοι λίγοι που μπορεί να περάσουν μέσα απο τη συγκέντρωση και να μην τους πάρουμε χαμπάρι!! ΧΑΧΑΧ"



πάμε πάλι απο την αρχή με τα κόκκινα μπαλάκια ένα-δύο-τρία.......δέκα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010



Χιλιάδες Ελλήνων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επιτροπής εθνικής μνήμης, έδωσαν το παρόν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο των Αθηνών για να τιμήσουν τους νεκρούς αξιωματικούς της νύχτας των Ιμίων και να δείξουν στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα που δεν ξεχνούν εκείνη την προδοσία. Φέτος υπήρχε ένας ακόμη λόγος, η διαμαρτυρία κατά του εθνοκτόνου νομοσχεδίου απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη χρονιά όμως πέρα από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου υπήρχε και μία ακόμη διαφορά. Υπήρχαν οικογένειες που είχαν έρθει στη συγκέντρωση με τα παιδιά τους, υπήρχαν ηλικιωμένοι, υπήρχαν όλοι αυτοί οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται πλέον ότι η πατρίδα τους καταστρέφεται. Αυτοί που βλέπουν πως οι γειτονιές τους συνεχώς υποβαθμίζονται, αυτοί που χάνουν την εργασία τους εξαιτίας των φτηνών παράνομων αλλοδαπών χεριών, αυτοί που βλέπουν το ήδη χαμηλό επίπεδο της δημοσίας εκπαίδευσης να υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο από την παρουσία πολλών αλλοδαπών μαθητών, αυτοί που περπατούν βιαστικά, με σκυμμένο κεφάλι και το φόβο μήπως πέσουν θύματα κάποιου κακοποιού.

Ο φόβος όμως εξαφανίζεται όταν βλέπουν γύρω τους ψυχωμένους Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες από όλη την ελληνική επικράτεια, από τον Έβρο και την Κρήτη, μέχρι τη μαρτυρική Κύπρο. Γεμίζουν ελπίδα όταν βλέπουν νέους να κρατούν με περηφάνια την ελληνική σημαία. Αυτή ήταν η εικόνα που επικρατούσε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο των Αθηνών, σε ένα κέντρο που είχαν εξαφανιστεί ως δια μαγείας όλοι οι λαθρομετανάστες. Φυσικά κανένα "μεγάλο" τηλεοπτικό κανάλι δεν έδειξε εικόνες.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος αψηφώντας μπλόκα αγροτών (πολλά από τα οποία πέρασε και από μέσα!) συμμετείχε στην εκδήλωση, καταθέτοντας και στεφάνι, με πολλά μέλη από κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με κύρια ευθύνη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με πορεία μέχρι την πλατεία Ομονοίας.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Τόσο απλό να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι.

Νόμος 3808/2009 ΦΕΚ 227Α'/10-12-2009
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'
ΑΡΘΡΟ 5 .
Δωρεάν παραχώρηση κατοικίας απο τον Ο.Ε.Κ σε συνδικαλιστές, θύματα βίας.

... στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), με
αναπηρία τουλάχιστον 67% που προκλήθηκε από εγκληματική επίθεση λόγω της
συνδικαλιστικής τους δράσης, στους οποίους έχει παραχωρηθεί ή πρόκειται να
παραχωρηθεί
εργατική κατοικία ή αγορασμένο διαμέρισμα, είτε προσωρινά είτε οριστικά, η παραχώρηση γίνεται χωρίς επιστροφή του τιμήματος στον Ο.Ε.Κ., κατά παρέκκλιση των διατάξεων...


Θα αρχίσουν τώρα οι καθαρίστριες να βγαίνουν με "καπνισμένα" ματάκια, γάζες και θεικό οξύ στα αμάξια. Μήπως να δώσουν και καμμια Mercedes έτσι για να μη φωνάζει άδικα ο χοντρούλης θυρωρός, περι αυτοκινήτων πολλών χιλιάδων ευρώ?

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τους βάφτισαν κιόλας.. τα ΜΜΕ

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ... μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβούν.
Κάπως έτσι έχουν εδώ τα πράγματα: "Είσαι τεμπέλης, ακάματος, κλέφτης, αστράτευτος, ομοφυλόφιλος, έχεις πατέρα βουλευτή συριζαίο και κλέβεις τράπεζες ή αντιπρόεδρο της βουλής και φτιάχνεις κοκτέϊλ μολότωφ, είσαι αυτόκλητος "προστάτης" των λαθρομεταναστών, και καίς την Ελληνική σημαία, ε τότε ... χωρίς άλλο ... είσαι προοδευτικός και πολύ τυπάκι αδερφέ μου."

Από την άλλη αν δουλεύεις σε δύο δουλειές και δεν έχεις χρόνο για την οικογένειά σου, υπηρέτησες την πατρίδα ως ακρίτας, ανησυχείς για την Ελλάδα μας, αντιδράς για τα σκυλιά που τρώνε τις σάρκες τις, δεν προσκύνησες προδότες πολιτικούς και τολμάς να διαμαρτύρεσαι για τους μετανάστες και να ζητάς δημοψήφισμα ;;;;

E αυτό πάει πολύ, ... ξεπέρασες τα όρια. Είσαι ακροδεξιός. Τέλος.
Τα ΜΜΕ σε βάφτισαν ήδη νεαρέ, και φορτώθηκες και το νόμο της κουκούλας.

Διάλεξε λοιπόν ή μαζί μας ή εναντίον μας.
Σάββατο 30 Ιαν.2010 Πλατεία Ιμίων, Αθήνα.

Πάρε θέση.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΌΧΙ ιθαγένεια και ψήφο... μόνο ΑΠΕΛΑΣΗ!

Ώρα για δράση!

Τώρα ήρθε η ώρα να παρελάσουν οι Εθνικιστές


Με απόφαση του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου, «στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων». Οπως διευκρινίζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, «τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές».

Με απλά λόγια, η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ήταν η τελευταία στην οποία συμμετείχαν άρματα μάχης, τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, αλλά και αρματοφορείς, ή ειδικά ρυμουλκούμενα οχήματα. Αρά στο εξής στις παρελάσεις για τον εορτασμό των εθνικών επετείων δεν θα παρουσιάζονται ούτε τα συστήματα που χρησιμοποιεί το Πυροβολικό, ή οι πύραυλοι που χρησιμοποιούν για την αντιαεροπορική άμυνα οι Ενοπλες Δυνάμεις.
Και κυρίως όσοι πολίτες αρέσκονται στο να παρακολουθούν παρελάσεις δεν θα ξαναδούν από κοντά μαχητικά αεροσκάφη σε χαμηλές πτήσεις, ούτε και ελικόπτερα ή πυροσβεστικά αεροσκάφη να κάνουν διελεύσεις πάνω από τον χώρο όπου βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι πολίτες.
Οι παρελάσεις στο εξής θα γίνουν κυριολεκτικά πεζές, αφού θα συμμετέχουν μόνο πεζοπόρα τμήματα.
Για την απόφασή του αυτή ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Οπως διευκρινίζεται από το Πεντάγωνο, προφανής σκοπός της «απαγόρευσης» στην παρουσία αρμάτων, στρατιωτικών οχημάτων και μαχητικών αεροσκαφών στις παρελάσεις είναι να περιοριστούν τα έξοδα, προκειμένου να επιτευχθεί και ο στόχος για μείωση των λειτουργικών δαπανών στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας κατά 12,1% για το 2010.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η συζήτηση περί ιθαγένειας και ο επαναπατρισμός των “αιγαιατών”

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, έχουν εκφραστεί με πάθος κατά της χορήγησης ιθαγένειας σε μετανάστες. Πόσοι όμως αντιλαμβανόμαστε την πλήρη διάσταση του ζητήματος; Ξαναβγαίνουν μήπως θέματα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας; Πρόσφορο έδαφος κατά την κρίση μας αναμένεται να βρεί το θέμα “επαναπατρισμού” των σλαβομακεδόνων. Τον Ιούνιο του 2003 όπως και στις δεκαετίες 1960 και 1980, έκανε θριαμβευτική επανεμφάνιση η δακρύβρεχτη ιστορία των «συμπαθητικών γερόντων που θέλουν να επιστρέψουν στις περιοχές που γεννήθηκαν».

Πρωτοστάτης για άλλη μια φορά η γνωστή κατάπτυστη συγγραφική ομάδα του Ιού της Ελευθεροτυπίας. Έγραφε το 2002 χαρακτηριστικά «Το σύνθημα της μεταπολίτευσης για την επιστροφή των πολιτικών προσφύγων εξακολουθεί να ισχύει για εκείνους που στερήθηκαν την ελληνική ιθαγένεια» «Μισό αιώνα μετά τη λήξη του εμφυλίου, ο πολιτικός κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας συναινεί σχεδόν ομόφωνα στην επούλωση αυτής της τελευταίας πληγής.» Έκπληκτοι διαπιστώνουμε πως ο πρόγονος του Γ.Α.Π. ή GAP=κενο, το 1982 είχε αρνηθεί το επαναπατρισμό τους “ως μη Έλληνες το γένος”. http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020127.htm

Η χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας λοιπόν θέτει de facto θέμα "επαναπατρισμού" των Σλαβομακεδόνων φυγάδων της περιόδου 1941-1949. Με τον προαναγγελλόμενο "επαναπατρισμό" των "Αιγαιατών Σλαβομακεδόνων” ανοίγει ο δρόμος για την διεκδίκηση περιοχών της Μακεδονίας από την ελληνική επικράτεια και γίνεται δυνατή η επαναπροώθηση στην Ελλάδα χιλιάδων ατόμων με εδραιωμένη εθνικιστική σλαβομακεδονική συνείδηση και συμπεριφορά.

Η δράση των Εθνοπροδοτών στην Ελλάδα, αναγνωρίσθηκε από τις «προστάτιδες χώρες» ως στρατιωτική υπηρεσία όχι στον ελληνικό Εμφύλιο, αλλά στον "Εθνικοαπελευθερωτικό Πόλεμο της Μακεδονίας” και έτυχαν ευεργετημάτων όπως γιουγκοσλαβική υπηκοότητα, "μακεδονική" ταυτότητα, δωρεάν κατοικίες, τιμητικές διακρίσεις και πολεμικές συντάξεις. Οι επιδιώξεις είναι λίγο έως πολύ γνωστές:
1.αναδιάταξη του εθνολογικού χάρτη της παραμεθόριας ζώνης της πατρίδας μας.
2."επαναπατρισμό" αρκετών δεκάδων χιλιάδων Αλβανών Τσάμηδων φυγάδων (1944-45) από τη Θεσπρωτία, Βουλγάρων πολιτικών φυγάδων (1944) από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και Τούρκων Μουσουλμάνων
3.τουλάχιστον πολιτισμικό πόλεμο με τη διεκδίκηση της μακεδονικής ιστορίας, του μακεδονικού πολιτισμού και του μακεδονικού ονόματος.Πηγή: Άρθρο του Ευαγγέλου Κωφού στο Βήμα, Τετάρτη 25 Ιουνίου 2003

Προφανώς και είμαστε επιεικείς με τον όρο "επαναπατρισμό". Όταν ο προφανής στόχος είναι ο εποικισμός αλλοεθνών εθνικιστικών μειονοτήτων στις παραμεθόριες περιοχές των της χώρας μας.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Κοπή βασιλόπιτας και απολογισμός έτους

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. στο κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης.
Συγχρόνως θα γίνει και ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2009. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Ε.Ε.Λ.Ε.Κ. Ανδρέας Πετρόπουλος, το πολιτικό μέλος της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος Ηλίας και εκπρόσωπος της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και δε θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.


Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Οπλοκατοχή, Απαγόρευση και η νέα Ρυθμιστική για το κυνήγι

“Εδώ που έχουμε φτάσει μόνο μια πρωτοποριακή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ είναι λύση”
Αυτό απεφάνθη ο «προοδευτικός» νους που συμμετείχε σε συζήτηση για τη νέα ρυθμιστική του κυνηγιού στη χώρα μας, σε forum του γνωστού πλέον tvxs.gr. Να θυμήσουμε μόνο πως ο εν λόγω ιστότοπος αποτελεί «βήμα ιδεών» του κ. Κούλογλου και λοιπών προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

Κατά καιρούς ακούμε στα Μ.Μ.Ε για την ανάγκη “αφοπλισμού” της Κρήτης ύστερα από τραυματισμό σε κάποιο γλέντι, για απαγόρευση της οπλοκατοχής μετά το φονικό με τους κυνηγούς και τον κτηνοτρόφο στο Αγρίνιο, με κυνηγούς που έβαλαν εναντίων φίλων κατά τη διάρκεια του κυνηγιού κτλ. κτλ.

“Μα καλά θα μας πάρουν και τα όπλα;” Στο άκουσμα της νέας ρυθμιστικής, το αδούλωτο πνεύμα της Ελληνικής επαρχίας σκέφτεται και εκφράζεται μεγαλόφωνα στα επαρχιακά καφενεία, προς τέρψιν των ακούσιων ωτακουστών.

Ποιον πραγματικά βολεύει όμως η συνολική απαγόρευση της οπλοκατοχής;

Θα αφαιρεθεί μήπως και το τελευταίο μέσο αντίστασης στην επερχόμενη λαίλαπα των λαθρομεταναστών που θα κατακλύσουν σύντομα κάθε σπιθαμή της Ελλάδας;

Η μήπως θα “πουλήσουμε” λίγη Ελλάδα για τα χρέη της χώρας, και θέλουν να γίνει αναίμακτα;

Μια σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο, για να μιμηθούμε όλους αυτούς τους ακάματους που περιφέρουν την ανία τους σε κάθε λογής «ηλεκτρονικά καφενεία» ανέσυρε αρκετά εύστοχα, αλλά και … άστοχα.


Από τις 03-12-2007 διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Μακεδονία πως “ ….οι χώρες-μέλη να είναι πλέον υποχρεωμένες να κρατούν ηλεκτρονικό αρχείο πληροφοριών (μητρώο) για κάθε όπλο, αναγράφοντας τον τίτλο, το μοντέλο, τον ειδικό αριθμό παραγωγής, καθώς και τα ονόματα και τις διευθύνσεις παραγωγών και αγοραστών. Το ηλεκτρονικό αρχείο πρέπει να περιλαμβάνει και όπλα αγορασμένα μέσω Διαδικτύου, ενώ οι πληροφορίες πρέπει να κρατούνται αποθηκευμένες για τουλάχιστον 20 χρόνια. Ειδικότερα η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,………κτλ κτλ” για να καταλήξει: “….. Τα μέτρα αυτά, που αναμένεται να περιληφθούν σε νέα κοινοτική οδηγία, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από το νέο έτος, ενώ έως το 2010 πρέπει να έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές νομοθεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες η απόφαση αυτή της Ε.Ε. αποσκοπεί στον περιορισμό της χρήσης των όπλων για εγκληματικούς σκοπούς, χωρίς να θίγονται τα συμφέροντα των κυνηγών.”

Αστειότητες. Τι σχέση έχει το λειόκανο με το ραβδωτό. Τι σχέση έχει η καραμπίνα με το Kalashnikov; Σε όλες τις σχετικές έρευνες οι καταδικασμένοι για βίαια εγκλήματα δηλώνουν ότι φοβούνται πολύ περισσότερο το οπλισμένο υποψήφιο θύμα από την αστυνομία. Στην Αγγλία το 1997 τέθηκαν οι αυστηρότεροι περιορισμοί στη χρήση των όπλων που μπορεί να συναντήσει κανείς στις δυτικές δημοκρατίες. Η αυστηρή απαγόρευση οδήγησε μέσα σε δύο χρόνια σε μια αύξηση κατά 40% της χρήσης πυροβόλων όπλων στα εγκλήματα και μέσα σε 3,5 χρόνια τα βίαια εγκλήματα διπλασιάστηκαν. Είναι πλέον έξι φορές πιθανότερο να σε ληστέψουν (με τη χρήση πυροβόλου όπλου) στο Λονδίνο παρά στη Νέα Υόρκη. (Joyce Lee Malcom www.reason.com)

Ο Αριστείδης Χατζής επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας δικαίου και θεωρίας θεσμών στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε άρθρο του στο διαδίκτυο
http://e-rooster.gr επισημαίνει : «Η οπλοκατοχή αποτρέπει το έγκλημα. Ένας εγκληματίας θα το σκεφτεί δύο φορές πριν αποφασίσει να μπει σε ένα σπίτι του οποίου ο ιδιοκτήτης φέρει όπλο. Πολλοί αμφισβητούν την αποτρεπτική δύναμη της κατοχής. Όχι όμως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Η νόμιμη οπλοκατοχή θα προστάτευε κυρίως τους νομοταγείς, αφού ένας παράνομος είναι όποτε θέλει οπλισμένος, ενώ ένας νομοταγής όχι. Ίσως η οπλοκατοχή θα πρέπει να πάψει να αποτελεί θέμα-ταμπού στη χώρα μας αφού με τη νομιμοποίησή της κατ’ οίκον, θα διευρυνθεί η νόμιμη αγορά και μάλλον θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους νομοταγείς πολίτες. attiki.greekliberals.net

Τι κάνει η πολιτεία για όλα αυτά ; Μα φυσικά ακολουθεί τις εντολές της Ε.Ε.. Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ από την άλλη κάνει ότι μπορεί για να αμαυρώσει κάθε έννοια απόδοσης δικαιοσύνης με το να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ένστολους. Ενώ οι τρομοκράτες την επόμενη μέρα της σύλληψής τους αφήνονται ελεύθεροι για να τοποθετήσουν τα “κατσαρολικά και τα κουζινικά” τους, στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Όλα δείχνουν συνέλληνες πως μας θέλουν “κοιμισμένους”, άοπλους και ανίσχυρους να υπερασπιστούμε τα πιο θεμελιώδη κεκτημένα μας, «βωμούς και εστίες».

Πως μας βλέπουν οι "δικοί μας" ξένοι ;

Όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τους άλλους για καθρέφτη του εαυτού μας, κοιτάμε συνήθως δυτικά. Τι είπε το CNN, το ΒΒC, τι έγραψαν οι Times, πόσο μας υποβάθμισαν πιστοληπτικά οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι κτλ.
Αναδημοσιεύω λοιπόν από το περιοδικό "Βημόθυρο" τμήματα του άρθρου της εβδομαδιαίας Ρουμανικής εφημερίδας που εκδίδεται στην Ελλάδα, της Curierul Atenei της 16-01-09, σχετικά με το Δεκέμβριο του 2008.

"Η μάχη εναντίον του συστήματος φαίνεται να έγινε μόδα μέσα στα φοιτητικά κυκλώματα. Η κρατική αρχή κατακρίνεται από τους νέους για όλες τις αποτυχίες τους. Σε μια χώρα που δεν πέρασε από τη σφοδρότητα του κομμουνισμού, ότι έρχεται από αριστερά, ιδιαίτερα από τα άκρα της, η νέα γενιά το αγκαλιάζει σαν έγκυρο."

Σε άλλο σημείο του αναφέρει "... όποιοι έχουν να συντηρούν μια οικογένεια δεν μπορούν να ξεγελιούνται με φοβερές και εγκληματικές ιδεολογίες όπως η αναρχία της άκρας αριστεράς."

Και κλείνει "Η Ελλάδα μας δείχνει ότι όποιοι δεν γνώρισαν τον κομμουνισμό, δεν θα καταλάβουν ποτέ τι ήταν αυτός και δεν θα συνειδητοποιήσουν την ουτοπία της ισότητας που ευαγγελιζόταν."

Τελικά σ' αυτή τη χώρα εκτός από τους Έλληνες εθνικιστές, υπάρχουν και άλλοι που βλέπουν έξω από τα στενά όρια που τους επιβάλλει το σύστημα. Υπάρχουν και άλλα ελεύθερα πνεύματα, που κατάλαβαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει κομμουνισμός ή πιο σωστά "κρατικός καπιταλισμός", υπάρχουν και άλλοι που ένιωσαν για τα καλά την ουσιώδη διαφορά μεταξύ των εννοιών "Ισότητα" και της "δίκαιης μεταχείρισης".

Σε μας τους Έλληνες, τους γηγενείς και ιθαγενείς πολίτες αυτής της χώρας, δεν αρμόζει ούτε η μοιρολατρία για τις "αδικίες του συστήματος", ούτε η προσπάθεια να κρυφτούμε πίσω από τη βολική για τους ανίκανους και τους αριστεριστές έννοια της ισότητας-μετριότητας. Το "εύ", το "άριστον", το "άκρον" πρέπει να επιδιώκουμε, με αυτές τις αξίες έχουν γαλουχηθεί οι προγενέστεροι, μ' αυτές θα πορευτούμε και εμείς.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δείγματα γραφής στελεχών της "συντηρητικής" παράταξης για το θέμα της ιθαγένειας

Τα παρακάτω δύο γεγονότα είναι αφιερωμένα στους καλούς Έλληνες πατριώτες που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στην δήθεν εθνικόφρονα συντηρητική παράταξη. Πριν τα Χριστούγεννα η δημοτική αρχή της Λάρισας σε συνεργασία με το σύλλογο Αλλοδαπών Μεταναστών πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση σε δημοτική αίθουσα για τα παιδιά των μεταναστών. Μάλιστα ο κ. Τζανακούλης, δήμαρχος Λάρισας, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στους μετανάστες και στον σύλλογό τους, μίλησε για την ανάγκη πλήρους ενσωμάτωσής τους στην τοπική κοινωνία, ενώ δεσμεύτηκε για ανάλογες μελλοντικές δραστηριότητες που θα έχουν κεντρικό πρόσωπο τον μετανάστη της Λάρισας. Και η δεύτερη είδηση έρχεται από το γνωστό γαλάζιο στέλεχος και αγροτοπατέρα κ. Κοκκινούλη που σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας σε ερώτηση για το αν θα υπέγραφε για να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας στους μετανάστες απάντησε: "Όχι βέβαια. Εγώ έχω τρεις κουμπάρους Αλβανούς για τους οποίους έχω εξασφαλίσει ήδη την ψήφο τους για τη ΝΔ. Χαζός είμαι να υπογράψω;".
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι πολιτικοί όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ που φέρνει το νομοσχέδιο που παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, αλλά και της Ν.Δ στρέφουν την προσοχή τους στους νέους ψηφοφόρους. Αδιαφόρουν για την εθνική συνοχή της πατρίδας μας και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ήδη η ελληνική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση Δεν τους καίγεται καρφί. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους. Πώς θα εκλεγούν. Σημασία για αυτούς έχει να βγαίνουν τα κουκιά. Ας είναι ελληνικοί, ας είναι αλβανικοί, ας είναι αφρικάνικοι οι ψήφοι. Αρκεί να είναι ψήφοι υπέρ τους.
Αφού τα δύο κόμματα διαχείρισης της εξουσίας διέλυσαν τον ελληνικό λαό, αφαιρώντας του την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του, τα ιδανικά του και αφού τον έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους σε δημογραφικό αφανισμό, τώρα στρέφονται στους καινούργιους πελάτες για να διατηρηθούν στην εξουσία. Δυστυχώς όμως για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μάθει στη ζωή να αξιολογούν μόνο μετρώντας ψήφους, ευρώ και διάφορους άλλους οικονομικούς δείκτες δεν είναι όλα τα πράματα στη ζωή μετρήσιμα. Οι ιδέες και οι αξίες του ελληνισμού δε μετριούνται. Ζουν και βασιλεύουν μέσα στις ψυχές μας. Και οι ψυχές μας είναι άπαρτα κάστρα. Με εφαλτήριο αυτά τα κάστρα θα αγωνιστούμε ενάντια εθνοκτόνο νομοσχέδιο ώστε ο ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει και να εμποδίσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Η νέα απίστευτη επίθεση των τουρκοφρόνων κατά της Χαράς Νικοπούλου!

Οι προξενοφυλλάδες της Θράκης σε…πρωτοχρονιάτικες συκοφαντικές περιπέτειες…

Η περίπτωση της Χαράς Νικοπούλου είναι βέβαια γνωστό πόσο πολύ πονάει τους τουρκόφρονες της Θράκης. Είναι η περίπτωση μιας νέας γυναίκας, που δεν τους φοβήθηκε και τους αψήφησε στις επανειλημμένες απόπειρές τους να την τρομοκρατήσουν και να την αποτρέψουν από το – κατ’ αυτήν (ευτυχώς) – αυτονόητο: να κάνει απλώς τη δουλειά της ως δασκάλα. Ταυτόχρονα όμως είναι και η μοναδική περίπτωση εδώ και χρόνια που το ελληνικό κράτος (έστω και μετ’ εμποδίων υπό τινων…φοβικών ανθυπομειρακίων της τοπικής αυτοδιοίκησης) ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση με τους πράκτορες της Άγκυρας και τους νίκησε. Όλα αυτά ερμηνεύουν βέβαια πολύ ικανοποιητικά το μίσος και το μένος των τουρκοφρόνων εναντίον της Χαράς, αλλά και το ότι δείχνουν αποφασισμένοι να την συκοφαντούν μέχρι την τελευταία της μέρα στο Μεγάλο Δέρειο. Η Χαρά Νικοπούλου βέβαια είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι φεύγει με μετάθεση από τη Θράκη. Δεν νομίζουμε ωστόσο ότι αυτό τους φτιάχνει και πολύ τη…διάθεση. Γιατί απλούστατα, φεύγει με δική της επιλογή και με το κεφάλι ψηλά. Αυτοί πάντως, όποια αθλιότητα και αν επιχείρησαν, δεν κατάφεραν να τη διώξουν.
Η νέα απίστευτη (και για το θράσος της, αλλά και για τη γελοιότητά της) επίθεση, που ενορχηστρώθηκε πριν λίγες μέρες από το σύνολο του τοπικού μειονοτικού Τύπου, αφορά σε μία δήθεν εργασία, που η Χαρά Νικοπούλου ανέθεσε στα παιδιά. Ζήτησε, λέει, από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ! Τα παιδιά σάστισαν, οι γονείς στο σπίτι πάθανε σοκ, κάποιοι μαθητές γύρισαν κλαίγοντας στο σχολείο…και η αστεία συκοφαντική επιχείρηση από τα δημοσιογραφούντα φερέφωνα της Άγκυρας πήρε μετά βαΐων και κλάδων τον δρόμο της!
Ο χορός των γελοίων συκοφαντιών άνοιξε στις 29/12/2009 από την ιστοσελίδα της προξενοφυλλάδας «Μπιρλίκ», που εκδίδεται στην Κομοτηνή. Εκεί ο εκδότης της (και ταυτόχρονα ανταποκριτής και του τουρκικού TRT) Ιλχάν Ταχσίν, μετά από ένα συνοπτικό πρόλογο, δίκην αναδρομής στα…προβλήματα που προκάλεσε στη Θράκη η…σκανδαλοποιός δασκάλα, αναφέρεται δήθεν άναυδος στο…απίστευτο συμβάν και συνεχίζει: «Τα παιδιά μπροστά σε αυτή τη κατάσταση σάστισαν και όταν πήγαν στο σπίτι τους την περιέγραψαν στους γονείς τους, οι οποίοι ένιωσαν πάλι ένα νέο σοκ. Λέγεται πως λόγω αυτής της κατάστασης, κάποια παιδιά πήγαν στο σχολείο κλαίγοντας». Τελικά αναρωτιέται «πού είναι η Υπουργός Παιδείας», την οποία ωστόσο επίσης κατηγορεί ότι «ερχόμενη την περασμένη εβδομάδα στη Δυτική Θράκη, έκανε πολύ σκληρές ανακοινώσεις σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση. Προκάλεσε ξεκάθαρα, περιφρονώντας την σχετική με την μειονοτική εκπαίδευση συνθήκη ειρήνης της Λοζάνης, καθώς και τις διεθνείς και διμερείς συνθήκες και ανέφερε πως η εκπαίδευση στην Δυτική Θράκη και στα μειονοτικά σχολεία είναι ίδια με αυτήν των άλλων περιοχών της Ελλάδας».
Τη σκυτάλη πήραν αμέσως μετά βέβαια και οι άλλες σεσημασμένες προξενοφυλλάδες της περιοχής μας. Στις 31/12 η εβδομαδιαία «Μιλλέτ» της Ξάνθης, αφού αναφέρει κατά πανομοιότυπο τρόπο το «συμβάν», γράφει επί λέξει: «Δεν ξέρουμε πως αντιμετώπισε η Νικοπούλου τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να κάνουν την εργασία στο σπίτι. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως στη θρησκεία μας δεν υπάρχει εικόνα του Αλλάχ. Η Νικοπούλου μήπως προσπαθεί οι μαθητές της να αρνηθούνε πως είναι μέλη του Ισλάμ; Είναι εις επίγνωσιν της Νικοπούλου η ψυχολογική ζημιά που προκάλεσε στους μαθητές; Η Νικοπούλου μπορεί να μην τα ξέρει όλα αυτά, αλλά η υπουργός Παιδείας δεν ακούει όλα αυτά που γίνονται;». Και φτάνοντας στο…δια ταύτα, η γνωστή…αδέσμευτη και αντικειμενική εφημερίδα, επισημαίνει: «Η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου, που παράγει συνεχώς προβλήματα αποτέλεσε αίτιο σε πολλά δυσάρεστα περιστατικά. Η τελευταία αυτή ανοησία φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Να δούμε από τώρα και μετά τι σχεδιάζει. Αυτό που έκανε λέγεται ¨ειρωνεία θρησκευτικών συναισθημάτων¨. Μια τέτοια δασκάλα ακόμα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα της… Είναι ανάγκη πλέον οι αρμόδιοι να πούνε ένα ¨ΣΤΟΠ¨. Η Νικοπούλου προσέβαλε και με το παραπάνω, τα αισθήματα των ομογενών μας στο Μεγάλο Δέρειο. Πλέον ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη κατάσταση. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η φανατική γυναίκα πάλι θέλει να τα ανακατέψει».
Και φυσικά από τον χορό της λάσπης δεν θα μπορούσε να λείψει και η «Γκιουντέμ», που άλλωστε εκφράζει κατ’ εξοχήν τη γραμμή του τουρκικού Προξενείου. Στη 1/1/2010 λοιπόν, η εν λόγω εφημερίδα εκφράζει αρχικά τη θλίψη της για το ότι «αυτή η δασκάλα που έχει μαλώσει με τους χωρικούς, τους δασκάλους, με την μειονότητα και είναι στα δικαστήρια με κηδεμόνες μαθητών, παρά την επιμονή όλων των χωρικών, συνεχίζει την δουλειά της σε αυτό το δημοτικό» και για το ότι «παρά την υπόσχεση του επιθεωρητή πως ¨θα την μεταθέσουμε¨, παρά τις επερωτήσεις των βουλευτών, παρά το αίτημα του δημάρχου (σ.σ του γνωστού…ελληνόφωνου αξιοτίμου κυρίου Πουλιλιού), η γυναίκα αυτή δεν μετατίθεται». Επιδεικνύοντας το πλούσιο αστυνομικό της δαιμόνιο, η «Γκιουντέμ» εντοπίζει στη συνέχεια την αιτία του επεισοδίου, αναφέροντας ότι «η Νικοπούλου που τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν στην επικαιρότητα με το δικαστήριο με τον Οσμάν Κασάικα, λες και ¨στενοχωρήθηκε¨ που έφυγε από την επικαιρότητα, εμφάνισε νέο κόλπο». Κατηγορεί ακολούθως τη Χαρά ότι με την εργασία που…έδωσε, προκαλεί βλάβη στην ψυχολογική κατάσταση και ισορροπία των παιδιών και παίζει με τον εσωτερικό τους κόσμο, για να κλείσει με το ερώτημα αν «ο στόχος της είναι να παίζει με τα ιερά και όσια των παιδιών που έχουν διαφορετική θρησκεία από αυτήν».


Το θέμα όμως συνεχίζεται και σε άλλο σημείο της «Γκιουντέμ», σε άρθρο του Τζεμίλ Καμπζά, ο οποίος αρχικά δίνει ρεσιτάλ σε ρόλο…αξιολογητή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, γράφοντας ότι εξαρχής η Χαρά Νικοπούλου «δεν άφησε άνθρωπο που να μην προκαλέσει και κηδεμόνα να μην απειλήσει», ότι «δεν σταμάτησε να συσκοτίζει τα καθαρά μυαλά των μικρών μαθητών» και ότι «όταν αξιολογηθούνε τα πεπραγμένα μέχρι σήμερα της Χαράς, θα πιστοποιηθεί η θέση πως ¨αυτό το άτομο δεν μπορεί να είναι δάσκάλᨻ. Και στη συνέχεια βέβαια κλιμακώνει την επίθεση: «Το μόνο που δεν είχε γίνει ήταν να προσβληθεί η πίστη των ανθρώπων, η Χαρά το έκανε κι αυτό. Ζήτησε από τους μουσουλμάνους μαθητές (και μάλιστα στις ιερές μέρες των χριστιανών) να της κάνουν (ήμαρτον) την εικόνα του Αλλάχ. Η τελευταία αυτή πράξη της Χαράς δεν μπορεί να στοχεύει πουθενά αλλού, παρά στο να κοροϊδέψει τους πιστούς και να διαποτίσει τα μυαλά των μικρών νηπίων. Είναι δυνατόν να ζωγραφίζεται ο Αλλάχ; Το να ζητείται κάτι τέτοιο από τους μικρούς μαθητές αποτελεί προσβολή στην πίστη και στην θρησκεία του Ισλάμ. Αυτό είναι μια διαπραχθείσα προσβολή όχι μόνο για τους Τουρκομουσουλμάνους του Μεγάλου Δερείου, αλλά για όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, και για όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Η Χαρά λόγω αυτής της προσβολής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Οι προσβολές στην πίστη ( αν η πατρίδα μας είναι κράτος νόμου και δημοκρατίας) πρέπει να τιμωρούνται. Προσωπικά καταγγέλλω το αίτημα της Χαράς να ζητήσει από τους μαθητές (ήμαρτον) να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ και περιμένω να ζητήσει αμέσως συγγνώμη και να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα για προσβολή του ισλαμικού κόσμου».

Ο λόγος βέβαια που δεν σχολιάζουμε ιδιαίτερα το συμβάν, αλλά βασικά το καταγράφουμε, είναι ότι απλώς δυσκολευόμαστε να αρθρώσουμε νηφάλιο λόγο απέναντι σε τέτοιες γελοίες και προ-νηπιακού επιπέδου αιτιάσεις, που – με το συμπάθειο κιόλας αλλά – κάτι μας λένε και για το IQ των εμπνευστών τους! Καλά, όσον αφορά πάλι την πρωτοτυπία τους (σε μια εποχή που είναι βεβαίως ξανά στην επικαιρότητα η περίπτωση του Δανού σκιτσογράφου του Μωάμεθ Κουρτ Βέστεργκορντ), ούτε λόγος να γίνεται!
Το μόνο που αρμόζει λοιπόν απέναντι σε τέτοιες επικρίσεις είναι το να αναλυθείς σε (μέχρι δακρύων) χλευαστικά γέλια! Για να μη μείνει ωστόσο η παραμικρή σκιά στο μυαλό κάποιων ανενημέρωτων ή αφελών (ή και…«νεοελληνικά» καχύποπτων, που ίσως και θα αναρωτιούνταν για το πώς μπορεί τελικά να υπάρχει καπνός άνευ φωτιάς), οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η Χαρά Νικοπούλου (την οποία – ειρήσθω εν παρόδω – γνωρίζουμε καλά) ούτε ανόητη βεβαίως είναι, ούτε όμως και ο τύπος του ανθρώπου που θα προσέβαλλε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του άλλου. ΦΥΣΙΚΑ και δεν έκανε λοιπόν ποτέ αυτό για το οποίο κατηγορείται, όπως μας επιβεβαίωσε άλλωστε και η ίδια, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της (περισσότερο ασφαλώς για λόγους…δημοσιογραφικής διαστροφής και από μια ακατανίκητη περιέργεια περί του ποια τρίχα έγινε πάλι…τριχιά). Μας είπε λοιπόν η Χαρά: «Ποτέ μου δεν έδωσα τέτοια εργασία! Το μόνο που πολύ απλά έκανα ήταν (όταν πριν από μερικές εβδομάδες δίδαξα στην Α΄ τάξη το γράμμα Θ) να αναθέσω στους μαθητές ως εργασία στο σπίτι να αντιγράψουν τις λεξεις «θρανίο», «θησαυρός» και «Θεός». Αυτό ήταν όλο»!
Αυτό ήταν όλο, αλλά βέβαια φαίνεται ότι κάποιοι συγχέουν το στυλό με τον…χρωστήρα και έτσι η απλή αντιγραφή της λέξης «Θεός» (στα ελληνικά) μετατράπηκε άφνω σε…εικαστική απεικόνιση του Αλλάχ! Και φυσικά, προς επίρρωσιν του γελοίου του πράγματος, αξίζει να σημειώσουμε ακόμη ότι σε μια φωτογραφία των προξενοφυλλάδων φάνηκαν και κάτι…«θιγμένα» παιδιά να διαμαρτύρονται για την πράξη της Χαράς Νικοπούλου. Όπως αποδείχθηκε όμως, τα παιδιά αυτά ανήκουν στις τελευταίες τάξεις του σχολείου, δεν έχουν δηλαδή καν δασκάλα τη Χαρά, η οποία μπαίνει μόνο στις πρώτες τάξεις! Είπατε τίποτα;
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ωστόσο ότι υπάρχει τελικά και ένα ενδιαφέρον σε όλα αυτά. Το παραπάνω «συμβάν» σημειώνεται σε μια εποχή που έχουμε και άλλες κινήσεις σχετικά με τα εκπαιδευτικά (και όχι μόνο) δικαιώματα των «Τούρκων» της Θράκης. Η ιστοσελίδα μας http://www.proxeneio-stop.org/ σας έχει ήδη ενδεικτικά αναφέρει την ανακοίνωση του ψευτομουφτή της Ξάνθης Μέτε και την επιστολή Κιρλιντοκμέ στον πρωθυπουργό (που ασφαλώς επίσης δεν υπήρξε γεγονός μεμονωμένο και αυθόρμητο). Στους κόλπους των τουρκοφρόνων παρατηρείται εδώ και μέρες μία ευρύτερη κινητικότητα. Ένα ερώτημα μόνο μένει λοιπόν αναπάντητο: Τι σχεδιάζουν;


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

2009: Η χρονιά του μαύρου τρόμου για τον Ιό της Ελευθεροτυπίας

Έτσι χαρακτηρίζουν το 2009 οι "δημοσιογράφοι" του Ιού της Ελευθεροτυπίας στο φύλλο της 03-01-2010 (περισσότερα εδώ). Χρονιά του μαύρου τρόμου. Και κάνουν μία απαρίθμηση διαστρεβλωμένων και ψεύτικων γεγονότων, που υποτίθεται είναι πράξεις ακροδεξιάς βίας. Ασχολούμαστε μαζί τους γιατί αυτοί ξεκινάν το ιδιόμορφο αυτό ημερολόγιο με ένα γεγονός που συνέβη στη Λάρισα. Το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ το έχουμε περιγράψει εδώ και εδώ. Δε θα επαναλάβουμε τα ίδια, και κυρίως δε θα απολογηθούμε σε κανένα, πόσο μάλλον σε τύπους σαν και αυτούς του Ιού της Ελευθεροτυπίας
Από όλο αυτό το κείμενο το μόνο που κρατάμε και συμφωνούμε απόλυτα είναι η πρώτη πρόταση : "Υπάρχει μια κατηγορία ειδήσεων που οι δημοσιογραφικοί απολογισμοί του 2009 παρέλειψαν εντελώς. Οχι επειδή στερείται "θεαματικότητας", αλλά επειδή η εξαφάνισή της βολεύει με το παραπάνω τα κυρίαρχα στερεότυπα περί δημόσιας τάξης".
Και συμπληρώνουμε ότι αυτές οι ειδήσεις που παραληφθήκαν εντελώς απο τα Μ.Μ.Ε, χωρίς να στερούνται "θεαματικότητας" είναι όλες αυτές που έχουν ως θύματα ληστειών, βιασμών και δολοφονιών Έλληνες με θύτες αλλοδαπούς. Είναι πλέον τόσα πολλά τα αδικήματα που δεν αρκούν ούτε ο χώρος στις εφημερίδες αλλά ούτε και χρόνος στα τηλεοπτικά δελτία των αστυνομικών ρεπορτάζ. Πολλά επίσης δεν καταγγέλλονται ποτέ στις αρχές. Αλλά κυρίως δεν παρουσιάζονται ποτέ γιατί "βολεύει με το παραπάνω τα κυρίαρχα στερεότυπα περί δημόσιας τάξης".
Και τα κυρίαρχα στερεότυπα θέλουν να κρύψουν τον πραγματικό ρόλο των αλλοδαπών στην εγκληματικότητα που υπάρχει στην πατρίδα μας. Θέλουν να κρύψουν ότι οι φυλακές ειναι υπερπλήρεις με πάνω από τους μισούς να είναι αλλοδαποί και σίγουρα όχι για κλήση τροχαίας! Αλλά πάνω από όλα θέλουν να κρύψουν τον τρόμο και φόβο που νιώθει πλέον ο απλός Έλληνας και Ελληνίδα να βγει βόλτα στην πλατεία της γειτονιά του, να περπατήσει μόνος του το βράδυ, να λειτουργήσει το κατάστημα του.
Αυτός είναι ο τρόμος που υπάρχει. Ο τρόμος που νιώθει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης από τον παράνομο, απολίτιστο κακοποιό αλλοδαπό. Το τελευταίο φροντίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να το διορθώσει αφού πλέον με το μαγικό ραβδί του κ. Ραγκούση όλοι αυτοί θα μεταμορφωθούν σε Έλληνες.